Milamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bende kıllıyım vücuttakilerden rahatsız olmuyorumda sakal aşırı gıcık ediyor aptal bir berber yüzünden normalden hafif yukardada tek tük kıl çıkıyo işin yok onlarla uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bendeki killar boyle lazerle filan gitmez. Yazin denizde girmeden evvel Pantolonu cikartiyorum, oglum denize taytla gelinir mi diyolar =( ust taraf zaten kazak gibi, lazer epilasyonda da gece tarifesi acarlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Zegna said: omuzlarımda rutbe vardı, 2 sene once lazerle yaktırdım birazda sırttakileri ve gogustekileri. baya rahat oldu, tavsiye ederim. yazın deniz de filan dalga geciyolardi general diye. hayır bide oyle ahım sahım kıllı bı adam deılım ama gel gorki omuz ve omuzların arkası cosmustu sdfsdf kaça yaktırıyorsun lazerle , ücret olarak ne kadar verdin sorması ayıp ? çok pahalı bir şey değilse ben de çıkayım orgenerallikten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 eski said: nihohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 arkadaşım yeni topicler nerde önce bağımlı et sonra ara ver. f5 tuşu bozuldu mouse yeniliyorum yeter mağdur etme artık insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 epilasyon yaptırmanın faydaları hakkında isviçreli bilim adamları araştırma yapmış sonuç epilasyonlu erkeklerde göbek pamuğu meydana gelmiyormuş.vay anasını sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kılsızım yaptırabilirim şıkkını sorgulayan olmadımı benden başka:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dağ gibi sg-1 i yıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sg-1 in azmi takdire şayan.Kıllıyım yaptırmayı düşünmüyorum.Abartılı bir şekilde kıllı değilse bi insan niye düşünsün yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar