Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft'tan buyuk Anti-Korsan hariketi (600.000 ban)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

patide etkilenen olmadi sanirim :p

amerikada son haftada 600.000 konsol banlanmis bir milyonu bulucagi soyleniyor

isi ntuhafi microsoft un konsola yolladigi isnyalin live den banlamaktan ote islere yol actigi

said:
Firstly, and most obviously, you cannot connect to Xbox Live on this console any more. This means no more game updates (aka title updates), XBLA games, marketplace content, netflix/sky player and so on. There is no way around this, all online capabilities are now disabled PERMANENTLY.

Hard Drive installs are now disabled on the banned console. This means any disk-based games you have will no longer play off of the hard drive.

There is no way to fix this, that functionality is simply gone from the banned 360.

Windows Media Centre functionality is disabled. It is still possible to stream video/music content via the video library.

So, in summary:

Your Banned 360:

* Cannot go on Xbox Live

* Cannot install games to the HDD

* Cannot use Windows Media Centre extender

* Cannot be used to get achievements from backups without corrupting your profile

haliyle baya rage yaratti, 4chan in bu islere bakan microsoft calisaninin acik adresini ve iletisim bilgilerini yayinlamasindan sonra adam o kadar cok olum tehditi gelmiski banlanan kullanicilarin takildigi 4chan tabanli #360 banned kanalina girip konusma yapma ihtiyaci hissetmis korsancilarla

http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/safe-misc/ms-vs-warez-maniacs-1.png
http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/safe-misc/ms-vs-warez-maniacs-2.png
http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/safe-misc/ms-vs-warez-maniacs-3.png

haber linkleri sankakudan o yzuden direk link vermiyorum :p
ilk sayfada zaten istiyen girip baksin eheh (son sorun oluyor sankaku nun icerikten dolayi ;P)
Sosyal ağlarda paylaş

kodugumun xbox liveina salak gibi para veriyoruz zaten psn bedavayken;
konsolun kendisine bi ton para bayiliyoruz en basinda;
ustune ustluk ekstra dlcler, boklar pusurler icin de bi ton para;
wireless controller rechargeable olsun diye gene para ki gene ps3te otomatik geliyor;
oturup wirelesstan internete girsin diye gene para dokuyoruz ki o da geliyor ps3le;

beyler bisiy diyim mi, hadi bunlara kizmiyorum da, gozu doymamis ac ibne evladi microsoft un hala buyuk bi cabayla kirilmis konsollarla ugrasmasina oh yarasin yazan fen liseli arkadasimiza bi kafa koysam da acisini ondan cikarsam ya. harbi ha

penth adres ver harbi bulup doveyim seni, acisini senden cikariyim. allah belani versin microsoft ya, harbi allah belani versin ama. belki banlanmamisimdir bilemiyorum, aleti baglayamiyorum tv arizali oldugu icin ama tv gelice o aletten live i acamazsam, elimdeki cihazi yakinlardaki bi teknosanin camekanina firlaticam.

4chan de aman ne rage olmus. adam gelince odaya hemen "biz aramiyoruz abi, yok abi estafurullah"lar baslamis. ne pis bi komunite ne ezik bi grup allaskina ya. adam da girmis diyo karimi tehdit etmeyin. yapmicaksin o zaman bilader boyle sey, yapmicaksin cok basit olarak. telif tamam, haklisiniz, ama sen kendin disindaki tum ulkeleri somur, ebelerini sey et, kapital duzeninle imanini buk, ondan sonra gel AMAN ABI TELIF HAKLARI AMAN ABI HAKLAR OZGURLUKLER ADALET. lan telif hakki mi kalmis isin, ucuncu dunya ulkesi ettigi yetmiyomus gibi bi de paraya doyamadi evrence.

ha amerikada banlanan bebelerin rage e hic ama hic hakki yok o bambaska mesele.
Sosyal ağlarda paylaş

ya usta, kiriyorum cunku anasini aglattilar ulkenin amerika olarak, microsoft da orduya xbox yollayan bi firma, dolayli olarak oyle bi serefsiz yani. benim kizdigim nokta orada. cepte para olsa orjinal alir oynariz.

penthin de microsoftta oldugunu biliyorum zaten, ama ilke beyin fen liseli oldugunu azimiz biliyor ona parmak basayim istdim ehueehe
Sosyal ağlarda paylaş

hayir yani dort dortluk konsol olsa dicem hakli adamlar para verip almak lazim oyununu.

bi de baska kizdigim nokta, dis ulkelerden alanlarin falan cogu da sirf korsan oynaniyor diye rrod a ragmen aliyor. baska turlu microsoft satabilir miydi o dandik konsolu bi otursun dusunsun
Sosyal ağlarda paylaş

kizin donundan kafasi cikan adami gordun mu onu soyle sen
edit:
"sankoku mudur sanoku mudur nedir" said:

Fancy dress fighting game Tekken 6 may be a perfect multi-platform release in that both Xbox 360 and PS3 have all but indistinguishable graphics, but some quite embarrassing differences in load times for PS3 and Xbox 360 seem to suggest the Xbox 360 version is clearly superior…

buna da iyi guldum bunu da belirtiyim
Sosyal ağlarda paylaş

yapmak zorundalar, microsoft konsollardan zarar ediyor. yeni fiyat indirimiyle artik baya zarar ediyor.
zarar ediyor derken bu kari az falan degil, bildigin 300 e mal edip 200'e satiyor (rekabet boyle guzel birsey iste)

hal boyle olunca, tum kar online kullanim, marketplace, downloadable content zart zurt ve oyun firmalarindan oluyor. haliyle, kirilmis her xbox, microsoft'un kasasindan, hicbir geri donusu olmadan para cikmasi demek. en buyuk hakki adamlarin, tabi ki yapicaklar.

alip kiriyorsaniz da banlenince delirmiceksiniz yani, yasadisi bir is yapiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

normalde pilli, para veriyosun rechargeable batarya aliyosun, onu fisleyip boyle duvara asilan kucuk elektrik supurgeleri gibi takma yeri var, ona takip sarj ediyosun. veya kablosu var usb, ondan alip xboxa takip sarj ediyosun ps3 gibi. esktra bisey o yani. normalde pilli controllerlar. wireless controller yapiyosun, icinde kalem pil var. olur musun oldurur musun.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir madem rechargeable batarya yapabiliyosun, yap onla gonder. rechargeable bataryalar zaten satiliyor. omru bitti mi al degistir. kalem pille gidecek bi controller olsa icim yanmicak. aciyosun vibration i, arada kendinden gecip disconnected oluyor controller. omru de cok yok.

ha zaten livedan da hafif para kazanmiyorlar bi de o var. zararini livedan kazanmiyor mu bu herifler, sanki kirilmis makinalar live a para odemiyor. 600 bin adam demek, ayda 600000.20euro demek. malligin bu kadari
Sosyal ağlarda paylaş

bide sey sorusu war bence
kirik xbox kullananlardan kaci bu olaydan sonra yeni xbox alicak
onuda gectim
kirik oynayan adam zaten multiplayer ne kadar oynuyodu

bide sey sorunu war mi xboxda
mesela ps3de bazi oyunnari yuklerken dayi yeni firmware cekmem lazim diyo ps3
onu cekiyo

onnarida mi cekemiceksiniz?
(sanirim oyun icin sartsa patch oynun icinde oluyo atende)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...