sesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Aslında kara sinek de değil şişe sineği deniyormuş böyle parlak yeşil/mavi olanlardan. Son bir haftadır abartmıyorum her gün en az 20 tane kendi ellerimle öldürdüm/camdan dışarı kovaladım bir şekilde. Sürekli gelmeye devam ediyorlar bıktım gittim Raid aldım biraz önce heryere sıktım zaten bayılmaktan korkuyorum şu an sdf. Ama olay o değil. Şimdi etrafta eskimiş yemek yok çöp yok birşey yok bu hayvanlar bu kadar çok anca fare ölüsüne falan gelir. Evim zaten minicik içerde ölmüş olsa kokusunu alırdım herhalde. Bütün ev de halı kaplı altındaki tahtaların arasında öldüyse yapabileceğim hiçbir şey yok bulamam yani. Ne yapayım bir yardım edin çıldıracağım. Kendimi sineklerin istilasına uğrayacak Fringe karakteri gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 pastoral yerde yaşıyosanız dışardan geliyodur kesin. aynı dertten muzdariptim üstüne bolca örümcek eşlik ediyodu. kış geldi yok oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Pastoral denebilecek tek şey binamın etrafında hızla büyüyen sarmaşık ki bu kadar fazla sineğe neden olacak birşey olmamalı daha önce hiç böyle değildi çünkü. Beni de kışın ortasında olduğumuz için endişelendirdi zaten ayrıca. Yan komşumun ölmüş olmasından endişelendim bir ara gerçekten. Ben ve typolarım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bi örümcek bi sinek ne pasaklı kızsın sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Örümcek dışardaydı abi işte o sarmaşığın ordaydı ama tam binanın girişindeydi. Benim pasaklılığımla kel alaka. Olmadığımdan değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bizim evde çiyan çıkıyor bööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 raidden sonra çıkarsa dayarsın daha ağır sinek ilaçlarını, hala da geliyorlarsa yapcak bi şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 tboxın raketleri var çok sık aralıklı ve basınca elektrik veriyo babamın ofiste de bol bol kara sinek var onunla avlamak çok zevkli spor da olur hem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Valla ben bilimum havlu, bez, bez olma yolunda ilerleyen tshirt ile avlayabiliyorum hepsini. Bir tanesini elektrikli süpürgeyle havada bile çektim hüp diye. Yakında daha da prolaşıp cımbızla yakalayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 o parlak mavili petrol yeşili renkteki sinekse at sınaa dir o bok sınaaa dir birisi sizin balkonun altına ya at koymuş kaçmış ya da sıçmış kaçmış başka türlü çıkamz o sınaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 evet bok sineği denir ona ahah niye öle denir hakkaten küçüklüğümden beri bok sineği diye bilirim ben o yeşil meşil parlayanları aha google'a bok sineği yazınca da bu çıkıo http://www.wallpaperst.net/view_thumb/fcade843/sinek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 boka konuyolar cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 aquila said: boka konuyolar cunku. Düz mantık prevails. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Tavan köşelerine baksana bir şey var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 nostalji o zaman http://www.youtube.com/watch?v=F7xoyu08xNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sarmaşık yapmaz öyle sinek falan. sen kan komşunun kapıyı bi tıklat bence. evi de iyi ara. bişeyler olmalı evde. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kömürlük filen var mı binada oralarda bir şeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Longshanks said: kan komşu Tırsar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 aquila said: boka konuyolar cunku. karalar da konuyo moka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Boci said: Longshanks said: kan komşu Tırsar..oha nasıl bir typo yapmışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar