huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kadın kadındır yahu, memeyle sevişilmez ama kadınla sevişilir. memesi ufaksa, biraz daha büyük olsa daha iyi olurdu gibi hissettirirsin aradaki farkı ekstralarla geri alırsın. bunlar ileri teknikler tabii, ne söyleyeceğinizden ya da nasıl davranacağınızdan emin değilseniz yapmayın. nuri abim ama tam bir hayal kırıklığı oldu. gerçekleri bilmediğinden değil, korumak zorunda olduğunu düşündüğü karizmasını yanlış yerlerde aradığından. bu yaştan sonra gençlerin eğitimine adaması lazım kendini.
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 arkadaşlar bu başlığı okuyacak kadınların alınabilineceğini ve kırılabileceğini hiç düşünmediniz mi???
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 PhysX said: konuyu sg-1 mi açmış ahahahaha otomatik yorum yaptım zaten adamın açtığı başlığı görünce. dur bakalım nerelere varacak bu durum.
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 nuri alco´ya katilmamak mumkun degil. kadin dedigin memedir yani. biraz da popo.
kelepir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 wildpervert said: nowai o zaman duruyeninkiler buyuk olmalı.
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Fake acinca eglendirin bari. Malliga luzum yok.
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ShadowFury said: Foto paylaşım ortamı olarak değil de mesela ideal meme tipi konusunda görsel iletişim açısından şeyetsek olmazmı? Denise Milani, Simona Halep filan gibisinden birkaç örnek konuyu pekiştirmemiz konusunda faydalı olabilir bence. Simona Halep maalesef göğüslerini küçülttü benim de ona duyduğum saygı sevgi bitti maalesef :( we'll never forget we'll never forgive
synorin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Farinal said: arkadaşlar bu başlığı okuyacak kadınların alınabilineceğini ve kırılabileceğini hiç düşünmediniz mi??? ne alaka abi abaza erkeklerle sevişilmez deseler alınır mısın sen?
eski Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 en son kız arkadasıma değil buyuk memelerine asık olmustum. yine bulim yine olurum aşk güzel şey lan sdfs
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 synorin said: Farinal said: arkadaşlar bu başlığı okuyacak kadınların alınabilineceğini ve kırılabileceğini hiç düşünmediniz mi??? ne alaka abi abaza erkeklerle sevişilmez deseler alınır mısın sen?oha sen alınmaz mısın
synorin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 fastreloader said: synorin said: Farinal said: arkadaşlar bu başlığı okuyacak kadınların alınabilineceğini ve kırılabileceğini hiç düşünmediniz mi??? ne alaka abi abaza erkeklerle sevişilmez deseler alınır mısın sen?oha sen alınmaz mısın alınmam abi nefes alsın yeter diyen kadınlar da vardır elbet
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Farinal said: arkadaşlar bu başlığı okuyacak kadınların alınabilineceğini ve kırılabileceğini hiç düşünmediniz mi??? hepsinin gögsü optimum boyuttaymış demekkiki alınmıyorlar işte.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 her memeyi beğenen vardır. meme bu. şeklinden çok KILLI olmaması önemli. (gözlerimle gördüm)
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 synorin said: fastreloader said: synorin said: Farinal said: arkadaşlar bu başlığı okuyacak kadınların alınabilineceğini ve kırılabileceğini hiç düşünmediniz mi??? ne alaka abi abaza erkeklerle sevişilmez deseler alınır mısın sen?oha sen alınmaz mısın alınmam abi nefes alsın yeter diyen kadınlar da vardır elbetlan ben ordaki abaza kelimesini görmedim yalnız bunu yazarken, bir puştluk var diyodum. varmış. neyse
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 said: ne alaka abi abaza erkeklerle sevişilmez deseler alınır mısın sen? soru yanlış erkek sevişse abaza kalmaz, ya da ruhu abazadır
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 http://img.4chan.org/b/src/1257980577808.jpg
Öne çıkan mesajlar