barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 selam arkadaşlar ben bi kaç gün içinde swg alıcam.(biraz geç kaldım ama).İnfinity'de oynamak istiyorum. fakat oyun hakkında bilgim çok az. oyunda bana yardımlarınızı esirgemezsiniz artık. neyse asıl soruma geleyim. jump to lightspeed de parayla satılacak herhalde. şimdi düşünüyorum da bi 80milyon da ona mı verecez daha 3 ay bunu oynadıktan sonra.(ne zaman çıkacağını bilmiyorum , süreyi attım). yoksa jump to lightspeed çıktıktan sonra hala an empire divided da oynayabilecekmiyiz. aslında paralı bile olsa onu da almak isterim. ama an empire divided 'ı da 2 sene veya daha fazla oynasam fena olmaz hani. görüşlerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yok barbu dusundugun gibi değil...jump to lightspeed sadece bir expansion pack normal oyunlardaki gibi.zaten kurmak icin empire divided a ihtiyacin olacak.diablo 2 ve lord of destruction gibi dusun...sadece empire divided in olursa uzaya cikamazsin exp pacikn getirdigi yeniliklerin büyük bir kısmından yararlanamazsin.empire divided+jump to lightspeed alirsan ancak uzaya vs cikabilirsin..her sekilde empire divided i alman sart cunku zaten oyunun gercegi o jump to lightspeed sadece bir eklenti...gercegi olmadan tek basina bisiye yaramiyor yani..bu yuzden 2 sini birden almak mantikli simdi empire dividd i alcaksin cikinca da jump to lightspeed [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 05 Temmuz 2004 10:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bi dk ya bloodscalp snn açıklamana göre expansion'ı almazsak sadece uzaya çıkmaktan we diğer yeniliklerden mahrum kalıcaz öle mi? yani sunucuya bağlanmak için ille de expansion gerekmicek öle mi?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 05 Temmuz 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Gerekeceğini sanmıyorum ama AO daki yaparlarsa oyunun boku çıkar onu söylemem lazım.Bütün yeni silah va nanoları kullanmak için must have expansion pack şartı koymuşlardı.Hiçbişeyi kullanamıyordun.Swgde aynı haltı yaparsa daha iyi silahlar, zırhlarda must have expansion yazısı çıkarsa şaşmayın yani.Zorunlu bırakıyorlar resmen.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 oynanacak elbette. o kadar müşteriyi kaçırır mı adamlar.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 cogu mmorpg de benim dedigim olay oldu.ao yu bilemem.swg de nasi yaparlar bilmem de bence yapmalari yanlis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Olay hakkında kesin bilgi sahibi oldum anlatayım. Şimdi ilk olarak Shipcraft tarzı bir artisan sınıfı ve de 2 pilot dalı olacak : Imperial Pilot ve Rebel Pilot şeklinde. Büyük ihtimalle TIE Fighter ve X-Wing ability tarzi şeyler veriyorlardir. Gemiler şehre giremeyecek, uzayda, şehir uyduları gibi bulunan limanlara park edecekler ve bu bende inanılmaz hayal kırıklığı yarattı. Mesela nasıl Mining Outpost dan Freedom City e speeder a atlayip gidebiliyorsak, aynı şekilde Dantooine den gemime atlayip Corellia ya uçmak isterdim, sonsuz bir galaksi yaratırlardı böylece ve en büyük korkuları WoW ile rahatça yüzleşebilirdi SOE. Skill olayına gelince, tam emin olmamakla birlikte bir SOE yetkilisi yarım ağızla E3 fuarında Tuğbek Ölek e, expansion u alanlara 100 sp daha ekleyeceğiz demiş. Yapabilecekleri en salakça şey olur. O zaman oyun şu hali alır, sıkılanlar verdiğimiz fazladan xplerle gitsin uzay gemiciliği oynasın... Bu mudur pilotluk? Başlı başına bir meslektir, pilotun yeri gökyüzüdür. Sen bir Han Solo gibi, pilota pistol yetenekleri de koyacaksin kendini koruması için (bir pistoleer kadar degil tabiki). Ve onun mekanı uzay olacak. Böyle aşırı salakça olur. Aşırı düşkırıklığına uğradım ben açıkçası.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Expension must have olmayacak. Keşke olsaydı zaten, olmasın diye gezegenlere dahil etmeyip, limanlarda bırakmışlar işi. Yukarıda da dediğim gibi belki uçuk birşey istiyorum ama benim hayalim gemime atlayıp gezegenden gezegene uçmaktı. Düşünsenie Guildchat te, "abi bi sn, ışık hızına geçiyorum, Corellia ya varınca cevap yazarım" dediğini :)[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 penth tamam da vader ve luke hem jedi hem de pilotu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 liman olayini anlamadim ya biraz daha acarmisin[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Bloodscalp, 06 Temmuz 2004 11:21 tarihinde demiş ki: penth tamam da vader ve luke hem jedi hem de pilotu:) E onlar öyle oldukları için adlarını biliyoruz :)[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Gilean, 06 Temmuz 2004 11:57 tarihinde demiş ki: liman olayini anlamadim ya biraz daha acarmisin Gezegenlerin çevresinde uydu şeklinde limanlar olacak, onlara iniş yapabileceğiz. Yani gezegenlere uzay gemileriyle girmek olmayacak, olay tamamen uzay boşluğunda geçecek.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 pf bayar[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Yanlış biliyorsunuz, 4 tane yeni skill geliyor 3 ü rebel pilot,imperial pilot,neutral bunlat için 100 skillpoint ekleyecekler ki siz proflarınızı droplamayın. 1 i de shipwright, bunlada gemi yapıcaksınız ama skill droplamanız lazım zira 100 yeni skillpoint it burda kullanamıyorsunuz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ama bi yerde adamlara da hak wermek lazim...gezegen icinde yuzlerce gemi ucsa tam ustumuzde ne adamlarin serverlari kaldirabilirdi ne bizim bilgler...benim merak ettigim konu aslinda iki gemi havada carpisinca noluo direk patliolar mi yoksa siddetine gore hasar mi aliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Darksun, 06 Temmuz 2004 21:17 tarihinde demiş ki: Yanlış biliyorsunuz, 4 tane yeni skill geliyor 3 ü rebel pilot,imperial pilot,neutral bunlat için 100 skillpoint ekleyecekler ki siz proflarınızı droplamayın. 1 i de shipwright, bunlada gemi yapıcaksınız ama skill droplamanız lazım zira 100 yeni skillpoint it burda kullanamıyorsunuz. Shipwright konusunda haklısın evet, neutral pilot u ilk defa duydum senden, ama doğrudur yani olmalı. Ama o ek 100 sp kadar saçma birşey olamaz. JtL oynayacağıma gider uzay savaşı oyunu alırım o zaman, ek sp de verirlerse, 2 bağımsız oyun iç içe gibi olacak.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 swg.stratics.com 'da sanırım eklencek prof. lar hakkında bilgiler vardı. Çarpışmada oluşacak sonuçta bence x-wing alliance deki gibi olacak. Çapışan araşlar bir miktar hasar görecek o hasarı karşılayacak kadar zırhı olamayan patlayacak.Çarpışmada oluşacak hasar çok fazla olacağı için full zırh olamayan araçlar yada awing ,tiefighter gibi çok az zırhı olan yada hiç olamayan araçlar direk patlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 TIE sınıfı gemilerin hepsinin zırhı ve hyperspace engine'i olacak.Üzücü ama öyle..Ben açıkçası sadece TIE advanced ve TIE Defender'ın(bu initial releasede olmayacak ama ilerde koyabilirlermiş) zırhının olmasını isterdim ama adamlar hepsine zırh koyacakmış. 4 yeni prof gelecek,shipwright,imperial/rebel/neutral pilot.Her birini öğreten npcler(bildiğimiz trainer işte :) ) olacakmış.Novice'i öğrendiğimiz andan itibaren ilk basic gemi hediye olacakmış.Mesela imperial pilot olunca TIE fighter verirler sanırım.Pilot skilleri için extra skill gerekmeyecek diyorladı en son soe forumlarında ama LVL dergisi 100 sp verilecek yazmış.Shipwright için ise sanırım kendi splerimizi kullanacağız. Ha bir de veteran reward var.JTL çıkana kadar 6 ay arka arkaya accountunuz açık olduğu takdirde,JTL çıkınca bir YT-3000 Luxury Yacht vereceklermiş basic gemimize ek olarak. Gezegenden gezegene gitmek olacak.Şöyle olacak,mesela siz Naboo space sectordesiniz,hyperspace yapıp corellian sectore gidip ordan Coronete inebilirsiniz.Ama gezegen içi uçuş olmayacakmış.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 biran evvel lag sorununu cozmeleri lazim yoksa JTL hayal olacak eclipse serveri basta olmak üzere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 benim anlayamadığım neutral pilotun fonksiyonu nedir orada bu adam madem savaşamıycak o zmn neden pilot oluyor uçuş simulasyonu alsın oynasın daha iyi... ha her gemi birbirine dalabilir şekilde yaparlarsa yani mesela bir nevi uzay korsanlığı gibi o zaman süper olur tabi o ayrı hatta bunun ticareti bile olur tam smuggler lara gore bir şey olur yani bu expansion bu sayede... ve galaktik savaş da renklenir zaten exp çıksın bir daha karaya ayak basmam valla :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 neutral pilot dediği Rebel Alliance yada Empire'a karşı nötr anlamında değil sanırım.Sadece Nötr uçaklarda uzmanlaşmış anlamında yani : Rebel pilotu A-wing kullanabilirken, neutral pilot dedikleri YT-1300 kullanabilicek.Tabiki savaşabilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Nötr pilotlar herhangi bir şekilde massive pvplere katılamayacaklar.Duel yapabilecekler sadece.Faction sistemi aynen yerdeki gibi olacakmış zaten.Kısacası nört pilotlar gidip bir single player simülasyon alsa daha iyi dediğin gibi.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P [Bu mesaj codmaster tarafından 07 Temmuz 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 codmaster,neutral pilotlar massive pvplere katılamayacakmı yani.dediğin gibiyse kötü. rebel alliance a katılmış bir neutral pilot altında yt1300 ü ile savaşa katılabilicektir heralde ss larda massive pvplere savaşan neutral uçaklar var gibi gözüküyor(hoş böyle olursada rebel imperial savaşı olduğunda awing ,tiefighterdan çok yt1300 görürüz heralde :)).ayrıca bildiğim kadarıyla kaçakçılık gibi çeşitli görevlerde oyuna eklencekmiş yani herkeze bir iş bulurlar similasyon oyununa çevirmezler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Pvpye katılamayacaklar sadece ama görev ve quest yapabilecekler.Zaten oyunda neutral olmanın hiç bir mantığı yok şu anki sistemle.Tek olayı var,neutral BHlar iki tarafın jedilarını da avlayabiliyorlar ki sırf jedi avlamak için de neutral olunmaz.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Açıkçası imparatorluğa sessiz kalıp, ölümü bekleyeceğime, imparatorluğa karşı gelip ölümü davet ederim daha iyi. Her iki şekilde de öleceksem, bir anlamı olsun.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Temmuz 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar