Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kimden intikam bu ya , nasil bir isim :( ilk kez bir guild ismine takildim , hatta kizdim hafif. benim intikamimi almayin. hey allahim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 RevengeOfTheHorse olsun guildin adı, daha anlamlı olur. gına geldi ottomoanından jöntürkünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bu arada lvl 11 summoner oldum baya güzel yaw oyun :) hem de daha beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 The Astral videosunu film izler gibi izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 normalde patates oyunlarini sevmem ama bir deneyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 tey be 37 lvl oldum ama benim oynadığım server eu değilmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 indiriyorum bakalım nasıl bişimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 tensess deyim yardıma ihtiyacı olanlar ulaşabilir :) oyun içinde : eldwin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oyunda item mall a çok ihtiyaç duyuluyormuş doğrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 güzel bişeye benziyo, hafif bi wow klonluğu var tabi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://allods.gpotato.com/images/char/desc_gibberling.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 baya sevdim oyunu, yalnız büyü castlerinde warhammerdaki kadar olmasa da bi ağırlık var, wow kadar olmamış niyeyse, belki ilerde düzeltebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 neyini sevdin oyunun hacıt bize de anlat ne kısmı cezbetti ona göre deneyelim biz de yani yoksa girip bi karakter yaratıp level kasacaksak quest alıp mob kesip girmeyelim! işin PVPsinde de değilim PVE olsun sorun değil ama farklı bişey olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Ya yok bu maltoz tek başına girip toc10 falan yapıyo puglarla canı sıkılmış o yüzden hangi dandik oyunda karakter kasarsa ona güzel diyecek. Saeyi değerlendirmeye almayın bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 "abi end-game var allah kesiyosun" falan demiyorum zaten lol, 2 gün olmuş başlayalı mob kesip quest yapıyorum napıcam başka grafikleri filan güzel işte, dotadan sonra hon oynamış gibi bi hissiyat ortamlar baya güzel, gerçi empire mekanlarını sevmedim pek, eşşek gibi şehirde dolanıp durdum ama league mekanları güzel, orman yeşillik vs ama ses konusunda zayıf geldi bana oyun, abilitylerin sesleri var yok arası, karakterden hiç ses çıkmıyor, müziklerin geneli dandik geldi bi de castlerde bi ağırlık bi angutluk var işte dediğim gibi, özellikle scout oynarken baya tilt ediyor end-game'de ne var, ne kesiyoruz onu da bi yüksek levellı veya araştırmacı gazeteci ruhlu arkadaş anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Gibberling oynuyorsun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 oynardım da mage yok gibberling'lerde sdf zaten elflerde temporary int buff kafasında bişeyler varmış elf açtım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 olm bu oyunda item mall yokmu yahu zaman kaybı sen 30 saat ugrascan item icin adam parayla alcak onu. Bu yaşta çekilmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 eh orası öyle de adamlar bi yerden para kazanmak zorunda sonuçta tabi en gudik itemlar 20$ filan olursa bayar ama olmaz heralde o kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 eraybaba said: Allods Online RevengeOfTurk Guild RevengeOfTurks Turk oyuncularını arıyor Taraf The Empire-Orc Ventrillo kullanımı Şart Oyun İçi İletişim kurabilirsiniz Xrage Phyxantar Xrelax yahu kim su phyxantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Saeros said: eh orası öyle de adamlar bi yerden para kazanmak zorunda sonuçta tabi en gudik itemlar 20$ filan olursa bayar ama olmaz heralde o kadar :p itemler shop açık değil mi ? ben open betaya geçtiği ilk gün oynadığımda açıktı ve avrupa serverında oynuyorsanız $ değil € çakıyorlar :) ek çanta slot'u 6 lık 10-15€ falandı diye hatırlıyorum. bazı questleri yapmanız için de item mall dan item istiyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 axedice said: http://allods.gpotato.com/images/char/desc_gibberling.jpg http://img29.imageshack.us/img29/4365/allods100510234857.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 zak server'inda basladim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 isa ingilizce konuşanlar için zak diğer avrupa dilleri için diye bişey gördüm yalnız forumda şurda hatta http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_EN_F004&TC=0000000000&MD=VT&US=Y&AS=Y&TNO=255331&LREFF=http%3A%2F%2Fen.forum.gpotato.eu%2FIndex.aspx%3FCD%3DALLODS_EN_F004 gerçi bunu söyleyen herif de yetkili metkili değil ama kıllanıp isa'da açıyorum charı şimdi ha daha bugün farkettim bu arada bunca zamandır us clientıyla us serverında oynadığımı lol, o yüzden baştan başlıyorum bugün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 sen yine iyisin ben 37 de farkettim şimdi 40 ım ne uraşıcam baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar