Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bütün herşey toplam en fazla %300 di olarak biliyorum. Eşyalar max %100 , slayer %100 , forul sorum ve diğer bonuslarla da toplam %300 ediyor , ıkınsan geçemezsin captır o.
Mesaj tarihi:
lockpick kasıcamda nasıl kasılıyor bilmiyorum
onceden bankadaki kasaları falen açıyoduk ama olmuyor şimdi
varmı daha once kasan biraz tavsiyede bulunsun
Mesaj tarihi:
Ard arda 3 defa barakon yaptık ve basılmadık üstelik saat en işlek saatlerdeydi 18:00 civarı , 4. yü yaptık barakonu tam öldürdüm resmen hırsız ordusu geldi allahtan hepsi 110 düşmüştü :P Hedef dread horn !!
Mesaj tarihi:
Öğreten vendor yok, hiding'in belli bir seviyenin üzerinde olması gerekiyor. Sanırım 70, 80 de olabilir. Hide olduktan sonra stealth'e basarak deneyebilirsin, veya hide olduktan sonra yürümeyi deneyerek de kasabilirsin. Belli bir yerden sonra artmayacaktır, bu noktada üzerine bir set parçası takmalısın (stud. parçalar yeterli oluyor).
Mesaj tarihi:
@Killer: Twisted'dakilerin hepsinden düşmüyor ama özel adı olup 'Named' diye anılan yaratıklardan düşebiliyor. Bunun için Paragon olmaları gerekmiyor.

Verilen adreste Artifact kategorileri ve nasıl ulaşılacağı yazıyor.
Mesaj tarihi:
Crematorium said:

şu servera çok başlıyasım varda hiç gözüm yemio runuo dan da anlamıorum zaten :(

sphere'den gelen oyuncular da var sunucuda, zaten gerekli bilgiler de veriliyor kendilerine. Denemek istersen yardımcı olurlar kanaatindeyim.
Mesaj tarihi:
Not aldıklarının en azından bir kısmı ne zaman yapılacak? Yakın zamanda bir güncelleme söz konusu mu?

Sanırım her karakterimle oynarken eksik bir şeylerle karşılaştım. Not alındığını duyunca da beklemeye karar verdim. Oynayacak karakter kalmadı, bekliyorum boş boş..
Mesaj tarihi:
xaty said:

Not aldıklarının en azından bir kısmı ne zaman yapılacak? Yakın zamanda bir güncelleme söz konusu mu?

Sanırım her karakterimle oynarken eksik bir şeylerle karşılaştım. Not alındığını duyunca da beklemeye karar verdim. Oynayacak karakter kalmadı, bekliyorum boş boş..

Forumda da belirttiğim gibi belirli bir zaman veremeyeceğim, çünkü toplu gerçekleştireceğim. Yok her karekterinizle karşılaşmadınız, zaten karşılaştıklarınızda oynanmayacak dereceye getirecek sorunlar değildi, sadece ufak tufak bazı şeyler. Tabi sizin için büyük olabilir ona zaten lafım olamaz.
Mesaj tarihi:
biraz oynadım ama, ML açmak için bence biraz erken olmuş. bazı ufak ama sinir bozan hatalar çıkıyor. runuo bile halen daha korkarak yaklaşırken bence yanlış bir karar olmuş.

bu arada kel alaka ama, hangi client'a kadar destekleniyor serverda? benim elimde 6. lardan bişi vardı onla girdim ama 7.0.x lere destek başladı mı? runuo official mı yaptı yapıldıysa da?
Mesaj tarihi:
The wait time is reduced to nil if you've just handed a BOD in - One technique for collection is to have your low characters receive a large collection of "easy" BODs, fill them all, then have your high level Tailor return them all so as to receive a large amount of "hard" BODs quickly.

bod olayi boyle degil sanirim serverda.
Mesaj tarihi:
@aquila

Onu bilinçli olarak disaktif ettim, zaten sunucu tanıtımlarında kapalı olduğunu belirtmiştim. Sebebe gelecek olursak malum multi client olduğu sürece bu sistem bodcu sisteminden farklı olmayacak ve daimi almaya kalkılacak(daha önce rast geldim), bu yüzden kapalıdır.

@b1vRiP

ML açmak için çok geç bile oldu. Elbette hata ve eksik olacaktır. Zaten her şeyi runuodan bekleyemezsin. RunUO ML'ye korkarak yaklaşmıyor Ryan ML çıktığında zaten ML için destek vermeyi düşünmediklerini söylemişti ama daha sonradan yer vermeye başladılar (sınırlı olarak). Şuan bakarsan runuo bazında AoS ve SE olarak bile hata ve eksiklikler var runuo içerisinde. Sphere'e girmek bile istemiyorum o zaten farklı bir olay. Diğer emulatorler zaten çok geride. Yani bunları toparlayacak olursak, zaten emulasyon mantığı her zaman eksik olur ki, zaten adı üstünde emulate ediyorsun. Şuana kadar ben eksik olmayan başka bir emulator görmedim(başka oyunlar için de geçerli). O yüzden geç denmemeli bence.

Client konusunda 7.0.2.2 ile de girersin, hatta 7.03 ile de girebiliyorsun. Ama sunucunun tabanı 7.0.13.1, ve ileri version kullanılan clientlerde sunucu içerisinde sorun yaşamak olasıdır. Zaten ML'nin son patchi 6.0.14.3'dür, ilerisi SA client'a giriyor.
Mesaj tarihi:
Champ'taki sorunlar ve OSI'den farklılıklar bahsedildi.

Tailor'daki kasma sorunu da aynı şekilde. Hatta kasamama sorunu da var ayrıca ama her ne kadar kimse kasamıyor olsa da ben kendi problemim olduğunu kabul ediyorum.

Bushido'da honor'un çalışmıyor olması da söylendi.

Tamer için de Malas ve Tokuno kapalı.

Başka karakterim var mıydı hatırlamıyorum ama bu karakterlerle bu sorunları yaşadım. Tamer için kasabilecek sayılı yer var şu an ve genelde insanlar oluyor, bu yüzden uzun süredir girmiyorum. Ayrıca Tamelenebilinen yaratıklarda da eksikler var. Archer ile arada oynuyorum ama Bushido'yu boşuna kastığım hissi sinir bozuyor çünkü Honor çalışmıyor. Tailor'da bod bile almıyorum artık, 120 PS basıp kasamamak çok sinir bozucu. Mage ile Champ kasardım arada ama oradaki spawnlarla uğraşmak da yordu sanırım.
  • Yeni Oluştur...