oglene kayar o, sonra aksama, haftasonu is olmaz, pazartesi aksam biter.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Dargath UO
aciliyor mu 5dk sonra?
E hala açılmamış? Slovenya'da bile saat 6.21 oldu, daha yeni geldim Türkiye'de 6'da açılmış olması gerektiğini okudum ama hala giremiyorum :(
ciem beyler acsaniza serveri.
Hayırdır? Servera mı girceksin?
Skill artışı nasıl bi warlock karakteri ne kadar sürede adam yaparım.
Skill artışının çok hızlı olduğunu söyleyemiceğim. Ama random zamanlarda (her gün kesin bir kere geliyor) ph oluyor, ve bu aralıkta skill artışı tavan yapıyor (0.2'şer artıyor ve artış hızlanıyor). Toplamda 2 günde bitirirsin sanırım karakteri. (40 saat civarında tutar gibi geliyor)
kapali server.
oha demek uo ya başliosun bizden habersiz
Açık olsa girceksin yani? UO yükledin, patch yaptın da kapalı zamanına mı denk geldin??? Şanslısın valla =)
=(
başkan olsanaa
başkan olsanaa
nebulayaa başkan olsaaaana
başkan olsanaa
nebulayaa başkan olsaaaana
hala kapali rerore, bu ne bicim server hede hodo, bidi bidi.
Merhaba,
Kendi forumumuza yazdığım halde burayı es geçtiğim için kusura bakmayın. Sunucu 3 saat 45 dakika rötarla açılmıştır. Malum DataCenter'ın işleri uzayabileceği için beklemek durumunda kaldık, elimizde olmayan sebeplerden ötürü kusura bakmayın.
iyi oyunlar.
Kendi forumumuza yazdığım halde burayı es geçtiğim için kusura bakmayın. Sunucu 3 saat 45 dakika rötarla açılmıştır. Malum DataCenter'ın işleri uzayabileceği için beklemek durumunda kaldık, elimizde olmayan sebeplerden ötürü kusura bakmayın.
iyi oyunlar.
Evleri göremiyorum odhinn. Multi.idx dosyam yok sanırım bundan kaynaklanıyo. Elimde notepadin adını multi.idx diye değiştirdim. Oyle girebiliyom servera ama evler yok. Patch kaç diye soracak olursanız 7.0 küsür hani şu hayvan gibi 322mb lık olanda bıraktım.
Birisi upload ettiriversin şu dosyayı bi yere plx. Reca ediyom bak. Hepimiz sevgili saygılı güzel insanlarız. İşkence çekiyom evlerin köşelerini tahmin edicem diye. Benide düşünün az biraz. Çok ayıp.
Birisi upload ettiriversin şu dosyayı bi yere plx. Reca ediyom bak. Hepimiz sevgili saygılı güzel insanlarız. İşkence çekiyom evlerin köşelerini tahmin edicem diye. Benide düşünün az biraz. Çok ayıp.
Öne çıkan mesajlar
[Odhinn]
Bucsda healerın içerisinde bir adet ankh bulabilirsin.
Bu arada genel duyuru yapayım. Host şirketi elektrik alt yapısıyla ilgili çalışma yapacağındna dolayı sunucu sabah 6 ya kadar kapalı kalacaktır. Opsiyonel olarak uzama olursa haber veririm.
@aquila
sabah 06:00 ( bize verilen saat ) de çalışma biter bitmez açılacak.
@Dartanian
bir önceki mesajımı düzelttim, 7.0.3(patch 80) ile sorunsuz girdim. ama client side bir hata yaşadığınızda bahsettiğim patch sürümlerini denemenizde fayda olur.
Sosyal ağlarda paylaş