hozceri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 char bu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Pinar crit trinket yerine http://www.wowhead.com/?item=42137 bu pvp trinketini takmam ne kadar etki yapar http://www.wowhead.com/?item=47041 yada bu spye kalırmı healerlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Volatile power acayip dandik bir trinket 3.3 de swp haste stack için güzel olabilir fakat şuan çok gereksiz priest için. Elindeki tek seçenekler bunlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 evet bide hit veren nax trinketi var gördügüm bütü sp lerde obsi trinket veya ulduarda 10 manden sanırım dusen trinket var o dragondan dusen onları almaya deger mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 1 slotun 2. best trinket heroic den düşende en iyi caster dps trinketi. Yannız şuanki volatile yerine alabiliyorsan eye of broodmother yada dragonsoul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 http://www.wowhead.com/?item=47188 Bunu mu diyorsun buysa bunu alamam cunku daha 25 de ilk bossu kesemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Evet dediğim o.Sorun değil dediğim 2 seçenekten birini bulsanda yeterli. Ayrıca acil back değiştir.Kafalık ony25 den auroa ile değiştir.Legini 4 set bonus için t9 leg al.Birde alabiliyorsan 10 heroic twinsden staff al (horde versionu illumination da allyı bilmiyorum) ps : al al diyorumda şanslıysan tabi :P prioları bu itemlara sakla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ad3m said: Evet dediğim o.Sorun değil dediğim 2 seçenekten birini bulsanda yeterli. Ayrıca acil back değiştir.Kafalık ony25 den auroa ile değiştir.Legini 4 set bonus için t9 leg al.Birde alabiliyorsan 10 heroic twinsden staff al (horde versionu illumination da allyı bilmiyorum) ps : al al diyorumda şanslıysan tabi :P prioları bu itemlara sakla... backi yeni aldım gazla oldu biraz ama o kadar dkp gitti beastteki back daha cok lazım legi voa25 den bekliyorum badgele almıcam onu onx den kafalıgı alırsam hit capden dusucek gibi idi o yuzden 25 beastten dusen dagger işimi görmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Naxx trinketi dediğin dying curse ise kullanmak için güzel zaman işte :P Bu arada hc 10 tocdan ring ve feet var hayvan gibi onlarlada dengeleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 votalite power simdilik cok kotu max haste aldiktan 1-2 saniye sonra expire oluyor lawl xD onun disinda solace te kotu ztn 150 spell dmg icin onu alacagina pvp trinketi var onu al haste dusuk baya bide cok fazla mp5 item var silah ve wand tirt mumkunse toc10 heroic gir heroic blade of silver discipline/englifhtment flm replace olabilir bide 4 piece bonus cok saglam degil kafaligi onyx25 leg ve chestide toc255(hc) ilk bi iki bosstan dusenlerle replace edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Abi o kullandıgın talisman su anda oyundaki en kötü trinket, kullanmana degmez. Kullananlar ne der bilmiyorum ama biz guild olarak direk kullanan gördüğümüzde dalga geçiyoruz gchatte haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 O derece kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Valla 3.3 için o trinketin heroic versionunu alcam swp haste stack bugı fixlenmezse + t10 4set bonusla amazing dps yapıcaz :p Bi şekil uld25 yapıp scale of fates farmlamak lazım yannız haste veren tüm trinketleri topladım o bug fixlenirse fena patlicak içimde bunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Fin said: votalite power simdilik cok kotu max haste aldiktan 1-2 saniye sonra expire oluyor lawl xD onun disinda solace te kotu ztn 150 spell dmg icin onu alacagina pvp trinketi var onu al haste dusuk baya bide cok fazla mp5 item var silah ve wand tirt mumkunse toc10 heroic gir heroic blade of silver discipline/englifhtment flm replace olabilir bide 4 piece bonus cok saglam degil kafaligi onyx25 leg ve chestide toc255(hc) ilk bi iki bosstan dusenlerle replace edebilirsin toc 25 hc den item dusme ihtimali su anda az daha bi sey kesemedik. oyuna aksamdan aksama girebiliyorum zaten silah ve wandın tırt oldugunun bende farkındayım hic biri olmadı arenada 1800 e kasıp daggerı alıcagım zaten leg ve chest degişmez buyuk ihtimal spritli itemlar 3,3 de faydalı olmucak mı bize bide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Evet beklenen nerf biraz ağır geldi.Swp ile haste'in bir alakası yok. HLL BLIZZ eh be abi şimdi o swp glyphnin anlamı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hozceri degismiyor heralde spirit 20% spell dmg olarak geliyor talent verince sadece 1k spirit 200sp aliyorsun locklar 400-600 arasi aliyor xD oyunun spiritle en alakasiz classlari su an spiritten daha cok buff aliyor. demek istedigim 5% mf crit cok onemli bi dps artisi saglamaz onun yerine anub25 kesen her guild hemen hemen togc25 te 12 boss kesmistir diye dusundum yani onu yerine chest ve leg alabilirsin demistim olmazsa togc10danda alabilirsin <: ztn shadow seti inanilmaz derecede sacma hit overcap oluyor tek basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ony 25 head + 4 t9 shadow set en iyi kombinasyon şuan.Ayrıca %5 crit anub trinket proc içinde güzel bir boost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Yarın 10 hc yapıcaz gecen hafta anubda 25 deneme kala bıraktık. ilk 10 hc imdi.Bu hafta bakalım duserse bi sey leg icin voadan takılıyorum tromp cok yuksek dkp ye gidiyor. Bide bu shadow glyph degismicekmiydi spritin %30 u dmg i olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 su an glyph of shadow %10 spiritini sp olarak ceviriyor 3.3 de onu %30 a çekiyorlar. Ayrıca onx 25 + 4 set su an en iyi kombinasyonlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bu aksam iyi idi dagger dustu,staff dustu ayıp olmasın diye daggerı aldım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 enlightment heroic düştü ve almadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 go2hell said: enlightment heroic düştü ve almadın ? ondan önce dagger dustu onu aldım ardından bide staffımı alsaydım ayıp olmazmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 olmazdı o senin bis itemin ;) ayrıca 2 saat içinde trade edebiliyorsun trade edebilirdinde daggerı heh. Misal ben 23423 tryda hala illumination düşüremedim sen ilk runda düşürüp almamışsın hll :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ad3m said: olmazdı o senin bis itemin ;) ayrıca 2 saat içinde trade edebiliyorsun trade edebilirdinde daggerı heh. Misal ben 23423 tryda hala illumination düşüremedim sen ilk runda düşürüp almamışsın hll :P 1 aya yeni ins gelince bi anlamı kalmıcak item önemli olan dostluk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://db.mmo-champion.com/i/50340/muradins-spyglass/ Bu nasıl gider spye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ohanzi oda nesi?! sağlammış baya bide 10 man den düşüyor 25 man ve 25 hc versiyonu kim bilir nasıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar