Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Killer said: server çok iyi olm niye boyle bişey soyledin ki şimdi :D
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ulan baya kişi oynuo galba herkes oynuo lan bakıyorum mesajlara. ben niye oynayamadım lan erhun bişeyler söyle oğlum beni niye tam gaza getiremediniz lan. kasmak zor geldi aslında alışmışız nivbi sentırlara. guild muild kurun =O= diye de 50 kişi falan olun mesela gaza geliyim ben ya.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 zor degil kasmak aslinda, ne kasicana bagli.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 o değil de akila sen elan realmsda oynuyor muydun yahu bir anda aklıma geldi? bi aquilla vardı orda çünkü.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 guild kurmak 25k imis. herkes 3-5k koysa ortaya hemen bir guild kurariz.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 ben degildirim. 3-5k ne lan, 100gpm yok, yerden topladiklarimla geciniyorum.
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi ben bi tane tamer-mageimsi bişey kastım dıgıdık gıdıgık oynuyorum lan :D
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 hmm ok. hadi o zaman guild kurun ben de başlayayım. ortam olsun champ yapalım falan. güzel olmaz mı dostlar. fasdfad
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 dur bi giriyim az. resmen gaza geldim.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abi su anda oyunda dagilip koyun kesseniz 10dk 5k rahat yaparsiniz hadi koclarim. ben de girim kasim biraz.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 az kaldi tailorla peacein bitmesine.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 siz kasın abi sonra ben de bi mage necro kasim champ falan yapalım olma mı
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Raincloud said: Killer said: server çok iyi olm niye boyle bişey soyledin ki şimdi :D mulgear yıl 2009 falan filan demiş ona dedim. bide reklam yapayim dedim dfgd ki şu konuyu da ben açtım zaten. evet bi guild kurun guild wars yapalım azcık.kasmaya devam haydin
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 bir nightmare tameleme macerasi husranla sonuclandi, elim bos donmiim bare diyip kirin tamelemistim, o da gitti donuste acligimdan.
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 içim sıkıldı ya ingot satan yok mu. bu arada aquila istiosan tamelemene yardım ederim.
necmi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 odhinn lutfen BLIGHTED GROVE dungenonun önüne bi resci koyun çünkü o civarda bulmak mümkün değil
[Odhinn] Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sanırım oyunda seninle konuştum, cevabını vermiştim gerçi burada daha erken yazmışsındır. O civarlara serpiştirilirse görürsünüz zaten ama bu girişinde olmaz tabiki.
necmi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 evet odhinn buraya erken yazmıştım oyundaki açıklama gayet yerinde ve yeterli teşekkürler
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Yeni başlayıp Chiv, mage, necro kasacaklara LRC set ayarlayabilirim. Onun dışında mage ve necro için bendeki büyülerle kitap da yazabilirim. Bunlar dışında ilk setinizi de Spined veya Barbed dikip veririm. NM veya WW tame için yardımcı da olurum. Carpentry üşenmeyip kasarsam Musicianship kullananlara Exceptional müzik aleti de yapar veririm. Yalnız yardım istiyorsanız özel mesaj atarsanız daha iyi olur, buraya her zaman bakmayabiliyorum veya arada kaynayabilir.
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Champion spawnların hepsi deactivated duruyor. Hepsi böyleyken ben nerede valor kasıp onları aktif edicem ? Ne zaman gelsem hep pasif
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 xaty serverin abisi olucak, saolsun bana da nm ww tameledi set verdi.
[Odhinn] Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Artariel said: Champion spawnların hepsi deactivated duruyor. Hepsi böyleyken ben nerede valor kasıp onları aktif edicem ? Ne zaman gelsem hep pasif random champion spawnlarda valor kasabilirsin.
necmi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 xaty music kasta enstrümantal yap bize istersen board ayarlarım bankada 5k board var
Öne çıkan mesajlar