go2hell Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yokki us accountumuz yazalım forumlara :) magelerin poly si gibi bizede bir minor yapsalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Shadow weaving darkness ile birleştirilse yerinede improved mf gelse dmgını %5-10 yükseltip cast timeda .5 sn düşürse. MB base cast time 3 sn olsa talentle 1.5 a düşse swd bir effect açsa kullanıldığında örneğin next mind blast %100 critical strike.Yada VT veya MB instant atsa. Ayrıca haste dotların sürelerini düşüreceği yerde tick sayısını yükseltse aynen şuan dp'nin hasteden etkilendiği gibi muazzam olur ;) Böylelikle hem rotation her yeni haste biriminde değişmez hemde kullanılmayan spellerin bir anlamı olur, aptalca sw stack mevzusu biter hemde dps boost olur. US acc olan biri varsa yazsın ya şunları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Birde şu official forumlarda "sp is fine l2p" tarzı mesaj atan priestlere tiltim.Kimisi alt karakter falanda değil arkadaşlarının acclerlemi atıyorlar anlamadımki aahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 anub 10 hc den staff dustu 2 soket-621 sp haste-crit olan gideri nedir digeri kadar olmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 http://db.mmo-champion.com/i/50345/muradins-spyglass/ bu hc versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 tamda dediğim gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 2 sini taktığında ortalama %9 gibi bi crit artışı ek olarak stabil 380 spell power. 25 man normal http://db.mmo-champion.com/i/50353/dislodged-foreign-object/ bu trinkette ilgimi çekmedi değil.Sağlam haste veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Affli ve Sp için hasted trinket yalan çünkü zamanla yükseliyor effect bu yüzden dotlarda işlevsiz kalır. Anub trinketleri halen daha iyi bunlardan 25 de neler var bakalım. Birde coh ringler vardı reputla alınan onlardan bi haber çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 passive haste abanmak lazim gem ring olsun biraz haste overcrit olacak dps dusermi bilmiyorum gerci locklarin corruption fix gelmedi oda swp mantiginda refresh oluyor bide already have too many ticking dots demis FU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://www.mmo-champion.com/news-2/icecrown-citadel-loot/ ringler burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 3,3 le gelen degisikliklerle ilgili dusunceniz nedir çarşamba raid yaptı iseniz ilk 10 içine girmeye başladım ben tocda ilk 5 e bile girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Henüz raid yapamadığımdan birşeyler söylemek için henüz erken ayrıca 4x t10 almadan sp nin asıl yaptığı dpsden konuşmak yersiz olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 lord'da 8k yaptim dmg meter'da siram pek degismedi :p sadece 2k dps artti bide hic addon yoktu pek dot track edemedim ordan baya bi dustu dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 pw gidip denemek lazim aslinda ama cba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 10 man lady deathwhispermıydı neydi onda bossda kaldım single 7.5k yaptım (Troll) ilk phase bl pot racial falan resmen dot spam sdfsd Muradinin trinkete 14 rolledim 2. casterdım sinirim bozuldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 dün gece bizde lady deathwhisper da bıraktık meleler yetişemedi moblara overwhelm olduk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 biz dun girdik lady den bitirdik cıktık hordelarla yarıs güzeldi eğleceli idi. Son bossu emin degilim ama 3 veya 4 uncude kestik.Keyifli idi su ana kadar tocdaki o yerde tıkılıp beklemeye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 2x t9 bırakınca bayar rotation 21 snlik dot 9-10 snye düşüo şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ad3m said: 2x t9 bırakınca bayar rotation 21 snlik dot 9-10 snye düşüo şuan.onu sorucaktım 6 snye artırmıyormu suresini normalde 15 snye degilmi onun durma suresi set bonusla 21 snye falan olması gerekmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Evet öyle t9 2x bonus +6 sn vt tick bonus veriyor ve buna rağmen 9-11 sn aralıklarını görebiliyorum 4x t10 a geçince bayar vt spam özellikle multi dotingde :P Umarım dp gibi yaparlar max durationda extra tickler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Şuana kadar görüşlerim gayet olumlu hem fight yapıları hemde yeni dps boost tatminkar şuan.Tabi gear upgradele ile neler değişir özellikle 4x t10 acayip fena BEKLİYORUZ!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Gördüğüm kadarı ile nerf yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 normaldir, devouring plague spamle adam kesiyorsunuz yok böyle birşey ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Fin said: votalite power simdilik cok kotu max haste aldiktan 1-2 saniye sonra expire oluyor lawl xD onun disinda solace te kotu ztn 150 spell dmg icin onu alacagina pvp trinketi var onu al haste dusuk baya bide cok fazla mp5 item var silah ve wand tirt mumkunse toc10 heroic gir heroic blade of silver discipline/englifhtment flm replace olabilir bide 4 piece bonus cok saglam degil kafaligi onyx25 leg ve chestide toc255(hc) ilk bi iki bosstan dusenlerle replace edebilirsin volatile power in en basarili oldugu spec / class moomkin.. starfall + on use yaptigin zaman full stacke 3. sn de ulasiyo ve 17 sn full buff gidiosun.. onun disinda volatile power i ciddi manada iyi kullanabilcek bi spec dusunemedim suan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Trias said: Gördüğüm kadarı ile nerf yolda. OK. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar