StarAdam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ben 1.29 sürümü yükledim oyunu çalıştırdığımda ana menü açılmadan cd key soruyor cd nin içindeki key programındakileri yazıyorum ancak kabul etmiyor ne yapacağım buraya yazamıyorsanız özele atarsanız cevabı sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 orjinalini al oyunun hatta bende var açılmamış bi tane satim onu sana, cd key yazıyosun direk giriyo, böyle sorunlar yaşamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: BlackRose, 30 April 2003 00:14 tarihinde demiş ki: orjinalini al oyunun hatta bende var açılmamış bi tane satim onu sana, cd key yazıyosun direk giriyo, böyle sorunlar yaşamıyosun kaça satıyorsun orjinalini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 black bu gidişle müzeye girecek sendeki kopya, 20 sene daha bekle en iyisi, trilyoner olursun.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 aslında ben satmıyorum firma satıyo yani bana gelişi/kredi kartımdan çekilen para taaa aylar öncesinin dolar kuruyla 85 milyona geliyordu şu anda avaturkten shadowbane veya eve online'ı 50 dolara alabildiğinizi düşünürsek orjinal oyun için fazla bir fiyat değil, üstüne hiç kâr da koymuyorum, sadece sipariş edip almayan sevgili bir arkadaşın kazığını çıkarmaya çalışıyorum [belki 84.567.234 TL olabilir fiyat, hatırlamıyorum, üstü kâr sayılabilir eğer sayılırsa] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Nerdesin peki şehir felan?[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ne farkeder ki amerikadan buraya kadar gelebildiğine göre Türkiye içinde de istediği yere gidebilir ;) [ordu'dayım şu anda, istanbul'a 2 günde gider kargoyla] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ben ankaradayım :))[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ankara'ya bir günde gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yani şimdi fiyat ne tam olarak?[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yazdım yukarda 85 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 85 milyon iyi fiyat , eğer 80 milyon verip kilo aldırıcı tozlardan alcak olmasam oyunu alırdım :( :( :( :([hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Hmm bu oyunun orjinali için 80 milyon çok ii para yaaa. almayı çok istiorum ama şu anda ekonomim biraz bozuk (3650 aldım daa dun) , daa sonra da bu oyunu getirtebilir misin black? sanırım dier arkadaşa satcaksın onu.[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 yoo gördüğün gibi ekonomik durumu iyi değilmiş bu aralar yani kimse alamıyor gene bende kalıyor bu gidişle daha sonra oyun getirtirsem eşşekler kovalasın beni zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar