Killer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dün sağolsun kuzenimin(kendide bilg müh) harici disc'den virüs girdi.wow oynarken de hesabı kapattı wow. baya bi yusuf oldum şu anda.ücretsiz open-source bir virüs korma programı arıyorum var mı tavsiye?acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 microsoftun bitane free buldum onu indiriyorum da başka tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 avast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 30 dolara adam gibi bi tane anti virus al kullan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 geçiçi çözüm arama bence absolutun dediği gibi bittane kıy paraya al. ya da dier arkadaşın dediği gibi avast bu konuda yetenekli ve güncellenen bi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Avira Antivir var, hem beleş hem de çok başarılı. Üstüne de Malwarebytes kur, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 microsoftunki sadece buluyor galiba başka işe yaradığı yok sdfs.2 kere tarattım ayar değiştirdim falan ı-ıh olmadı. deniyim tararınkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi niye para veresin ki AVG var Avira war ikiside gayet basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ikiside 10 milyon ustu dl war download.com da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 100 kere yazdım yine yazarım avira + comodo firewall çek ikiside free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Avast kullanıyorum, bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Normal ev kullanıcısı için para vermek gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 temizle virüsü devam et, gerek yok virüs programına sadece biraz daha dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 beynimi kullanıyorum antivirus programlarından illet geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar