parvus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 olmamış ve olmadığı için de tutmaz diyoruz. ben de bunu anlamıyorum madem siteyi sen yapmadın, niye bu kadar zoruna gidiyor ki ? bu konu buraya açıldıysa herkes görüşünü söyler. kraldan çok kralcılığın lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kraldan çok kralcı olmak da kötü de, sırf "oo kominite olmuşlar, çok adamlar, AOE ayar vereyim dur" deyip giydirmek çok daha saçma ve düzgün de yapamıyosun bunu çok göze batıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ayar vermek gibi bir niyetim yok kesinlikle, yazdıklarımda hangi nokta yanlış buyur onu söyle ? yoksa boş konuşuyorsun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 parvus said: o değil de şey komik, normalde ne yaparsan yap yerden yere vuran patilerin, kankalarını kırmamak için acayip kasması. şu haliyle fikirsel, görsel ve içerik bazında vasat bir proje. daha ne söylenebilir ki ? üzgünüm eğer site göründüğünden ibaretse durum budur. şu postuna da ithafen söyledim. kasması mevzuna. öyle bişey olduğunu sanmıyorum. ayrıca vasat olduğunu, ilerde gelişeceğini de söylemişler. ondan önceki tartışmanda da yazarlara para verin yoksa olmaz bu iş diye tutturmuşsun, e bu kadar kendine güvenle yazdığına göre patiyi de tanıyosun demektir. öyle bi mevzuya takılacak adam sayısı senle beraber bi elin parmaklarını geçmez bunu da biliyosun, o zaman niye zorladın o kadar. sonuç olarak, adamın kankları bile kötü olmuş site derken, yani kankacılık yapmazken, senin en az sorun olacak yerden vurmaya kasman sonra başaramayınca da "hehe kankalar işte hehe" dediğin için böyle çıkıştım. boş mu konuşuyomuşum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 soru cevap gibi gidiyorum 1 şu postuna da ithafen söyledim. kasması mevzuna. öyle bişey olduğunu sanmıyorum. ayrıca vasat olduğunu, ilerde gelişeceğini de söylemişler. - vasat olduğunu söylememişler, daha çok abi ehehe fena değil ya geliştirilir ileride yaklaşımı (iç ses berbat olmuş diyor) 2 ondan önceki tartışmanda da yazarlara para verin yoksa olmaz bu iş diye tutturmuşsun, e bu kadar kendine güvenle yazdığına göre patiyi de tanıyosun demektir. öyle bi mevzuya takılacak adam sayısı senle beraber bi elin parmaklarını geçmez bunu da biliyosun, o zaman niye zorladın o kadar. - onu ben şu açıdan söyledim türkiye'de ilk 100'e girme iddiası var. ben de dedim ki siz ilk 100'e girip bütün parsayı toplayacaksanız, hani bir yerde bir farkınız olacak ki bu kadar insan gelip haybeden buraya yazmaz, kendi projelerini, kendi sitelerini, bloglarını açmak yerine diye. bir elin parmaklarını geçse de geçmese de ilk 100 gibi bir laf edilmişse sen bir yerde farklılık yaratmalısın, mevcut konsept üzerinden de bu farklılık olsa olsa yazarları ciddi bir şekilde emek vererek içerik yazmaya motive etmek ile olur. bu da pohpohlamak veya para ya da her ikisi ile olur ki bir süre sonra pohpoh da kar etmez, ben yazıyorum onlar bir ton para kazanıyor düşüncesi çıkar veya niye yazayım ki benim ne karım var der. 3 sonuç olarak, adamın kankları bile kötü olmuş site derken, yani kankacılık yapmazken, senin en az sorun olacak yerden vurmaya kasman sonra başaramayınca da "hehe kankalar işte hehe" dediğin için böyle çıkıştım. - adamın kankaları dedidiğim gibi kötü olmuş filan dememiş, benzer konularda her tür site yerden yere vurulurken aynı adamların kalkıp abi ehee tasarımı biraz değiştir istersen ama bu da fena değil, zamanla gelişir yaklaşımı var daha çok. bir şeyi başarma amacım yok ve hala de evet hehe kanka yaklaşımı işte. doğruya doğru. 4 boş mu konuşuyomuşum? - evet her neyse kişisel polemik arzun varsa buyur özelden tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kişisel bi problemim yok tabi ki. publicte çıkıntılık yapmışsın gereksiz yere ben de çıkıntılığına çıkıntılıkla karşılık verdim. önceki dediklerini tekrarlamışsın zaten. çözülecek bi durum yokmuş yani ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 özel mesaj atttım, amaç tribünler değilse ordan devam edelim yoksa daha buraya yazmayacağımı belirttim sana cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 youtube videolarında patide de oluyor böle şeyler arada http://i34.tinypic.com/29lz02p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bannerların fontu ve renk dengesi olamış gerisi işlevselik vs oalrak iyi sadece görünüm üzerine biraz daha sadeliğe gidilmesi iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Siteye bazı güncellemeler yaptık. Örneğin yazıların altında alakalı yazılara ait linkler çıkıyor. Sağ taraftaki kısma ise rastgele 3 resim gösteriyoruz. Siteye her girişte farklı 3 konudan 1 er resim alarak gösteriyor. Tıklanması halinde ise o konuya yönlendiriliyor. sağ bloğun tasarımına el atıcaz en kısa zamanda. tepedeki banner da yakında değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Güzel olmuş umarım herşey güzel devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hayırlı olsun demediysem tekrardan diyeyim ben sadece bir kaç kişiye yorum yapmak için tekrardan yazma gereği hissettim yani birisi bir yatırım yapmış bir site açmış. bir topluluk kurmaya çalışıyor başka bir yerdeki arkadaşlarıyla paylaşıyor bu ürünü. gelip diyorsun ki tutmaz bok kötü fln. danışmanlık hizmeti mi veriyorsun abicim? beğenmediysen beğenmede yani 4 sayfa boyunca bunu tartışmanın anlamı ne? adamı ikna edip sitesini kapattırmaya mı çalışıyon yoksa daha iyi olmasına mı? daha iyi olmasına çalışıyorsan zaten geliştireceğiz diyor eleman şimdi yeni başlamış zamanla düzeltecekmiş ne var bunda? bende bayramdan sonra sunucu kiralayacam 1000 tane olduğu halde gidecem sinema/dizi portalı kuracağım. belki tutacak bir deneyelim görelim. girişimci adamların heveslerini kırmamak gerek. bana daha çok heves kırmaya çalışıyormuşsun gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 elemanla konustum, haberler iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 site çok hoş olmuş ellerinize sağlık:) doğum tarihimi yanlış girdim ve düzeltemiyorum benmi beceriksizim yoksa değiştirilmiyomu çözemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 herşey çok hızlı son sürat. sql biçim biçim =) ama renkler , butonlar ve cloud kısmı (tasarım olarak) elden geçecek sanırım not: ben bunu düşünmüştüm de sınavlardan kafamı kaldıramadım hey gidi.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 said: "duyurmaya değer birşey yapmıyor, yada yaptıkları çok gizli, duyurmak istemiyor." "ya da", ayrı yazılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 "bir şey" de ayrı olmalı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Doğru :P RSS desteğini henüz eklememişsiniz sanırım onu da halledin acilen bence::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 www.webdergi.com un tasarımı daha iyi gibi bence mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bence de gayet güzel bu son yazılan adres. biraz klas bir görüntü olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Üye olduk, hayırlı olsun. Yalnız isim soyisim değiştirme kısmı olmaması kötü olmuş. Başta fake isim verip sonradan değiştirmek isteyen olabilir, siteyi bilmeden keşfetmek için deneme ismi veren olabilir, soyadı değişen olabilir. Bu opsiyon olsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 eklenir o ya mesele değil o tarz şeyler aslanlar yapar. kaplansınız pantersiniz çitasınız iyi gaz veriyorumdur inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya şuan sitenin görsel yapısı fikirsel kısmın önüne geçecek kadar değişime ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 şimdi olduk Lucky;) hemen bikaç şey paylaşıyım;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar