ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bu işin sonunda kan çıkar. Gerçekten olabilme ihtimali varsa böyle bir şey'in kewell yurt dışına gitsin Türk halkı'nın can , mal ve ruh sağlığı açısından kendisinden rica ediyorum. Fenerbahçe'nin, sezon sonunda Galatasaray'la sözleşmesi bitecek olan Harry Kewell'ı kapmak için şimdiden harekete geçtiği iddia edildi. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Son yıllarda transfer etmek istediği isimlerle ilgili çalışmalara çok önceden başlayan Fenerbahçe, müthiş bir yıldızı daha şimdiden gözüne kestirdi. Fenerbahçe'nin transfer etmesi halinde Türkiye'de çok büyük yankı uyandıracak olan bu isim Galatasaraylı Harry Kewell'dan başkası değil. Sarı-lacivertli ekip, sezon sonunda Galatasaray'la sözleşmesi bitecek Avustralyalı futbolcuyu kapmak için şimdiden planını yaptı. Cimbom, yıllık 2.5 milyon euro ödediği 31 yaşındaki futbolcuya, yeni sözleşme için daha düşük bir rakam önermekten yana. Ancak Kewell'ın indirimi kabul etmeyeceğine kesin gözüyle bakılırken, bu anlaşmazlıktan yararlanmak isteyen Fenerbahçe, yıldız futbolcuya istediği ücreti verecek. Sarı-lacivertlilerin, aracılar vasıtasıyla Kewell'ın menajeri Bernie Mandic ile konuyu görüştüğü ve olumlu mesajlar aldığı kaydedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bu olursa cidden kan çıkar. Kewell dedik bağrımıza bastık, kral yaptık akıllı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 fenerbahçe kadar leş bir takım yok arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ...Bernie Mandic ortamı kızıştırıp fiyat arttırma hazırlığı içindedir. Gazeteden tanıdıkları olduğunu bildiği XYZ'yi arar ve yazılmasını istediği haberi çıtlatır. Kewell derin bir nefes almıştır bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 olur yani, kewell yapabilir de çünkü adam profesyonel. ama gelir, aussie aksanıyla, gağatasağay der yine, yine bağrımıza basarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 alla alla. iyi olan adamı transfer etmeye çalışmakta suç oldu yahu. gelsin valla cok isterim. gs de sevdiğim adamlardandır. ztn kırmızı yakışmıo, lacivert gider bu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 aglarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Leeds United efsaneyken sevdim bu adamı, hani cm'de alırsın gerçekte gider takımın alır yıllar sonra.Garip bir duygu oldu o açıdan, herşeyiyle mükemmel bir adam. Derbinin bitmesinden birkaç hafta sonra bizim yöneticiler hala çemkirdiği için basına Fenerbahçe ile ilgili böyle senaryolar çıkması normal.Devre arasında uzatılır kontratı, sanmıyorum bizim yönetim bu kadar sempati yaratmışken klüp üzerinde birden kredisini tüketsin. Ayrıca sözleşmesi bitse bile Fenerbahçe ve Galatasaray arası bir transferin gerçekleşmesi için taraflardan birinin o oyuncudan tamamen vazgeçmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Kewel giderse sevgilimin beni aldatması hatta hamilelik testini bulup öyle anlamam gibi bişi yaşayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Aynen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 üstelik bu ikinci olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ilki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yok ikinci derken hani sanki o şekilde bişi bulmuşta öyle anlamışım aldatıldığımı falan gibisinden bi kara mizah olcaktı da zaten olmadı öyle bişi ki zaten sende böyle sorunca az olan komikliğide gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Abi ben o kadar şoktayım ki şu an dedim Tanju falan mı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben bu adamı çok seviyorum. ya tanju ece erkenle sabah programı mı sunuyo ? bugün televizyonda görür gibi oldum da tam emin değilim.öyleyse; asdlşasdşaklsjdşaskldşaskjdkşajdkşas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Fenerbahçe çirkinliğini bir kez daha gösterdi işte, ama sanmıyorum GS'nin Kewell'ı bırakacağını, gurur meselesi yapar, bırakmaz. Kewell gider mi? Gider, niye gitmesin. Şu anda dört dörtlük profesyönel, süper kaliteli adam, bu yaştan sonra parasına bakar normaldir. Hem gençliğinde yaptıklarını da biliyoruz, Leeds'ten Liverpool'a geçerken özellikle :) Ama haber doğruysa fener yine çirkinlik peşinde, hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bnmde anlayamadığım şey çirkinlik bunun neresinde? adam iyi oynuo. her takımın isteyebilceği kadar profesyonel şeker gibi adam. bu adamı transfer etmeye çalışmak neden çirkinlik olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Ya birader çevirme işte, ezeli rakibinin taraftarının sevgilisi olan oyuncuyu kapmak çirkinliktir. Kewell hasta, 90 dakka oynayamıyo. Oynayabiliyo olsa GS'de olmaz. GS'de oynuyo olmasa Aziz asla almak istemezdi Kewell'ı. Gerçekçi olalım kıvırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abi fotomaçın haberini bu kadar ciddi tartışmışsınız, bi de çirkinlik falan demişsiniz, garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 nileppezdel said: Kewell hasta ağlayasım geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Adam hepatit abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 alsın fener , helal olsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dalga geçmiyorum kewell hasta diye okuyunca cidden üzüldüm. adamın yüzünden efendilik,iyilik akıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 nileppezdel said: Ya birader çevirme işte, ezeli rakibinin taraftarının sevgilisi olan oyuncuyu kapmak çirkinliktir. Kewell hasta, 90 dakka oynayamıyo. Oynayabiliyo olsa GS'de olmaz. GS'de oynuyo olmasa Aziz asla almak istemezdi Kewell'ı. Gerçekçi olalım kıvırmayalım yahu niye kıvırıyım. zamanında gs fb den fb gs den transfer yapmadı mı? şimdi niye yapılmasın. ha bide adamın kontratı bitio ztn. istiosa gelir istiosa kalır gs de. ha ben hiç sanmıorm geliceğini ama gelmesini isterim. bide adam hasta diyince sanki olumcul hasta gibi gozukmus. guldum baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar