Bugarea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yaw imdat artık 2 dk battlefield oynayamıom, tam oyunun en heyecanlı yeri tak bilgisayar resetenio ne bu durum yaw, işlemci anakart ısısı normal, power supply 350watt, sürücüler güncel lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 *!gözleri catsratch'i arar* RAM'dır RAM, bana da oluyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 oyundayken bakarmısın bide ısıya benimde var öle bi sorum oyundayken 80 derece oluyor[signature][hline]güle güle doktor x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ısı 40 derece oyundayken, ramdan olacağını da zannetmiyorum eskiden böle bi sorun yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ekran kartin isiniyordur ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 otomatik resetlemeyi kapat, en azından sorunu okuma şansın olur ...[signature][hline]Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: sharky, 07 Temmuz 2004 21:03 tarihinde demiş ki: Ekran kartin isiniyordur ? Katılıyorum. Ekran kartını OC falan yapıyorsan normal değerlere indir.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ekran kartım overclocklu diil, otomatik reset nedir yaw? nerden kapanıo o :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eğer oyunlar dışında reset olayı olmuyorsa bence de ekran kartı, istersen kartın hızını bir gıdım düşürmeyi dene. (yine overclock programından) otomatik reset sanırım bios'tan ayarlanıyor.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 my computer > properties > advanced > startup and recovery > system failure .. daha anlatmıom :)[signature][hline]Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ekran kartının ramlarından olabilir :D ram dediğimiz şey sadece anakartta olmuo heheeh :D Neyse dediği gibi oto reset'i bi kaldır bakalım windows'a mı atacak yoksa kitlencekmi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oto reset zaten mavi ekran gördüğünde atıyor.. windows'a atmaz mavi ekranda kalır, önemli olan hatayı görmek.. nette araştırıp problem bulunabilir..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 aynı sorun bendede var oyun oynamadıgım zamanda olyor bende. hatta bazen windows acılmadan oncede olabiliyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Zamanında bende de oluyordu şimdi hiç olmuyor.Özel bir yöntem buldum ama size uymaz herhalde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Power supply ne marka? 10$ satılan PSUların üstündeki değerler kolpa oluyo. 300 se ancak 200W veriyo onlar mesela.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bios ayalarını normala döndür. çünkü bios ayarlarında sistemdeki hdd veya başka birşey bir sıcaklıgın üzerine çıktıgı zaman resetleniyordu. eski bilgisayarımda böyle oluyordu..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar