Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Killer

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

server 6.13 evette ben sonuna kadar atsın dedim..7ye geçtik inş biter asdf

Dartanian heves kırmak istemem ama 7.0.3 de sorun yaşayabilirsin. Eğer yaşarsan bir dahaki yeniden yüklemede 6.0.13.1 - 6.0.14.3 civarı bir arada bırakman daha sağlıklı olacaktır. Yanılmıyorsam 6.0.14.3 sonrası clientler Stygian Abyss clientine giriyor bir de 7.0.3 clientini denemedim bu sunucuda ama runuonun son patchi 7.2.2 gibi bir şeydi. neyse sunucu açılınca bir denersin.

Edit: 7.0.3 le de şuan denedim local sunucuda. Herhangi bir hata yok, ama oyun içi bir client side hata olursa şayet 6.0.13.1-6.0.14.3 arası bir patch deneyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

[quote="[Odhinn]"]
Dartanian said:

server 6.13 evette ben sonuna kadar atsın dedim..7ye geçtik inş biter asdf

Datanian heves kırmak istemem ama 7.0.3 de sorun yaşayabilirsin. Eğer yaşarsan bir dahaki yeniden yüklemede 6.0.13.1 - 6.0.14.3 civarı bir arada bırakman daha sağlıklı olacaktır. Yanılmıyorsam 6.0.14.3 sonrası clientler Stygian Abyss clientine giriyor bir de 7.0.3 clientini denemedim bu sunucuda ama runuonun son patchi 7.2.2 gibi bir şeydi. neyse sunucu açılınca bir denersin.

Denerim olmadı bi daha atarım 7.0 uzun sürüyo zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

[quote="[Odhinn]"]
Bucsda healerın içerisinde bir adet ankh bulabilirsin.

Bu arada genel duyuru yapayım. Host şirketi elektrik alt yapısıyla ilgili çalışma yapacağındna dolayı sunucu sabah 6 ya kadar kapalı kalacaktır. Opsiyonel olarak uzama olursa haber veririm.

@aquila

sabah 06:00 ( bize verilen saat ) de çalışma biter bitmez açılacak.

@Dartanian

bir önceki mesajımı düzelttim, 7.0.3(patch 80) ile sorunsuz girdim. ama client side bir hata yaşadığınızda bahsettiğim patch sürümlerini denemenizde fayda olur.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

ciem beyler acsaniza serveri.

Hayırdır? Servera mı girceksin?

Dartanian said:

Skill artışı nasıl bi warlock karakteri ne kadar sürede adam yaparım.

Skill artışının çok hızlı olduğunu söyleyemiceğim. Ama random zamanlarda (her gün kesin bir kere geliyor) ph oluyor, ve bu aralıkta skill artışı tavan yapıyor (0.2'şer artıyor ve artış hızlanıyor). Toplamda 2 günde bitirirsin sanırım karakteri. (40 saat civarında tutar gibi geliyor)
Sosyal ağlarda paylaş

Evleri göremiyorum odhinn. Multi.idx dosyam yok sanırım bundan kaynaklanıyo. Elimde notepadin adını multi.idx diye değiştirdim. Oyle girebiliyom servera ama evler yok. Patch kaç diye soracak olursanız 7.0 küsür hani şu hayvan gibi 322mb lık olanda bıraktım.

Birisi upload ettiriversin şu dosyayı bi yere plx. Reca ediyom bak. Hepimiz sevgili saygılı güzel insanlarız. İşkence çekiyom evlerin köşelerini tahmin edicem diye. Benide düşünün az biraz. Çok ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...