BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kalkacak mı ya da? ben çok uzak kaldım da konuya bu sene girip kendimi bi denemek istiyorum sanırsam kafayı kırdım doktora sonrası üstüne bir de hukuk okumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Kalktı bile asdf 2 sınav halini aldı :P Onun dışında kalkmaz öss falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sistemde para dönmesiyle üniversite sistenin bağlantısı ile ilgili yorumlarda bulunmuştuk geçenlerde, buna paralel olarak kalkmaz öss sistemi. yalnız her şehre bir üniversite vs olayıyla herkesi üniversiteye alırlarsa anca öyle kalkar ki bu da öss sisteminden daha çok işine gelir mevcut sistemin... çok fazla sistem dedim galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yok tamam 2 sınava düşürdüler de o sınavlar var hâlâ değil mi? bir ara her sene sonu sınav yapılacak o sonavların ortalaması laınacak gibi bir şeyler diyordu insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Hiçbir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kalkalı çok oldu. photosopta yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bu tarz sorular bittiği zaman kalkmış olur zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hiç sanmam yakın ya da uzak bir tarihte kalkacağını. o kadar üniye girmeye çalışan insan falan. çok zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar