Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe'den Kewell harekatı

ismail PK

Öne çıkan mesajlar

Bu işin sonunda kan çıkar. Gerçekten olabilme ihtimali varsa böyle bir şey'in kewell yurt dışına gitsin Türk halkı'nın can , mal ve ruh sağlığı açısından kendisinden rica ediyorum.

Fenerbahçe'nin, sezon sonunda Galatasaray'la sözleşmesi bitecek olan Harry Kewell'ı kapmak için şimdiden harekete geçtiği iddia edildi.

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Son yıllarda transfer etmek istediği isimlerle ilgili çalışmalara çok önceden başlayan Fenerbahçe, müthiş bir yıldızı daha şimdiden gözüne kestirdi.

Fenerbahçe'nin transfer etmesi halinde Türkiye'de çok büyük yankı uyandıracak olan bu isim Galatasaraylı Harry Kewell'dan başkası değil. Sarı-lacivertli ekip, sezon sonunda Galatasaray'la sözleşmesi bitecek Avustralyalı futbolcuyu kapmak için şimdiden planını yaptı.

Cimbom, yıllık 2.5 milyon euro ödediği 31 yaşındaki futbolcuya, yeni sözleşme için daha düşük bir rakam önermekten yana. Ancak Kewell'ın indirimi kabul etmeyeceğine kesin gözüyle bakılırken, bu anlaşmazlıktan yararlanmak isteyen Fenerbahçe, yıldız futbolcuya istediği ücreti verecek.

Sarı-lacivertlilerin, aracılar vasıtasıyla Kewell'ın menajeri Bernie Mandic ile konuyu görüştüğü ve olumlu mesajlar aldığı kaydedildi.

Sosyal ağlarda paylaş

Leeds United efsaneyken sevdim bu adamı, hani cm'de alırsın gerçekte gider takımın alır yıllar sonra.Garip bir duygu oldu o açıdan, herşeyiyle mükemmel bir adam.

Derbinin bitmesinden birkaç hafta sonra bizim yöneticiler hala çemkirdiği için basına Fenerbahçe ile ilgili böyle senaryolar çıkması normal.Devre arasında uzatılır kontratı, sanmıyorum bizim yönetim bu kadar sempati yaratmışken klüp üzerinde birden kredisini tüketsin.

Ayrıca sözleşmesi bitse bile Fenerbahçe ve Galatasaray arası bir transferin gerçekleşmesi için taraflardan birinin o oyuncudan tamamen vazgeçmiş olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe çirkinliğini bir kez daha gösterdi işte, ama sanmıyorum GS'nin Kewell'ı bırakacağını, gurur meselesi yapar, bırakmaz.

Kewell gider mi? Gider, niye gitmesin. Şu anda dört dörtlük profesyönel, süper kaliteli adam, bu yaştan sonra parasına bakar normaldir. Hem gençliğinde yaptıklarını da biliyoruz, Leeds'ten Liverpool'a geçerken özellikle :)

Ama haber doğruysa fener yine çirkinlik peşinde, hadi hayırlısı...
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya birader çevirme işte, ezeli rakibinin taraftarının sevgilisi olan oyuncuyu kapmak çirkinliktir. Kewell hasta, 90 dakka oynayamıyo. Oynayabiliyo olsa GS'de olmaz. GS'de oynuyo olmasa Aziz asla almak istemezdi Kewell'ı. Gerçekçi olalım kıvırmayalım

yahu niye kıvırıyım. zamanında gs fb den fb gs den transfer yapmadı mı? şimdi niye yapılmasın. ha bide adamın kontratı bitio ztn. istiosa gelir istiosa kalır gs de. ha ben hiç sanmıorm geliceğini ama gelmesini isterim. bide adam hasta diyince sanki olumcul hasta gibi gozukmus. guldum baya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...