Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doritos 49 tl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Flassh said:

inş D:

tel değişcem benim tel ile olmuyor uğursuzluk getiriyor ssadads

1 kere kazandın diyelim aynı hattan bi daha kazanıp ödül alabiliyor musun?

hayır.farklı olması lazım.
Mesaj tarihi:
mayhemciğim (sdf) için 2 tane şifre aldım bakalım kazandırırsa iki tane, birini verecem

bi tanesini de yedim (ketçaplı ruffles :() boşuna 500 kcal aldık bünyeye ya, bugün öğlen yemezsem anca dengelerim
Mesaj tarihi:
wildpervert said:

bişeyden de bişey kazanma, arada ölünce böle spiritual tarafla bağlantılarını mı geliştirdin naptın, şans güvercinin küllerini mi sarıp içtin ne ayaksın.

Olm bu öldü ya şimdi. Lich King'in ordusuna katılmıştır bu. Ordan torpillidir sdf.
Mesaj tarihi:
RabbiT said:

az önce Mayhem 2 tane kazandırttı 1 tanesini ona hediye ettim. Bug yakalamış eleman. Ne zaman ulaşır bu paralar adrese bilgisi olan var mı?

Haram, haram, haksız kazanç sdf.
Mayhem said:

ben denedim simdi o sifreyi kazandim asdsad

ehuehe. Yazık olmuş.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kampanya devam ediyo c.tesi gördüğüm kadarı ile, cipslerin üstünde hala dakka başı 49 şeritleri var. yinede mayhem cevaplarsa daha sağlıklı bilgi olmuş oluruz. adamda tecrube ile sabitleşmiş çünkü sdf
Mesaj tarihi:
Mayhem said:

öehm ilk defa katıldım 2 sifreyle, ikisinede çıktı 49 tl çıktı asdasd palavra sanardım bunları meğersem gerçekmiş :P

Bella said:

bi kere bana playstation çıktı o da aynı kampanyadan iki tane mi ne çıktı.bi de kermit sayesınde iddaadan 82 lira kazandım..

ne balık adamlar var ya...

wildpervert said:

bişeyden de bişey kazanma, arada ölünce böle spiritual tarafla bağlantılarını mı geliştirdin naptın, şans güvercinin küllerini mi sarıp içtin ne ayaksın.

vaniLLe said:

ilk defa?
had ordan. nasi spamledigini hepimiz biliyoruz simdi.
bi dahakine respawn yiyemeyesin insallaaaaah.

-Dark_Angel- said:

Yeter lan ?

Penthesilea said:

adam pro abi dusunur onu

Spidee said:

Photoshoptur abi, inanmıyorum artık ben. Bir insan bu kadar talihli olamaz, imkansız.

roflmao.
  • Yeni Oluştur...