BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Holy said: BulletRide said: Bana göre NBA'in en değerli oyun kurucusu da kendisi.İşte bu baya saçma geldi bana :) Bu ligde Nash, CP3 gibi iki adam; yaşlı olmasına rağmen Kidd; ve bence Billups'tan kat kat üstün Deron Williams gibi adamlar var. Bunlar dururken Billups belki ilk 5'e girer ki bence Rondo da Billups'tan üstün bir PG. Abi tüm söylenenlere saygım var pg tartışmasında fakat dediğim şu; Chris Paul veya Deron Williams mükemmel bireysel performanslara sahip süperstarlar, ama benim pointguarddan beklentim takım arkadaşlarını bir üst seviyeye taşıması.Basketbol takip etmeye başladığımdan beri bunu gördüğüm örnekler ise, Nets'in final oynadığı yıllarda Kidd, 2004-2005 Nash'i ve 5 yıldır Billups.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 @Bullet Deron belki ama Paul için düşüncene katılamam çünkü adam PG olmak için doğmuş resmen. Bunun kanıtı olarak Paul'un sakatlık döneminde David West'in istatistiklerine bak, bir de sonrasına bak. Ben fantasy takımımda olduğu için daha net takip ettim de geçen seneki David West ile uzaktan yakından alakası yoktu Paul'süz West'in. David West'i bu hale sokan adamdır CP3. Billups da çok iyi bir yönetmen tabi ama ben daha çok şutör besleme konusunda uzman olduğunu düşünüyorum mesela. Denver'da Carmelo ve J.R Smith'i besliyor. Kenyon ile Nene daha ikinci planda ve genellikle sayılarını hücum ribaundu ya da ekstra paslardan buluyorlar. Detroit zamanını ele alırsak da Prince ve Hamilton sayı yükünü çekerken içeride dağ gibi bir pivota minimum düzeyde top iniyordu. Ben Wallace boş smaç buldu mu affetmeyen bir adam, ona bu boş smaçları yaratma zahmetine katlanmıyordu Billups.
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 chris paul'un tyson chandler'a bastırdığı alley-oop'larıda unutmamak gerekir tabi
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 evet o da var. Chandler'in NO'dan ayrıldıktan sonraki hali de ortada :)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Holy said: bence Rondo da Billups'tan üstün bir PG. Çarpılırsın, Rondo'nun etrafında o kadar süperstar olmasa o şut özürlü haliyle bi halt olmazdı ondan. O adamlar da yaşlanıyor, ilerde o takım dağılınca görürüz Rondo'nun gerçek kalitesini. Billups ise kraldır ben de katılıyorum Bullet'a.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 mokoko said: rondoyu denver'a, billups'ı da bostona koysak; denver 8. sıradan playoffa girmeye çalışır. bostonda chicago'nun galibiyet rekorunu kırmaya çalışır. rondoyla billups'ı karşılaştırmak büyük ayıp billups'a.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Tamam o starlar dağılınca görelim o zaman bir de Rondo'yu. Rondo şut atamıyor ama takım yönetme konusunda bence Billups ile yarışır rahat rahat. Tarzları farklı zaten, biri drive edip pas atıyor biri perdeleri daha sık kullanıyor falan falan.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Holy said: evet o da var. Chandler'in NO'dan ayrıldıktan sonraki hali de ortada :) Abi tamam verdiğiniz örnekler kişisel performanslar açısından doğru da; AFEDERSİN DETROT'İN HALİ ORTADA BİLLUPS'TAN SONRA
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 BulletRide said: Holy said: evet o da var. Chandler'in NO'dan ayrıldıktan sonraki hali de ortada :) Abi tamam verdiğiniz örnekler kişisel performanslar açısından doğru da; AFEDERSİN DETROT'İN HALİ ORTADA LARRY BROWN'DAN SONRAFIXED.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Ya ne alakası var, Saunders ile de gayet eziyorduk Lebron taş koymasa.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 eskisi gibi olmadığı açıktı be :) bence o şampiyonluğun en önemli ismi Larry Brown. Sonra zaten Billups ile Big Ben aynı anda gidince çöküş normaldi. Hangi takımın PG ve Pivotunu alırsan çöker :)
bya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Rondo'nun şansı egosuz bi takımda oynuyor olması.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Holy said: eskisi gibi olmadığı açıktı be :) bence o şampiyonluğun en önemli ismi Larry Brown. Sonra zaten Billups ile Big Ben aynı anda gidince çöküş normaldi. Hangi takımın PG ve Pivotunu alırsan çöker :) Larry Brown tabii ki önemliydi, kimyayı tutturdu.NBA tarihinin en organize takımlarından birini yarattı, fakat Billups bi takımdan gitti bir diğerine gitti.6 yıl üstüste doğu finali yapın, regular season'ı tepede bitiren ön alan savunmasında adamı maçı terkettirecek kadar boğan takım şimdi Miami'ye evinde 62 sayı zor atıyor, resmen sürünüyor.Öte yandan Denver şu an güncel olarak bakarsak ligin Cavs ile birlikte en iyi basketbolunu oynuyor.Yani olay bu, fazla kurcalamayın.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 rondo > billups diyenler taş oluyormuş... billups gibi hayvan az bulunur valla. all-star'a seçilmek zaten bir iyilik kıstası değil, popülerlik, sempatiklik, takımının durumu vs çok fazla kriter var
Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 lan niye rondo > billups dedim gibi gösteriyorsunuz? yarışırlar dedim ama o doğru. ki Rondo'nun daha genç olmasının ve süper bir takımda pişmesinin de etkisi var bunda. Aralarında 10 yaş var lan. 10 yıl içinde Rondo şut atmayı geliştirdiği sürece Billups'tan iyi olur.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Holy said: bence Rondo da Billups'tan üstün bir PG. dedin gibi mi gösteriliyor yoksa dedin mi =)
rLx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 andre miller büyüktür rondo da billups da aha size cevap. 52. :D
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Ha bak mesela örnek, Rondo vs bu tarz adamlardan daha çok güvenirim şu yaşıyla bile takımıma oyun kurucu olarak koyarım Andre Miller'ı.
rLx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 aynen katılıyorum. phillyden gittiğinde de büyük yas tuttum. çok yetenekli bir adam andre miller. rondo çok dengesiz. yiğitle genelde çok şeyimiz ortaktır nba konusunda ama rondo sınırlı bir genç bence. sorie holie
Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 andre miller zaten moralli olduğu sürece ikisinden de iyidir. Nuggets'a şu anda koysan Billups'tan daha iyi de yönetir. Ayrıca Rondo'nun pas yeteneğini Billups'tan iyi buluyorum. Benim için de PG = Saha görüşü + Pas yeteneği. Rondo'nun şutları tırt olmasa kendine de daha çok güvenicek ve atmaya başlayacak. Billups'ın bileği hayvani düzgün ve şutları hayvani iyi olduğu için pas atamasa bile lap diye yapıştırıyor üçlüğünü. Rondo çok sıkışırsa içeri girip birine çıkartıyor, olmadı kendi gidip faul alıyor. Tabi FT yüzdesi rezil olduğu için çok yararlı olamıyor. Önümüzdeki yaz arıyorum Rondo'yu FT ve şut çalışsın. Seneye kapakları hazırlarız size ;)
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Chris Paul ameliyat olacakmış dizinden 1-2 ay yok, Hornets de tam toparlanıyordu.Neyse bu sayede Billups all-star olur.
Öne çıkan mesajlar