Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok zor Bonded olmayan hayvan ile doğru düzgün bir şeyler yapman. Bir kenara koy, unut onları orda. Haftaya hatırlarsın. Ben de çok kaybettim zamanında ama artık Bonded oldular, mutlu mesut takılıyoruz, birlikte yatıp birlikte kalkıyoruz.
Mesaj tarihi:
RRa said:

ney o

black smith ve tailor

ayrıca bonned olmayan hayvanı 1 hafta unutun arkadaşında dediği gibi
aksi taktirde o kolay yer olayı yalan olur çünkü mutlaka ya sen yada petin
bi şekilde gg olursun
yok elektrik gider pk gelir keser yok peti moba çekerler falen filan
bunlar riskli işler en temizi bonned olana kadar başka bi işine halletmek
geçen perşembe tameledim ww yi bu perşembeye kadar bekliyorum
ama sure içinde kasmaya devam
Mesaj tarihi:
necmi amca anladik bs ve tailorda ne yani guildde 4 bs mi oldu? ne kadar çok o kadar iyi mi onu anlamadim, planin neeee

KİM ÇIKARIYOR BU LAFLARIII
Mesaj tarihi:
Tailor ve BS'leri genelde birden fazla yaparak daha fazla BOD alıyor insanlar. Sonuçta 6 saatte bir BOD alabiliyorsunuz ve ne kadar çok BOD alırsanız en iyi Runic'leri çıkarma şansınız o kadar artar. 50 tane tailor'ı olduğunu söyleyen insanlar var ama ortalıkta kayda değer pek eşya göremedim yüksek luck'lı bir kaç parça dışında.
Mesaj tarihi:
yani mesela şunumu diorsunuz guild kuralim vs de ondan önce herkezde bi bodcu char olsun filan?

bod ne bu arada. tailor kasmak daha kolay sanırım. kasınca napıcağımı söyleyin ben kasarım tailor char yada olursa charlar artık..
Mesaj tarihi:
ya benim parayla pulla bi işim yok ki keserim üç koyun alirim bi shadow set sonra başlarım dolaşmaya elbet bi lootu olanı düşürürüz ben guild için filan lazim diyorsanız uraşirim
Mesaj tarihi:
burada sahip olabileceğin en iyi seti ancak kendin yapabilirsin
veya astronomik rakamlara satın alırsın değil 2-3 koyun milyon tane kessende para etmez
insurence olayını biliyorsundur kestiğin adamdan set loot yapamassın
ancak adamın insure değerini kestiğinde bankana atarsın bukadar
  • Yeni Oluştur...