Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banner Çizim Yarışması - dergiweb.com

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Selamlar,

dergiWeb.com sitemizin en üstte bulunan banner'ı patiler tarafından pek beğenilmedi. Ben de sevmiyordum zaten! =)

Şimdi şöyle bir şey yapmayı düşündüm. Bu banner'ı aynı boyutlarda bir banner ile değiştirmek istiyoruz. Sitenin görünümüne uygun en şık banner'ı seçeceğiz. Banner teması taş devri & mağara adamı şeklinde olur ise sitemize uygun olacaktır. Sitenin en altına bakar iseniz orda bir örnek mevcut.

Emeğinizin karşılığında ise kazanan banner sahibine teşekkür etmek için sembolik bir ödül olarak 100 Lira vermeyi düşünüyoruz.

Siteye eklenecek olan bannerı 27 Kasım Cuma günü seçip burdan belirteceğiz. Ödül için ise özel mesaj yolu ile kazanan banner sahibi ile iletişim kuracağım.

Hazırladığınız bannerları 27 Kasım Cuma gününe kadar bu konuya eklerseniz seçim yaparken rahat ederiz. Herhangi bir siteye ( örneğin ; imageshack.us ) upload edebilir ve buraya ekleyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Üst bannera vasat dedik de, alt kısım şahane olmuş çok hoşuma gitti o tepeye bakan taş devri eşleri :D

O taş devri temasını yukarı da yansıtabilirseniz mesela fena olmaz.

Fred Çakmaktaştaki çivi yazısı olan mermer dergiler felan fişman kullanılabilir mesela
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ya tasarım ilginç bir şey. bazısı seviyor bazısı güzel değil diyor.

tamamen beklentiye bakar. şimdi sitenin konsepti içerik sitesi diyip de haber siteleri gibi fix bir tasarımı olmalı yoksa tasarımı kötü derseniz ayrı.

şuanki tasarım rezalet diyecek neleri kötü ? bunları açıklarsanız işimize yarar. yoksa tasarım kötü , yok olmamış, kötü boktan fln diyince

hebele hebele ee nesi kötü lan? yani açıklama lazım. mesela örnek falan gösterip buna benzer yapabilirsiniz dersiniz, atıyorum sitenin şurasını şöyle burasını böyle yapabilirsiniz dersiniz. tasarım neye göre kötü bilmedikten sonra nasıl değiştirebiliriz ki?
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben soylemistim de daha ayrıntılı anlatayım.
her turden icerik barındıracagı icin tek bir tema konusunda karar kılmak kolay olmaz. ama su an kullandıgınız renkler ve magara adamları sitenin ciddiyetini yerle bir etmis acıkcası. kesinlikle daha ciddi ve birbirinden max 3-4 farklı rengin agırlık olarak bulunacagı bir css e ihtiyacınız var.

renkler dısında diger sorun ise tabi ki imajlarda kullandıgnız font. sag taraftaki etiket bulutu, üye profili yazan yerleri okumak için monitörün içine girmem gerekiyor.

bir de kullanılan alanların genislik ve yukseklik degerlerinin birbiri ile orantısına dikkat etmeniz guzel goruntu acısından onemli.

aslında bu degisikliklerin buyuk bolumu css'te yapılacak degisikliklerle halledilebilecek seyler o yuzden fazla kafaya takılacak sey degil. ama beta'dan cıktıgınızda mutlaka yeni tasarıma gecmis olun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Arkadaşlar bazı görüşmelerimiz oldu ve tavsiyeleriniz de bunlarda oldukça işe yaradı. Yaptığımız toplantı neticesinde banner projesini iptal etmek durumunda kaldım. Tasarımı komple değiştirmeyi düşünüyoruz.

Site için ciddi bir emek harcandı ve sürekli çalışmalara devam ediyoruz. Bu nedenden ötürü siteyi görebileceğimiz en iyi yere getirmek adına genele hitap eden bir minimalist + kaliteli arayüz planı hazırladık.

Lakin merak etmeyin site geliştirme amacı ile ileride tasarımcı ihtiyacımız olabilir. Ara ara çizim işleri çıkabilir. Tabiki emeğin karşılığını ödeyerek yaptırıcaz. Bu yüzden beklemede kalın ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...