Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All-Star 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
smac yarısması les otesi olmus.. random random adamlar cıkarmasınlar ya su smac yarısmasına.. biri smac yarısmasına cıkıosa ya cidden super smac bassın ya da yılın geyigini yapsın..Ziyandı ya ziyan.. Bir de allah askına para falan tamamda neden seyirciye oylatırsın ya ziyan walla.. 4x duz smac basan nate robinson gitti 3. kez smac sampiyonu oldu.. yerim boyle smac yarısmasını..
Mesaj tarihi:
zaten olay oraya 4 tane random scrub koymaları ilk basta.. nate de scrub 2 senedir haketmedigi sekilde kazanıyodu.. hadi bu sene bi nebze digerlerinin yetoluklarından one gecti ama yine de o herife verilen puanlar bugune kadar inanılmaz smaclara verilen puanlara kıyasla o inanılmaz smaclara hakaret.. o herifin ilk smac ı 44 se.. vince carter ın potaya kolunu soktugu smac 250 benim gozumde.. dwight howard ın sırtına oturup bastıgı smac 47 ise iguadalanın potanın arkasından alıp onune gecip bastıgı smac 706548932 falan benim gozumde..sırf havada daha cok zaman geciriyo boyu kısa diye smac sampiyonu olunmasın bi zahmet..
Mesaj tarihi:
Smaç yarışması dışında aşırı eğlendim ben. Skillz ve 3-pt eskiden bu kadar zevk vermiyordu ama onlar çok iyiydi bu sene. Smaç yarışmasında ise o videosu verilen 2008 senesi ve igoudala öyle bir yükseltti ki beklentileri, artık daha farklı şeyler bekliyor insan. Ayrıca, www.shannonbrownsucks.com diye site açsınlar bir zahmet. Bu muydu lan senin olayın? Maçlardaki smaçlarından video izlesek daha anlamlı ve daha güzel olurdu. İnsan utanır biraz ya bana bu kadar destek veren var böyle kötü smaç basmamalıyım ben diyerek.

Nate'e nefretim hala geçmiş değil ve malesef bu kadar tırt adamların arasından birinci olmasına rağmen tarihte ilk kez 3 şampiyonluk kazanan adam oldu.
Mesaj tarihi:
Kırdı kırdı. Ama 10 yıl sonr şimdi 10 yaşında olan çocuklar onu 3 smaç şampiyonu olarak hatırlayacaklar =) Bir kez kazanan bir daha katılamaz gibi bir kural getirilse güzel olurdu.
Mesaj tarihi:
smaç yarışmasını 3 kere kazanan ilk oyuncu nate robinson oldu skandal ya, ilk ikisini nasıl kazandı belli değil zaten allahın pigmesi

yetenek yarışmasında jennings nası heyecan yaptı öyle ya dağa taşa attı 3.pası sdf

üçlükte de gallinari'ydi favorim ama sakatlık belini büktü onun, yine de curry'nin kazanmasını beklerdim pierce çılgın atıp sürpriz yaptı
Mesaj tarihi:
Iggy'nin, Rudy'nin hakkı yenmişti daha önceki contestlerde, fakat dün ben de tasvip etmesem de Nate'in şampiyon olmasına bir itirazım yok, berbat silik leş bir contestti.

Skill Challange çok pazar payı olan bir olay değil ama ben seviyorum, hem pasları hem şutu tek seferde Nash'ten iyi yapabilecek biri pek olmadığı için süpriz olmadı.

Üçlükte Cook'un bilendiğini okumuştum, onunla beraber Billups favorimdi ama Pierce 2 puanlık topları hep sokunca yapacak birşey kalmadı.
Mesaj tarihi:
abi canım gnomum nateciğe laf ediyorsunuz ama hakkaten leş yarışmanın en iyisi yine oydu, cüce müce jürileri daha çok etkiliyor ama yine de en güzel smaçlar ondan geldi. belki derozana verilebirmiş ama o da çok ayrı güzel bir şey yapmadı yani.
  • Yeni Oluştur...