Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 http://www.oyungezer.com.tr/haberler/oyungezer-bu-akssam-ntv%27ye-cciikiiyor-200911111939/ Tuğbek canlı yayındaymış, izleyelim. OGZ sevmem ama PC Gamer zamanlarından beri takdir ettiğim bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Saçmalamasa bari, tv karşısında insanlar normalde düşünmedikleri şeyleri söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sirf bunun icin sipru kasicam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 saçmalancak orası kesin, en son öldürülen çocuk yüzünden mmo'lar öldüren oyun ilan edildi. Çocuğun ailesine yazık abi gitsinler öldüreni bulsunlar boş boş işlerle uğraşıcaklarına. çocuk karakterini satıp para kazanmış diye denmedik laf kalmadı, yok 13 yaşında dahi hacker oyun şifreleri çalmış o yüzden öldürülmüş blabla şeyler dönüyo tv'de. Her yönden şaka bir ülkede yaşıyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben level atlayinca troll taklasi atiyorum misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Troll müsün ciddi mi yazıyorsun anlamadım ki bir türlü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tutnickiyançek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Cidden komik ya.Hatırlarsınız bi arada satanist muhabbetleri çıkınca gotik,punk,bd giyinişlileri Linç etme girişimi görülmüştü canım toplumumuzda .Acaba Diyorum bi gün Aion Başındayken ellerinde Ateşten meşalelerle,evin etrafını sararlarmı ? Korku ve Huşuv içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yok valla ciddiyim ya, o sunucu herif sey sorusu sordu bi 30dk once falna; level atlayinca ziplayan hoplayanlar oluyor mu diye. hey allahim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ha ben işteyim seyredemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 saat 8'de demiş, yorumlarda x y z oldu diyorlar, anlamadım saat mi yanlış ben mi yanlış okudum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Memeleri morlaşmış organizmalar gerçekten de önemli bir konu ve okulmuzda da çok tatışılıyor özellikle genetik hocalarımız arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bitince, youtube falan çıkarsa buraya da koyuverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 15.00'da da vardı, bu direk mmo üzerine değildi sanırım ama sunucudan baya saçma sorular gelince izlemeyi bıraktım. açılışıda ayrı bi saçmaydı "salak annesi tarafından çekilen küçük mario kurbanı kızı" izleterek başlattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 şuanda başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Gameforgedan kim var ? Istanbulda olsam katilirdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ee bittimi oyun işi? gezegen kıyamet öyle şeyler konuşuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Yüzüklerin efendisi film edilirkende adamın birini frp uzmanı diye tvye çıkarmıslardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 böyle şeyler bu tür şeyleri popülerleştirir ki. ben adana da hatirliyorum satanist muhabeti çıkana kadar fr dl kitapları bulmakta zorlanırdık. sonra her kitapçida koca koca reyonlar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 İzlemedim ama tahmin ediyorum ki canavar uzmanının yaratıcılarından yeni bir macera gibi olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 http://www.vimeo.com/7558960 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi sadece bende mi war bu yane bole insannarin benim yaptigim seyleri populerlestirmesini tvye cikarmasini istemiyorum mesela tvde frp metal muzik anermiakn futbolu mmorpgler felan konusulmasin abi kimse duymasin biz underground kendimiz oynayalim elenelim sinrlerim atiyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 olm onlarn hicbiri underground degil lan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Abilify said: Yüzüklerin efendisi film edilirkende adamın birini frp uzmanı diye tvye çıkarmıslardı. "yuzuklerin efendisi turunun ilk ornegi olmasindan dolayi cok iyi ama bence dragonlance ondan cok cok daha iyi bir seri, unutulmus diyarlar'dan ise hic hazzetmiyorum." DING!!! You have gained a new title"FRP UZMANI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dl ye rep verip fr ye lol epic fail diyen adam. frp uzmanı =( tuğbek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 iyide fr lol zaten abi mortaldan cok tanri war al-quadimi cut paste yapti herifler utanmadan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar