zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Baktım herkesin var benim yok . Hem eski üyelerde yazıo :) . Zaten hep içimde kalmıştı dedim bende açayım :) . Sonuç olarak bende gelmiştim bi zamanlar buralara :) . Ama ozamanlar yazmamıştım Ben geldim die :) . Şimdi Yazıom Ben geldim diye :) . Hatta geldiğim tarihide yazam :) 12/09/2003[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ulen bende mi açsam her "zamanında topic açmadım bi yıl sonra açayım içimde kalmasın" diyen açıyo.. :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Alıntıla
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eheue hoşgeldin.. bolum yakında isim olarak eskiden geldimde işte bakma ya felan :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard Alıntıla
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 eheh bu alan anlayamadığım bi şekilde aktif :D eskiden içimde kalmasın diye açmıştım, şimdi 1 yıl hatrına uplayayım bari :D evet ben de vardım buralarda :D Alıntıla
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ben ilk geldiğimde bile açmamıştım ya..kaç sene oldu onu da hatırlamıorum Alıntıla
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Demin baktım da, Paticik.com'a üye olalı 6 yıl olmuş. Duygulandım sanki azıcık.. Yaşlılık işte.. :P Paylaşayım dedim :) Alıntıla
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 LAN BEN DAHA YENI GELDIM. CIRKEFLIK YAPMAYIN SIZ SIRANIZI SAVDINIZ. kirletmeyin yeni gelenlerin mekanını sdfg Alıntıla
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 üyeliğimi 10. yılında bende uplıcam hehe Alıntıla
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 benim de 6.yılım ya, yuh. Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hg yörünge içi kalman dileğiyle :) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.