Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grip oldum

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Abi gidip piyasa piyasa ilaçlar kullanma. Sen beni neden aramadın ki? Zayıf bünyeli doktor çocuğu olarak ilaçlar konusunda baya bilgiliyim :D

Advil içiceksin 4 saatte 1 falan 2 adet. Ateş mateş bırakmaz. Kafa yapmıyo ama idare et. Normal grip olsan burun akıntısı falan olurdu deli gibi, sudafed alırdın o çok güzel kafa yapıyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

neden duş almayalım ? duş iyidir abi havale mi geçirmek istiyorsun ? benim ateş 40lara yükseldi hatta 40 üzerine çıktı 2 gün önce allah dedim ben geliyorum ama direkt ıslak atlet filan giydim sonra minoset plus aldım da anca toparladım. yaklaşık 1 saat böyle ıslak çamaşırlarla oturduktan sonra direkt çok ılık suyla duşa girdim hatta o gün iki defa duşa girdim yoksa baya kötüye gidiyordu durum. ateşimi öyle düşürdük. hala yataktayım yapıcak birşey yok yani dinlenmeye devam.

@kgns
öksürüğün devam etmesi normaldir abi havalar çok kötü. bir de kış geldi millet soba filan yakıyor daha da kötüleşti. eczanelerde fısfıslar satılıyor öksürük için. dün aldık bir tane o baya iyi geldi. boğazı yumuşatıyor rahatlıyorsun yoksa ciğerler yerinden çıkıyormuşçasına öksürük tutuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm lan berk. Bu domuz gribi dediğin zayıflatıyo mu böle hayvan gibi? Çünkü bi şekilde zayıflamam lazım artık :D Zamanında o kadar yedim yedim 100 kiloya dayandım (geçtim bile bi ara) şimdi mesela düzenli beslenip adam akıllı şeyler yiyince 90a kadar düştüm. E okula gelince tekrar o düzen kayboldu yine kilo aldım gibi hissediyorum. Hasta olup da zayıflamak en mantıklısı geldi. Ölmiim ama ölmemem lazım. Daha yapçak çok işim var :D
Sosyal ağlarda paylaş

Silmarwen said:

Olm lan berk. Bu domuz gribi dediğin zayıflatıyo mu böle hayvan gibi? Çünkü bi şekilde zayıflamam lazım artık :D Zamanında o kadar yedim yedim 100 kiloya dayandım (geçtim bile bi ara) şimdi mesela düzenli beslenip adam akıllı şeyler yiyince 90a kadar düştüm. E okula gelince tekrar o düzen kayboldu yine kilo aldım gibi hissediyorum. Hasta olup da zayıflamak en mantıklısı geldi. Ölmiim ama ölmemem lazım. Daha yapçak çok işim var :D

sapik misin lan hasta olunarak zayiflanir mi?sdfgs
valla benim cusseyi biliyosun ondan daha da zayiflamam zor oldugu icin pek zayiflamadim ben hatta bol bol yemek yedirilmekten kilo bile almis olabilirim xD
sen de sagip cik agzina her gordugunu yeme ne diyim fdjfs
ayrica muhtemelen olmezsin de kapma ihtimalin zor kibrista tatil etmisler sanirsam eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...