Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Selamlar, dergiWeb.com sitemizin en üstte bulunan banner'ı patiler tarafından pek beğenilmedi. Ben de sevmiyordum zaten! =) Şimdi şöyle bir şey yapmayı düşündüm. Bu banner'ı aynı boyutlarda bir banner ile değiştirmek istiyoruz. Sitenin görünümüne uygun en şık banner'ı seçeceğiz. Banner teması taş devri & mağara adamı şeklinde olur ise sitemize uygun olacaktır. Sitenin en altına bakar iseniz orda bir örnek mevcut. Emeğinizin karşılığında ise kazanan banner sahibine teşekkür etmek için sembolik bir ödül olarak 100 Lira vermeyi düşünüyoruz. Siteye eklenecek olan bannerı 27 Kasım Cuma günü seçip burdan belirteceğiz. Ödül için ise özel mesaj yolu ile kazanan banner sahibi ile iletişim kuracağım. Hazırladığınız bannerları 27 Kasım Cuma gününe kadar bu konuya eklerseniz seçim yaparken rahat ederiz. Herhangi bir siteye ( örneğin ; imageshack.us ) upload edebilir ve buraya ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tavsiye: bence o fonttan bir an önce kurtulsun yeni tasarımcı. zira 3. sınıf laz fıkraları siteleri görünümü veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yav said: Üst bannera vasat dedik de, alt kısım şahane olmuş çok hoşuma gitti o tepeye bakan taş devri eşleri :D O taş devri temasını yukarı da yansıtabilirseniz mesela fena olmaz. Fred Çakmaktaştaki çivi yazısı olan mermer dergiler felan fişman kullanılabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 lol hmm hiç laz mağara adamı görmedim gerçi :p evet bi baktımda tepede EĞLENCE'nin Ğ si öyle duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bu arada banner'in ölcüsü, 1 pixellik siyah cerceve dahil 912x47. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 100 lira varmıs ben vakit bulursan yapim bişiler sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 üzmek istemem, ama gerçekten dergiweb' in tasarımının tamamı çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ben varım, 1den fazla gönderebiliyor muyuz? bide seçilene herhangi bir title verilirse tadından yinmez bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dyna yakismamis sana web sitesi daha homomsu bi isim olmaliydi seninse site paticikten sonra ne biliyim tombisim.net ayol.org mesela auhuhfsduhasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Chiptech said: üzmek istemem, ama gerçekten dergiweb' in tasarımının tamamı çok kötü. şuna maalesef +1 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 banner'ın boyutları cuce'nin verdigi gibi mi olacak? yoksa sunun yerine mi? http://dergiweb.com/inc/rSbt/banner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 924 pixel genişlikte olmalı yüksekliği siz belirleyin ;) istediğimiz sitenin üst kısmını güzelleştirmek, o belirttiğin alanı kapsayacak banner. site logosu falan da değiştirilebilir, yaratıcılığınıza kalmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 aradaki mesajları okumuyorsun dyna. bir banner siteyi güzelleştirmeyecek. site aşırı derecede amatörce tasarlanmış. sıfırdan yapılması gerekiyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 söylendi onlar diger baslıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 diğer başlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 evet diğer başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 teşekkürler, ama yine de ben burada da söylemeye devam etmek istiyorum. tasarım çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bir daha söyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 valla tasarim olarak kotu olusuna ben de katilyiorum, banner yapilirsa en azindan bi ucundan tutulmus olur. hatta firsat bulursam ben de giriseyim bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben yapıcam banner da temaya uygun olmuyo pek, daha sade modern bişey yapabilirim kabul olursa. kac gundur dır dır yapıyorum, calısayım bannerları koyayım iste kabul olursa olur di mi ya öf. kafayı yedim web siteleriyle 2 haftadır mazur görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 retro olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ya tasarım ilginç bir şey. bazısı seviyor bazısı güzel değil diyor. tamamen beklentiye bakar. şimdi sitenin konsepti içerik sitesi diyip de haber siteleri gibi fix bir tasarımı olmalı yoksa tasarımı kötü derseniz ayrı. şuanki tasarım rezalet diyecek neleri kötü ? bunları açıklarsanız işimize yarar. yoksa tasarım kötü , yok olmamış, kötü boktan fln diyince hebele hebele ee nesi kötü lan? yani açıklama lazım. mesela örnek falan gösterip buna benzer yapabilirsiniz dersiniz, atıyorum sitenin şurasını şöyle burasını böyle yapabilirsiniz dersiniz. tasarım neye göre kötü bilmedikten sonra nasıl değiştirebiliriz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ya ben soylemistim de daha ayrıntılı anlatayım. her turden icerik barındıracagı icin tek bir tema konusunda karar kılmak kolay olmaz. ama su an kullandıgınız renkler ve magara adamları sitenin ciddiyetini yerle bir etmis acıkcası. kesinlikle daha ciddi ve birbirinden max 3-4 farklı rengin agırlık olarak bulunacagı bir css e ihtiyacınız var. renkler dısında diger sorun ise tabi ki imajlarda kullandıgnız font. sag taraftaki etiket bulutu, üye profili yazan yerleri okumak için monitörün içine girmem gerekiyor. bir de kullanılan alanların genislik ve yukseklik degerlerinin birbiri ile orantısına dikkat etmeniz guzel goruntu acısından onemli. aslında bu degisikliklerin buyuk bolumu css'te yapılacak degisikliklerle halledilebilecek seyler o yuzden fazla kafaya takılacak sey degil. ama beta'dan cıktıgınızda mutlaka yeni tasarıma gecmis olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Arkadaşlar bazı görüşmelerimiz oldu ve tavsiyeleriniz de bunlarda oldukça işe yaradı. Yaptığımız toplantı neticesinde banner projesini iptal etmek durumunda kaldım. Tasarımı komple değiştirmeyi düşünüyoruz. Site için ciddi bir emek harcandı ve sürekli çalışmalara devam ediyoruz. Bu nedenden ötürü siteyi görebileceğimiz en iyi yere getirmek adına genele hitap eden bir minimalist + kaliteli arayüz planı hazırladık. Lakin merak etmeyin site geliştirme amacı ile ileride tasarımcı ihtiyacımız olabilir. Ara ara çizim işleri çıkabilir. Tabiki emeğin karşılığını ödeyerek yaptırıcaz. Bu yüzden beklemede kalın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar