goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 böyle bir kolpa vardır yazlık beldelerde falan bu tabelayı taşıyan dükkanlar olur. nedir abi roma dondurması? hem de HAKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 maraş dondurması>all roma dondurması diye birşeyde yok.makineler italyadan geldiği için bizim esnafımız öyle bir isim koymuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 evet ya öyle galiba ahahah gerçi ilk dondurmayı hakkaten romalılar yapmış zamanında, patatesli falanmış hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 hayır be roma'da cok guzel dondurma var bizim maras gibi iste onlarda da meshur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yanlış biliyosunuz roma imparatorluğunun geleneksel yiyeceğiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 iş roma moma bitmez öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahuaha video çok güzel ya güldüm resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ne kadar hakiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahahaha video süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahaha video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ama video? ahaha yazık ama lan elemana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahah dondurma da öyle bir şey ki yani hadi len! diyip gidemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 goldbären said: evet ya öyle galiba ahahah gerçi ilk dondurmayı hakkaten romalılar yapmış zamanında, patatesli falanmış hatta yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 kimse de patates mi var lan o zaman dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 patates mi vardı lan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 LA bir bilen yok, tüh size. Maraş Dondurması sert olur, Roma Dondurması ise yumuşaktır, o yüzden ünlüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Erkek adam sert dondurma yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bazıları yumuşak sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yeşilköy ve florya'da var. İlk yeri yeşilköy'de olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Olm işte maraş usulü yalarsan maraş dondurması roma usulü yalarsan roma dondurması ama hakiki kısmı tehlikeli olabilir. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tutnickiyançek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 anlatılmaz , yalanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahahah adamı maymun etti be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 DynamicK said: ahah dondurma da öyle bir şey ki yani hadi len! diyip gidemiyorsun. ben demiştim. tatlı krizimin tuttuğu anlardan biriydi. adam böyle oyunlarla sinir etti beni bırak yea almıyorum dedim sinirlendim baya baya alakasız yere. sonra ilerdekine gittim adam gibi oynamadan ver dedim. heralde çok sert konuşmuşumki adam tamam ablağğ demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Tutnickiyançek said: anlatılmaz , yalanır nickini sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 yalnız bu istanbul'da yediklerimiz maras dondurması falan degil he :) gercek maras dondurması bi tek maras'ta var cidden. cok daha degisik ve soylendigi gibi sert. oyle yalanarak falan yenmiyomus :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar