Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 inş D: tel değişcem benim tel ile olmuyor uğursuzluk getiriyor ssadads 1 kere kazandın diyelim aynı hattan bi daha kazanıp ödül alabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 "roket adam" said: alıp, evin bodrumuna hapsedip, bağlayıp sürekli çalıştırtıcaksın böylelerini. http://www.youtube.com/watch?v=A52qF9PZoKs&feature=related Böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Flassh said: inş D: tel değişcem benim tel ile olmuyor uğursuzluk getiriyor ssadads 1 kere kazandın diyelim aynı hattan bi daha kazanıp ödül alabiliyor musun? hayır.farklı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 peki bi kaç hattan aynı isme oluyo mu? isimlerde farklı mı olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hayır olmuyor, farklı telefon ve farklı isimler gerekiyor. kurye tesliminde kimlik kontrolü yapıldıktan sonra sahibine teslim ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 inşallah onları harcarken aldıkların ocağına incir ağacı diker lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yakında mayhem'i de musa gibi kacırabilirler :D allah korusun tabi saka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 mayhemciğim (sdf) için 2 tane şifre aldım bakalım kazandırırsa iki tane, birini verecem bi tanesini de yedim (ketçaplı ruffles :() boşuna 500 kcal aldık bünyeye ya, bugün öğlen yemezsem anca dengelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 mayhem msne gir 49 tllik cips aldım , yemicem bile sdjfl kazanmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Mayhem said: öehm ilk defa katıldım 2 sifreyle, ikisinede çıktı 49 tl çıktı asdasd palavra sanardım bunları meğersem gerçekmiş :P sen resmen geçimini böyle kampanyalardan sağlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bu olay hala devam ediyor mu? Hemen bakkala koşacam. 100 lira basacam cipse. 1 e kaç veriyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 wildpervert said: bişeyden de bişey kazanma, arada ölünce böle spiritual tarafla bağlantılarını mı geliştirdin naptın, şans güvercinin küllerini mi sarıp içtin ne ayaksın. Olm bu öldü ya şimdi. Lich King'in ordusuna katılmıştır bu. Ordan torpillidir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 RabbiT said: az önce Mayhem 2 tane kazandırttı 1 tanesini ona hediye ettim. Bug yakalamış eleman. Ne zaman ulaşır bu paralar adrese bilgisi olan var mı? Haram, haram, haksız kazanç sdf. Mayhem said: ben denedim simdi o sifreyi kazandim asdsad ehuehe. Yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kampanya devam ediyor artık dakika bası 2 tane 49 tl ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 FromTheHell said: @sinad dostumsun. Ben de hayatımda iki kere birşey kazanmıştım. O da kitkat kampanyasıyla kuzen sayesinde olmuştu. Dost olak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu bonus kartlar ne zaman gelicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kampanya devam ediyo c.tesi gördüğüm kadarı ile, cipslerin üstünde hala dakka başı 49 şeritleri var. yinede mayhem cevaplarsa daha sağlıklı bilgi olmuş oluruz. adamda tecrube ile sabitleşmiş çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yok,3 aralıkta bitti kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 doğrudur ozaman, üstünü okumamıştım çünkü.kalan cipslerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 abi mayhem total de kaç lira kazandın şu kampanya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mayhem said: öehm ilk defa katıldım 2 sifreyle, ikisinede çıktı 49 tl çıktı asdasd palavra sanardım bunları meğersem gerçekmiş :P Bella said: bi kere bana playstation çıktı o da aynı kampanyadan iki tane mi ne çıktı.bi de kermit sayesınde iddaadan 82 lira kazandım.. ne balık adamlar var ya... wildpervert said: bişeyden de bişey kazanma, arada ölünce böle spiritual tarafla bağlantılarını mı geliştirdin naptın, şans güvercinin küllerini mi sarıp içtin ne ayaksın. vaniLLe said: ilk defa? had ordan. nasi spamledigini hepimiz biliyoruz simdi. bi dahakine respawn yiyemeyesin insallaaaaah. -Dark_Angel- said: Yeter lan ? Penthesilea said: adam pro abi dusunur onu Spidee said: Photoshoptur abi, inanmıyorum artık ben. Bir insan bu kadar talihli olamaz, imkansız. roflmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Yeni gordum basligi bu nedir yahu asfdsdf. Bug yaptiysan soyleyebilirsin abi artik kampanya bitmis zaten, merak ettim valla. Bu arada Mayhem'e "Mezarci" title i sart olmus, bir el ativersin yoneticiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bella said: abov kıskançlığım biraz azaldı sagol edıt: ama yok şimdi mayhem dava açar 1000 katını kazanır doğru :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar