roaringstorm Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 towerlari kim design ettiyse yanaklarindan opecem! mid zergunun bir pba lik bi alanda durdugunu dusunun işte bu olur -> !!bomb!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 abi bi gariplik var orda neden aldığın rp exp felan yazmıyo ? :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SHAMAR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 o kadar kill spam baya bir sayfa yapar. tek sayfaya sığdırmak için gereksiz log ları kapatıp ss almış ve o nu göndermiş. budur yane olay bir gariplik yok. bu arada oha kanka yane :)[signature][hline]Shamar RR4 LBilmem kaç Scout Hun Bukalemun RR8 L2 Infiltrator Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 oil da ayni abi malaklar kapiya gelip ususuyo aynen boole kafalarina bosaltinca yagi bayiliyolar uehauhe[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 haha eline sağlık[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: SHAMAR, 01 Temmuz 2004 16:22 tarihinde demiş ki: o kadar kill spam baya bir sayfa yapar. tek sayfaya sığdırmak için gereksiz log ları kapatıp ss almış ve o nu göndermiş. budur yane olay bir gariplik yok. bu arada oha kanka yane :) imzayı değiştir artık 8L3 sün ;)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L0 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 than bana bi ara icq dan şu yeni expenşın ları yenililkler fln söyle ya geride kaldık walla ehe :)[signature][hline] [Bu mesaj Diablo tarafından 02 Temmuz 2004 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Diablo, 02 Temmuz 2004 02:07 tarihinde demiş ki: than bana bi ara icq dan şu yeni expenşın ları yenililkler fln söyle ya geride kaldık walla ehe :) www.camelotherald.com Burdan okuyabilirsin ihtiyacın olan tüm şeyleri..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L0 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 cast1 cast2 cast3 cast4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kill spawn mı lazım hib excalde oynayan arkadaslar koysun garbonch'un ss i varsa ben sildim valla yazık bizde insanız diyesin geliyor :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kill spawn ne ki[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ben dh vidyosundaki luri chanterın spamlarini hayal edebiliyorum hehe[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar