Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jump to lightspeed çıktıktan sonra an empire dividedi oynayabilecek miyiz

barbu

Öne çıkan mesajlar

Ya kusura bakmayında 100 skillpoint i vermeseler sizin templatelerinizin hepsi kuşa döner.Adamlar herkesin hertür koşulda zevk almasını istiyor, yoksa ben uzaya uçayım savaşayım dediğinizde önünüze pilot skill engeli çıkacak ve zaten buyüzden çoğu insan denemek bile istemez yani.Adamlarda kuşkusuz satış kaygısıda var tabi, siz eğer herkesin işine yarayan bi expansion yapmazsanız millet aman ben ne alcam zaten skillerim yetmiyor böyle mutluyum der (ki zannediyorum bçyle bayağı bi insan var özellikler crafterlar).Bence yaptıkları doğru birşey ama yanlış olan birşey var oda duyduklarım doğruysa bu expansion un xwing vs tie fighter a değilde rogue squadron a benzeyeceği, eğer öle birşey olursa expansiondanda pek zevk alabileceğimi sanmıyorum =([signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
codmaster, 07 Temmuz 2004 14:41 tarihinde demiş ki:
Gezegenden gezegene gitmek olacak.Şöyle olacak,mesela siz Naboo space sectordesiniz,hyperspace yapıp corellian sectore gidip ordan Coronete inebilirsiniz.Ama gezegen içi uçuş olmayacakmış.
[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse
Imperial Colonel
R.I.P

Sosyal ağlarda paylaş

beyler eclipse te jtl oynayabileceğimizi sanmıorum. o yüzden gelin infinty ye hem bışbış server rahat rahat onarsınız hemde jtl geldimi lag sorunuydu veya günün en güsel saatlerinde ( özellikle hafta sonları) reset olduydu dertlerinden kurtulursunuz :)

[Bu mesaj heyd tarafından 10 Temmuz 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 09 Temmuz 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
Nasıl yani? Mesela corellia dan uçağıma atlayıp, atmosferden çıkıp dantooine e gidebilir miyim?

Bahsettiklerim gezegen tabi, liman falan değil.

Evet yapabilirsin.Ama atmosfere giriş ve çıkış loading ekranından ibaret tabi.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse
Imperial Colonel
R.I.P

Sosyal ağlarda paylaş

said:
heyd, 10 Temmuz 2004 01:23 tarihinde demiş ki:
beyler eclipse te jtl oynayabileceğimizi sanmıorum. o yüzden gelin infinty ye hem bışbış server rahat rahat onarsınız hemde jtl geldimi lag sorunuydu veya günün en güsel saatlerinde ( özellikle hafta sonları) reset olduydu dertlerinden kurtulursunuz :)

[Bu mesaj heyd tarafından 10 Temmuz 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Gezegen serverları ve space sector serverları ayrı zaten,Eclipse ile infinity arasında sadece populasyondan dolayı olan ufak lag dışında fazla birşey olacağını zannetmiyorum.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse
Imperial Colonel
R.I.P

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...