mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ahaha iyileştim dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 2 gün yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yok zaten ateş düşürücü bişey almadan ateşin düştükten bi gün sonraya kadar geçmiş sayılmaz demişti doktor yarına geçmiş olur ama bi hafta raporumu sonuna kadar kullanırım acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 dasaaa said: said: 2 parol 3 minoset plus aldım gece boyunca o bile düşürmedi karaciğerine yazık be.. 2parol 350mg olsa 700mg 3minoset 500mg olsa 1500mg topla 2200 -_- ve o ilaçlar bir şeye yaramıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 parol cidden yaramıyo ateş düşürme konusunda minoset de dün hiç bi işe yaramadı ama çok iyi hissettiriyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Abi gidip piyasa piyasa ilaçlar kullanma. Sen beni neden aramadın ki? Zayıf bünyeli doktor çocuğu olarak ilaçlar konusunda baya bilgiliyim :D Advil içiceksin 4 saatte 1 falan 2 adet. Ateş mateş bırakmaz. Kafa yapmıyo ama idare et. Normal grip olsan burun akıntısı falan olurdu deli gibi, sudafed alırdın o çok güzel kafa yapıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abi lütfen ben 13 yasına kadar yılda 2 kere en az 40 derece ateşle yatardım emin ol baya deneyimliydim ki zaten sudafed içerdim ben her gün okula gitmeden önce kışları xD advil filan da kesmiyo abi beni cidden bi tek minoset plus düşürüyo ateşimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Minoset tırt abicim ya da sen tırtsın o daha mantıklı geldi :P Üzüldüm lan kıyamam, iyileş bi an önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ben en deneyimliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 öldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kendi baslıgıma da yazıyım fgf mulgear6 said: aklınızda bulunsun sakın ama sakın duş aldırtmayın 1 saat önce aldım çıktıgımda ölüyorum sandım öksürügüm arttı deli gibi cigerlerim doldu çok kötü anca kalkabildim yataktan kıyamazsın tabi bana nilep akıllı ol sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 öksürük devam mı? ben de 9 unda oldum hala öksürüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 neden duş almayalım ? duş iyidir abi havale mi geçirmek istiyorsun ? benim ateş 40lara yükseldi hatta 40 üzerine çıktı 2 gün önce allah dedim ben geliyorum ama direkt ıslak atlet filan giydim sonra minoset plus aldım da anca toparladım. yaklaşık 1 saat böyle ıslak çamaşırlarla oturduktan sonra direkt çok ılık suyla duşa girdim hatta o gün iki defa duşa girdim yoksa baya kötüye gidiyordu durum. ateşimi öyle düşürdük. hala yataktayım yapıcak birşey yok yani dinlenmeye devam. @kgns öksürüğün devam etmesi normaldir abi havalar çok kötü. bir de kış geldi millet soba filan yakıyor daha da kötüleşti. eczanelerde fısfıslar satılıyor öksürük için. dün aldık bir tane o baya iyi geldi. boğazı yumuşatıyor rahatlıyorsun yoksa ciğerler yerinden çıkıyormuşçasına öksürük tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Olm lan berk. Bu domuz gribi dediğin zayıflatıyo mu böle hayvan gibi? Çünkü bi şekilde zayıflamam lazım artık :D Zamanında o kadar yedim yedim 100 kiloya dayandım (geçtim bile bi ara) şimdi mesela düzenli beslenip adam akıllı şeyler yiyince 90a kadar düştüm. E okula gelince tekrar o düzen kayboldu yine kilo aldım gibi hissediyorum. Hasta olup da zayıflamak en mantıklısı geldi. Ölmiim ama ölmemem lazım. Daha yapçak çok işim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 nileppezdel ve mulgear6 müthiş bir 2 lisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 aquila said: Offf bebe gibi hasta olmayin lan ikide bir, az delikanli olun.dgdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bende grip oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kitana said: nileppezdel ve mulgear6 müthiş bir 2 lisiniz. thx bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Şu bünyem şu yaşına kadar Advil'in ateş düşürdüğünü görmedi. Minoset plus üstüne cataflamı bir basıyorsun, yerden 8cm yüksektesin direk ateşsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Oha benim bünyeme zayıf derler bi de.. Kaan kuzum noluyor böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kgns said: öksürük devam mı? ben de 9 unda oldum hala öksürüyorum... benim 3 haftayı geçti, hala öksürüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ölme sakın tmm mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 telefondan yaziyorum o yuzden teker teker cevap vericem kgns said: öksürük devam mı? ben de 9 unda oldum hala öksürüyorum... bugun hasta olusumun 8. Gunu oksuruk devam cok da kotu sacma sapan bi oksuruk ama azalmakla birlikte biraz kotuye gitti gibi ciger dolulugu acisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Silmarwen said: Olm lan berk. Bu domuz gribi dediğin zayıflatıyo mu böle hayvan gibi? Çünkü bi şekilde zayıflamam lazım artık :D Zamanında o kadar yedim yedim 100 kiloya dayandım (geçtim bile bi ara) şimdi mesela düzenli beslenip adam akıllı şeyler yiyince 90a kadar düştüm. E okula gelince tekrar o düzen kayboldu yine kilo aldım gibi hissediyorum. Hasta olup da zayıflamak en mantıklısı geldi. Ölmiim ama ölmemem lazım. Daha yapçak çok işim var :D sapik misin lan hasta olunarak zayiflanir mi?sdfgs valla benim cusseyi biliyosun ondan daha da zayiflamam zor oldugu icin pek zayiflamadim ben hatta bol bol yemek yedirilmekten kilo bile almis olabilirim xD sen de sagip cik agzina her gordugunu yeme ne diyim fdjfs ayrica muhtemelen olmezsin de kapma ihtimalin zor kibrista tatil etmisler sanirsam eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kitana said: nileppezdel ve mulgear6 müthiş bir 2 lisiniz. Cogsaol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar