Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yıllardır hayret içinde takip ediyorum taşıabilir/yazılabilir medyaların manyetik disklerden optik disklere kaymasını. cd/dvd'ler kırılgan, (taşınması ve saklanması külfetli bu nedenle, slim case'leri yeni akıl edebilmelerine hayret ediyorum) yazılması zor ve zahmetli, (yok yandı yok bilmemne) tekrar yazılabilenleri pahalı ve dev gibi resmen. 120 mb'liklere dönecekti güya floppy disketler, o iş de popüler olmadı neden anlamadım. hadi manyetik disklerde bir kapasiteye ulaşıldı da o sınır aşılamadı diye bir durum da yok, hard disk'lerin durumunu görüyorsunuz. sırf endüstri bunu dayattı diye mi gidişat optik diskler yönüne gitti diye düşünüyorsunuz? şu anda kullandığımız optik diskler bana eski plakları anımsatıyor, dev gibi ve kullanışsız. nerde 3,5 floppy'nin kullanışlılığı, halen şak diye takıyorum ortada duran floppy'yi, isterse bilgisayar amuda kalkmış olsun yazıyor, atıyorum gömlek cebine çıkıyorum sokağa. cd/dvd yazarken resmen törenle yapıyorsun sanki dualar okutup..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 katılmıyorum. arşiv için belki olmasa da (ki ona da katılmıyorum ulan!) alıp taşımak ordan oraya yollamak filan çok daha rahat cdleri. hem çok daha da hızlı. ayrıca backup için hala zipdrivelar filan kullanılıyo ekseriyet. o diil de bi aralar kutulu cdler vardı onnar nooldu asıl.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bir kere yazıldıktan sonra optik medyayı bozmanın tek yolu üzerini sert bir cisim ile çizmek iken manyetik medyayı bozmak için radyo dalgası, mıknatıs, parmak izi, toz vs vs gibi çevrede bolca bulunan sebeplerden bozulup hatta kullanılmaz hale gelebiliyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 1. Pahalılar. 2. Kapasite/kullanılan materyal oranı çok düşük.İstenilen Kapasiteye,istenilen bütüklükte ulaşması imkansız gibi. 3. Veri Transfer Hızı çok düşük 4. Dayanıklı değiller. Sonuçta her türlü cep telefonu radyo dalgası hatta düşürmede bile bozulabilirler.E her bi mangetic media'yıda polarizasyon filtresi faraday kafesiyle kaplıyamazsınız dimi?[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. [Bu mesaj Ra_d tarafından 09 Temmuz 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ra'd kardeş sölemiş güzelce. tebrik ediyorum kendisini.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bence optik diskler daha iyi . sade bir görüntüleri var ve ayna gibiler :-p . ana floppynin tattırdığı duygular başkaydı tabi[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 herseyden ote floppylerin aktarim hizi insani kanser ediyo[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 teşekkür ediyorum.tezahurat istemez. *!horace'ın yanaklarından öper.* şap şup *!sakkalları batınca suratını ekşiterek kafasını çevirir*[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sakallarım batmaz benim yumuşacık onlar *!dil çıkarır*[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ra_d kapasite olayını anlamadım ben. Hangi sınırdan bahsediyorsun?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hayır baiki belirili bir sınır yok. magnetic tape ile istediğin kadar data'yı yazarsın.Hatta bu kameralarda kullandığımız MiniDV kasetlerin 3GB data saklıyabildiğini duymuştum. demek istediğim yerin verimli kullanımı.hiç bir zaman optic media'nın compact'lığına yetişemiyecek.Aslında evet haklısın yanlış anlaşılıyo.hatta bi daha baktım direk ben yanlış kullanmışım.du düzelteyim. Bende GE-TA'yı kutluyorum. *!onuda yanaklarından öper*[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 taşıması nasıl daha rahat? sürücüden çıkarıp cebine atabiliyor musun cd'leri? kabından çıkar, sürücüye koy, çıkar, tekrar kabına ve gene de ya elinde ya disk kutusunda taşıyacaksın. iomega zip ise endüstri standardı şeklinde tasarlanmış değil bence, bu tarz medyaları konsorsiyumlar elden geçiriyor artık yaygınalşmadan önce.. kutulu cd dediğin cd-ram olabilir mi? çoook rahat bozuluyor optik medya, sürücüsü de kolay bozuluyor. 3 yıl kullanmadığım cd'yi taktım çalışmadı olduğu gibi duruyordu öylece! 3 kere okunmamıştır toplamda. öyle yazdıkları gibi 100 yıl falan olsa başım üstünde yeri var.. parmak izi? cd ile karıştırdın sanırım.. :) manyetik alanlar konusuna gelince, bu medyalar yaygın olsaydı bence manyetizma geçirmeyen kaplamalar da ucuzlardı. cd'ler de ilk çıktığı günlerde bugünkü gibi ucuz değildi ve tekrar yazılabilenleri halen çok pahalı.. kapasite sınırı mı var? neye dayanarak söylüyorsun anlayamadım? hard disk'imizdeki cd'den büyük olmayan bir manyetik disk 100 gb kapasiteye sahip bugün. dvd kapasitesinde bir 3,5'luk disketi yarın hazırlayabilirler aynı fiyata bence.. floppy aktarım hızı? 1.44'lükler yeniden yaygınlaşsın mı demişim ben? ne alaka? 5 gb'lik disketin aktarım hızı da ona göre olur zaten.. yerin verimli kullanımı diyorsan işte hard disk platter'larına bak. ille kaset bantı şeklinde olması gerekmiyor..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Minidisc ler var. manyetik medyalarla optiklerin avantajlarını birleştiriyor. disketten daha küçük. kapasite 160mb. manyetik alandan ve ya sıcaklıktamn etkilenmiyor (ancak ikisi aynıanda olursa bozuluyor) . Ve lakin yazma hızı çok düşük olduu için kullanışsız.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sam ben pekala cebime atıyorum cdlere hiç de bişi olmuyo. manyetikler daha hassas özellikle manyetizmaya (bak sen? manyetik olduundan olmasın?) ööle kutulu cdler vardı eskiden en şahanesi de onlar. onun gibi bişi yapcaklar yakında heralde tekrar. yavaşlar. ne kadar yavaş olduklarını da kapasiteli zip drivelardan görebilirsin.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Ra_d, 09 Temmuz 2004 23:04 tarihinde demiş ki: her bi mangetic media'yıda polarizasyon filtresi faraday kafesiyle kaplıyamazsınız dimi? ??? polarizasyon filitresi nedir faraday kafesi yenir mi ???[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 usb drive lar gayet hoş, hele bi de mp3 çalıosa daha da hoş.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 horas nasıl bir elbise giyiyorsun o boydaki ceplere sahip olmak için merak ettim.. :) kabıyla sorun yok da her defasında kabdan çıkar, tak filan külfetli. binlerce kere yapıyor insan bu işi, hesap edilse kaç işgünü heba oluyordur öyle.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 diskete miskete kaydederken ve ordan okurken kaybediceem süreden çok daha az... öğk![signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Sam floppy'e bas parmağını sonra kullan bakalım. Optik medyaya parmağını bastıktan sonra sabunla yıka durula kurula tak kullan. Gerçi bir bezle silmek daha kolay ama senin buralarda bir yere koyduğun bir resimde masa başında yemek yediğini işaret eden masa üstünde tuzluklu bir resmin vardı. Yağlıdır senin parmaklar şimdi, yıkamak en iyisi. :) Ra_d aman abi forumlarda milletin aklı bu aralar apış arasında, ben senin iyi niyetini bilirimde başkasına anlatamayız durumu. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 horas benzer boyutlarda manyetik medya var mı ki hızını karşılaştıralım? floppy mi kıyaslıyorsunuz anlamadım ki.. ge-ta önümde yoğurtlu yaprak sarması duruyor şu an ama yağlı parmakla işim olmaz, :-p cd'ler de öyle dediğin gibi sabunla yıkanmıyor hem. bezle silsen bezin tozu kalıyor hadi gene okumuyor. disket dediğini orta yerde bırakabiliyorsun, manyetik alanı hariç heryerinden tutabiliyorsun, daha ne? üzerinde tepinmeyeceksin ya..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 var yahu işte. zip drive lar var 250 megabaytlık. aynı senin o şahane disketlerin gibi. peeehhh...[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eheh ben benım 10gb lik quantum fireball u kullanıyorum artık tasınabılır media olarak ... 80 lik ana hdd var bide bu 10 luk follosh ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 valla o da çok güzel bi yöntem. manyetik taşınabilir medya budur. usb kutulu harttisk. rulaz.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 250mb nedir usta ya. elinin kiri diyeceğim neredeyse bu devirde, cd'ler bile ufak geliyor artık.. :) cd'ler 52 hızla okunurken dvd'ler 160 hızla filan okunuyor, (kıyas edersek) medya boyutunun da okuma/yazma performansını belirleyen etkenlerden biri olduğunu unutmamak gerek.. kablo tak/sök, sürücüydü bilmemneydi işin içine girdi mi başka birşey oluyor olay, ben kaset/kartuş/disket/disk formatında taşınabilir medyalardan bahsediyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 çekmeceli harttiskler vardı eskiden. onlar keserdi seni belki. olm manyetik iyi diil işte lan. her yer manyetizma dolu. bak onun yerine korumalı cdleri ve mini cdleri geri getirsinler ikimiz de rahat edelim. olur mu?[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım taşınabilir manyetik medyalar neden gözden düştü? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 katılmıyorum. arşiv için belki olmasa da (ki ona da katılmıyorum ulan!) alıp taşımak ordan oraya yollamak filan çok daha rahat cdleri. hem çok daha da hızlı. ayrıca backup için hala zipdrivelar filan kullanılıyo ekseriyet. o diil de bi aralar kutulu cdler vardı onnar nooldu asıl.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bir kere yazıldıktan sonra optik medyayı bozmanın tek yolu üzerini sert bir cisim ile çizmek iken manyetik medyayı bozmak için radyo dalgası, mıknatıs, parmak izi, toz vs vs gibi çevrede bolca bulunan sebeplerden bozulup hatta kullanılmaz hale gelebiliyor.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 1. Pahalılar. 2. Kapasite/kullanılan materyal oranı çok düşük.İstenilen Kapasiteye,istenilen bütüklükte ulaşması imkansız gibi. 3. Veri Transfer Hızı çok düşük 4. Dayanıklı değiller. Sonuçta her türlü cep telefonu radyo dalgası hatta düşürmede bile bozulabilirler.E her bi mangetic media'yıda polarizasyon filtresi faraday kafesiyle kaplıyamazsınız dimi?[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. [Bu mesaj Ra_d tarafından 09 Temmuz 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ra'd kardeş sölemiş güzelce. tebrik ediyorum kendisini.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bence optik diskler daha iyi . sade bir görüntüleri var ve ayna gibiler :-p . ana floppynin tattırdığı duygular başkaydı tabi[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 herseyden ote floppylerin aktarim hizi insani kanser ediyo[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 teşekkür ediyorum.tezahurat istemez. *!horace'ın yanaklarından öper.* şap şup *!sakkalları batınca suratını ekşiterek kafasını çevirir*[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sakallarım batmaz benim yumuşacık onlar *!dil çıkarır*[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ra_d kapasite olayını anlamadım ben. Hangi sınırdan bahsediyorsun?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hayır baiki belirili bir sınır yok. magnetic tape ile istediğin kadar data'yı yazarsın.Hatta bu kameralarda kullandığımız MiniDV kasetlerin 3GB data saklıyabildiğini duymuştum. demek istediğim yerin verimli kullanımı.hiç bir zaman optic media'nın compact'lığına yetişemiyecek.Aslında evet haklısın yanlış anlaşılıyo.hatta bi daha baktım direk ben yanlış kullanmışım.du düzelteyim. Bende GE-TA'yı kutluyorum. *!onuda yanaklarından öper*[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 taşıması nasıl daha rahat? sürücüden çıkarıp cebine atabiliyor musun cd'leri? kabından çıkar, sürücüye koy, çıkar, tekrar kabına ve gene de ya elinde ya disk kutusunda taşıyacaksın. iomega zip ise endüstri standardı şeklinde tasarlanmış değil bence, bu tarz medyaları konsorsiyumlar elden geçiriyor artık yaygınalşmadan önce.. kutulu cd dediğin cd-ram olabilir mi? çoook rahat bozuluyor optik medya, sürücüsü de kolay bozuluyor. 3 yıl kullanmadığım cd'yi taktım çalışmadı olduğu gibi duruyordu öylece! 3 kere okunmamıştır toplamda. öyle yazdıkları gibi 100 yıl falan olsa başım üstünde yeri var.. parmak izi? cd ile karıştırdın sanırım.. :) manyetik alanlar konusuna gelince, bu medyalar yaygın olsaydı bence manyetizma geçirmeyen kaplamalar da ucuzlardı. cd'ler de ilk çıktığı günlerde bugünkü gibi ucuz değildi ve tekrar yazılabilenleri halen çok pahalı.. kapasite sınırı mı var? neye dayanarak söylüyorsun anlayamadım? hard disk'imizdeki cd'den büyük olmayan bir manyetik disk 100 gb kapasiteye sahip bugün. dvd kapasitesinde bir 3,5'luk disketi yarın hazırlayabilirler aynı fiyata bence.. floppy aktarım hızı? 1.44'lükler yeniden yaygınlaşsın mı demişim ben? ne alaka? 5 gb'lik disketin aktarım hızı da ona göre olur zaten.. yerin verimli kullanımı diyorsan işte hard disk platter'larına bak. ille kaset bantı şeklinde olması gerekmiyor..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Minidisc ler var. manyetik medyalarla optiklerin avantajlarını birleştiriyor. disketten daha küçük. kapasite 160mb. manyetik alandan ve ya sıcaklıktamn etkilenmiyor (ancak ikisi aynıanda olursa bozuluyor) . Ve lakin yazma hızı çok düşük olduu için kullanışsız.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sam ben pekala cebime atıyorum cdlere hiç de bişi olmuyo. manyetikler daha hassas özellikle manyetizmaya (bak sen? manyetik olduundan olmasın?) ööle kutulu cdler vardı eskiden en şahanesi de onlar. onun gibi bişi yapcaklar yakında heralde tekrar. yavaşlar. ne kadar yavaş olduklarını da kapasiteli zip drivelardan görebilirsin.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Ra_d, 09 Temmuz 2004 23:04 tarihinde demiş ki: her bi mangetic media'yıda polarizasyon filtresi faraday kafesiyle kaplıyamazsınız dimi? ??? polarizasyon filitresi nedir faraday kafesi yenir mi ???[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 usb drive lar gayet hoş, hele bi de mp3 çalıosa daha da hoş.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 horas nasıl bir elbise giyiyorsun o boydaki ceplere sahip olmak için merak ettim.. :) kabıyla sorun yok da her defasında kabdan çıkar, tak filan külfetli. binlerce kere yapıyor insan bu işi, hesap edilse kaç işgünü heba oluyordur öyle.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 diskete miskete kaydederken ve ordan okurken kaybediceem süreden çok daha az... öğk![signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Sam floppy'e bas parmağını sonra kullan bakalım. Optik medyaya parmağını bastıktan sonra sabunla yıka durula kurula tak kullan. Gerçi bir bezle silmek daha kolay ama senin buralarda bir yere koyduğun bir resimde masa başında yemek yediğini işaret eden masa üstünde tuzluklu bir resmin vardı. Yağlıdır senin parmaklar şimdi, yıkamak en iyisi. :) Ra_d aman abi forumlarda milletin aklı bu aralar apış arasında, ben senin iyi niyetini bilirimde başkasına anlatamayız durumu. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 horas benzer boyutlarda manyetik medya var mı ki hızını karşılaştıralım? floppy mi kıyaslıyorsunuz anlamadım ki.. ge-ta önümde yoğurtlu yaprak sarması duruyor şu an ama yağlı parmakla işim olmaz, :-p cd'ler de öyle dediğin gibi sabunla yıkanmıyor hem. bezle silsen bezin tozu kalıyor hadi gene okumuyor. disket dediğini orta yerde bırakabiliyorsun, manyetik alanı hariç heryerinden tutabiliyorsun, daha ne? üzerinde tepinmeyeceksin ya..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 var yahu işte. zip drive lar var 250 megabaytlık. aynı senin o şahane disketlerin gibi. peeehhh...[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eheh ben benım 10gb lik quantum fireball u kullanıyorum artık tasınabılır media olarak ... 80 lik ana hdd var bide bu 10 luk follosh ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 valla o da çok güzel bi yöntem. manyetik taşınabilir medya budur. usb kutulu harttisk. rulaz.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 250mb nedir usta ya. elinin kiri diyeceğim neredeyse bu devirde, cd'ler bile ufak geliyor artık.. :) cd'ler 52 hızla okunurken dvd'ler 160 hızla filan okunuyor, (kıyas edersek) medya boyutunun da okuma/yazma performansını belirleyen etkenlerden biri olduğunu unutmamak gerek.. kablo tak/sök, sürücüydü bilmemneydi işin içine girdi mi başka birşey oluyor olay, ben kaset/kartuş/disket/disk formatında taşınabilir medyalardan bahsediyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 çekmeceli harttiskler vardı eskiden. onlar keserdi seni belki. olm manyetik iyi diil işte lan. her yer manyetizma dolu. bak onun yerine korumalı cdleri ve mini cdleri geri getirsinler ikimiz de rahat edelim. olur mu?[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım taşınabilir manyetik medyalar neden gözden düştü? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Minidisc ler var. manyetik medyalarla optiklerin avantajlarını birleştiriyor. disketten daha küçük. kapasite 160mb. manyetik alandan ve ya sıcaklıktamn etkilenmiyor (ancak ikisi aynıanda olursa bozuluyor) . Ve lakin yazma hızı çok düşük olduu için kullanışsız.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sam ben pekala cebime atıyorum cdlere hiç de bişi olmuyo. manyetikler daha hassas özellikle manyetizmaya (bak sen? manyetik olduundan olmasın?) ööle kutulu cdler vardı eskiden en şahanesi de onlar. onun gibi bişi yapcaklar yakında heralde tekrar. yavaşlar. ne kadar yavaş olduklarını da kapasiteli zip drivelardan görebilirsin.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: Ra_d, 09 Temmuz 2004 23:04 tarihinde demiş ki: her bi mangetic media'yıda polarizasyon filtresi faraday kafesiyle kaplıyamazsınız dimi? ??? polarizasyon filitresi nedir faraday kafesi yenir mi ???[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 usb drive lar gayet hoş, hele bi de mp3 çalıosa daha da hoş.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 horas nasıl bir elbise giyiyorsun o boydaki ceplere sahip olmak için merak ettim.. :) kabıyla sorun yok da her defasında kabdan çıkar, tak filan külfetli. binlerce kere yapıyor insan bu işi, hesap edilse kaç işgünü heba oluyordur öyle.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 diskete miskete kaydederken ve ordan okurken kaybediceem süreden çok daha az... öğk![signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Sam floppy'e bas parmağını sonra kullan bakalım. Optik medyaya parmağını bastıktan sonra sabunla yıka durula kurula tak kullan. Gerçi bir bezle silmek daha kolay ama senin buralarda bir yere koyduğun bir resimde masa başında yemek yediğini işaret eden masa üstünde tuzluklu bir resmin vardı. Yağlıdır senin parmaklar şimdi, yıkamak en iyisi. :) Ra_d aman abi forumlarda milletin aklı bu aralar apış arasında, ben senin iyi niyetini bilirimde başkasına anlatamayız durumu. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 horas benzer boyutlarda manyetik medya var mı ki hızını karşılaştıralım? floppy mi kıyaslıyorsunuz anlamadım ki.. ge-ta önümde yoğurtlu yaprak sarması duruyor şu an ama yağlı parmakla işim olmaz, :-p cd'ler de öyle dediğin gibi sabunla yıkanmıyor hem. bezle silsen bezin tozu kalıyor hadi gene okumuyor. disket dediğini orta yerde bırakabiliyorsun, manyetik alanı hariç heryerinden tutabiliyorsun, daha ne? üzerinde tepinmeyeceksin ya..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 var yahu işte. zip drive lar var 250 megabaytlık. aynı senin o şahane disketlerin gibi. peeehhh...[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eheh ben benım 10gb lik quantum fireball u kullanıyorum artık tasınabılır media olarak ... 80 lik ana hdd var bide bu 10 luk follosh ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 valla o da çok güzel bi yöntem. manyetik taşınabilir medya budur. usb kutulu harttisk. rulaz.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 250mb nedir usta ya. elinin kiri diyeceğim neredeyse bu devirde, cd'ler bile ufak geliyor artık.. :) cd'ler 52 hızla okunurken dvd'ler 160 hızla filan okunuyor, (kıyas edersek) medya boyutunun da okuma/yazma performansını belirleyen etkenlerden biri olduğunu unutmamak gerek.. kablo tak/sök, sürücüydü bilmemneydi işin içine girdi mi başka birşey oluyor olay, ben kaset/kartuş/disket/disk formatında taşınabilir medyalardan bahsediyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 çekmeceli harttiskler vardı eskiden. onlar keserdi seni belki. olm manyetik iyi diil işte lan. her yer manyetizma dolu. bak onun yerine korumalı cdleri ve mini cdleri geri getirsinler ikimiz de rahat edelim. olur mu?[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım taşınabilir manyetik medyalar neden gözden düştü? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 diskete miskete kaydederken ve ordan okurken kaybediceem süreden çok daha az... öğk![signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Sam floppy'e bas parmağını sonra kullan bakalım. Optik medyaya parmağını bastıktan sonra sabunla yıka durula kurula tak kullan. Gerçi bir bezle silmek daha kolay ama senin buralarda bir yere koyduğun bir resimde masa başında yemek yediğini işaret eden masa üstünde tuzluklu bir resmin vardı. Yağlıdır senin parmaklar şimdi, yıkamak en iyisi. :) Ra_d aman abi forumlarda milletin aklı bu aralar apış arasında, ben senin iyi niyetini bilirimde başkasına anlatamayız durumu. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 horas benzer boyutlarda manyetik medya var mı ki hızını karşılaştıralım? floppy mi kıyaslıyorsunuz anlamadım ki.. ge-ta önümde yoğurtlu yaprak sarması duruyor şu an ama yağlı parmakla işim olmaz, :-p cd'ler de öyle dediğin gibi sabunla yıkanmıyor hem. bezle silsen bezin tozu kalıyor hadi gene okumuyor. disket dediğini orta yerde bırakabiliyorsun, manyetik alanı hariç heryerinden tutabiliyorsun, daha ne? üzerinde tepinmeyeceksin ya..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 var yahu işte. zip drive lar var 250 megabaytlık. aynı senin o şahane disketlerin gibi. peeehhh...[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eheh ben benım 10gb lik quantum fireball u kullanıyorum artık tasınabılır media olarak ... 80 lik ana hdd var bide bu 10 luk follosh ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 valla o da çok güzel bi yöntem. manyetik taşınabilir medya budur. usb kutulu harttisk. rulaz.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 250mb nedir usta ya. elinin kiri diyeceğim neredeyse bu devirde, cd'ler bile ufak geliyor artık.. :) cd'ler 52 hızla okunurken dvd'ler 160 hızla filan okunuyor, (kıyas edersek) medya boyutunun da okuma/yazma performansını belirleyen etkenlerden biri olduğunu unutmamak gerek.. kablo tak/sök, sürücüydü bilmemneydi işin içine girdi mi başka birşey oluyor olay, ben kaset/kartuş/disket/disk formatında taşınabilir medyalardan bahsediyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 çekmeceli harttiskler vardı eskiden. onlar keserdi seni belki. olm manyetik iyi diil işte lan. her yer manyetizma dolu. bak onun yerine korumalı cdleri ve mini cdleri geri getirsinler ikimiz de rahat edelim. olur mu?[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım taşınabilir manyetik medyalar neden gözden düştü? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 var yahu işte. zip drive lar var 250 megabaytlık. aynı senin o şahane disketlerin gibi. peeehhh...[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eheh ben benım 10gb lik quantum fireball u kullanıyorum artık tasınabılır media olarak ... 80 lik ana hdd var bide bu 10 luk follosh ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 valla o da çok güzel bi yöntem. manyetik taşınabilir medya budur. usb kutulu harttisk. rulaz.[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 250mb nedir usta ya. elinin kiri diyeceğim neredeyse bu devirde, cd'ler bile ufak geliyor artık.. :) cd'ler 52 hızla okunurken dvd'ler 160 hızla filan okunuyor, (kıyas edersek) medya boyutunun da okuma/yazma performansını belirleyen etkenlerden biri olduğunu unutmamak gerek.. kablo tak/sök, sürücüydü bilmemneydi işin içine girdi mi başka birşey oluyor olay, ben kaset/kartuş/disket/disk formatında taşınabilir medyalardan bahsediyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 çekmeceli harttiskler vardı eskiden. onlar keserdi seni belki. olm manyetik iyi diil işte lan. her yer manyetizma dolu. bak onun yerine korumalı cdleri ve mini cdleri geri getirsinler ikimiz de rahat edelim. olur mu?[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım taşınabilir manyetik medyalar neden gözden düştü? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 çekmeceli harttiskler vardı eskiden. onlar keserdi seni belki. olm manyetik iyi diil işte lan. her yer manyetizma dolu. bak onun yerine korumalı cdleri ve mini cdleri geri getirsinler ikimiz de rahat edelim. olur mu?[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar