Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://delicious.com/ http://www.stumbleupon.com/ vb sitelerde bookmarklarsanız oldukça yararı olur, ha bir de sitedeki yazıları facebook da paylaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ekşiye girdim sallamasyon bir entry gerisi gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ilk baş yeni dizayna geçilsin, içerik kabarsın..vs yazılcaksa sonra yazılır ekşiye yada sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sözlük reklamları çok yarar sağlar niye sağlamasın. twitter da kullanılabilir onu bunu follow edip içeriğe dair başlıkları tweetleyerek epey güzel reklam yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hareket güzel fakat sitenin tasarımın ciddi ölçüde geliştriilmesi gerek renk tonları arka plan ön plan gelişmesi gereken çok şey var uşraşılır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?5,4441320,page=2#msg-4447172 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 haberlere yaptığımız yorumları değiştirebilirsek güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 birde içerik girmeden önce bir önizleme butonu da olsa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 önizleme ve resim boyutunu değiştirebilme olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Arama yeri de yok bu büyük bir eksiklik aslında. Yazı yazayım dedim ama acaba yazcağım şeyi daha önce başkası yazmış mıdır diye bakındım durdum bulamayınca yazabildim :P Yazarken üstte dendiği gibi önizleme özelliğini de çok aradım... edit: ha bir de RSS butonu çalışmıyor. RSS ayarı çekseniz güzel olacak. Ben mesela takip edemiyorum başka türlü 1-2 site hariç hiçbir yeri. RSS'siz asla =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yav said: Arama yeri de yok bu büyük bir eksiklik aslında. kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Yeni tasarımla beraber eklenecek sanırım bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Yeni tasarımla birlikte yeni maaşlı yazarlar da alınır umarım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 tema değiştirebilelim bence. yeni dizayn benim hoşuma fazla gitmedi mesala çok profesyonel, bu şuan duran çok tatlı geliyor, üstteki bannnere tiklama muhabbeti zor olsada. logo gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 yav said: Yeni tasarımla birlikte yeni maaşlı yazarlar da alınır umarım :> olumlu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?5,4441320,4489907#msg-4489907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 sitenin yeni tasarımı da olmamış.. (şahzi fikirim) tutturamadınız şu tasarımı bi.. çok amatör görünümlü olmuş gene.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 dergiweb tekrar mi acildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 hep acikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bi ara hiç yazı falan yazılmıyordu. Takip ederdim. ondan şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar