ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Blackberry' de Youtube ve Facebook videolarını seyredebilen var mı? Varsa nasıl çözdünüz olayı. Bir türlü halledemedim.
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bende cozemedim, yanı arastırmadım ama youtube vıdeosuna tıkladıgımda WAP a gecımmı dıye soruyo fılan?
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ya seyrediliyo aslinda beni bi ara bulmustum apploader diye bisi var ona bisiler yukleyince youtube a giriliyo gayet izleniyo felan zaten benim aletten yahoo video larini izleyebiliyiorum ben
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 BOLT diye bir browser var, ondan seyredilinebiliyor direk www.youtube.com'a girince, ama yavaş biraz. Takılıyor falan. Bi de düzgün seyredebilmek için www.youtube.com yerine m.youtube.com'a girmeyi deneyiniz. Çok daha rahatlıyor interface ama yasak yüzünden (sanırım) hiçbir videoyu oynatamıyor. Ama video aratıp kommentleri falan okuyabiliyorsunuz.
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 applicationlarda youtube player var onu indirince kategori halinde yutup videolarını izleyebiliosun
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bende çalışmadı o.. dns/host ayarlarından olsa gerek.. Amerika'daki operatörlerden birinden kontraktlı bir bb sahibi arkadaşımın söylediğine göre BB'deki hosts dosyasını da ayarlayabiliyormuşuz.. öğrenmek lazım.
Öne çıkan mesajlar