Bugarea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yaw imdat artık 2 dk battlefield oynayamıom, tam oyunun en heyecanlı yeri tak bilgisayar resetenio ne bu durum yaw, işlemci anakart ısısı normal, power supply 350watt, sürücüler güncel lütfen yardım edin
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 *!gözleri catsratch'i arar* RAM'dır RAM, bana da oluyordu...
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 oyundayken bakarmısın bide ısıya benimde var öle bi sorum oyundayken 80 derece oluyor[signature][hline]güle güle doktor x
Bugarea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ısı 40 derece oyundayken, ramdan olacağını da zannetmiyorum eskiden böle bi sorun yoktu
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ekran kartin isiniyordur ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
neter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 otomatik resetlemeyi kapat, en azından sorunu okuma şansın olur ...[signature][hline]Tıklayalım yardım edelim ...
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: sharky, 07 Temmuz 2004 21:03 tarihinde demiş ki: Ekran kartin isiniyordur ? Katılıyorum. Ekran kartını OC falan yapıyorsan normal değerlere indir.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Bugarea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ekran kartım overclocklu diil, otomatik reset nedir yaw? nerden kapanıo o :)[signature][hline]
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eğer oyunlar dışında reset olayı olmuyorsa bence de ekran kartı, istersen kartın hızını bir gıdım düşürmeyi dene. (yine overclock programından) otomatik reset sanırım bios'tan ayarlanıyor.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
neter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 my computer > properties > advanced > startup and recovery > system failure .. daha anlatmıom :)[signature][hline]Tıklayalım yardım edelim ...
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ekran kartının ramlarından olabilir :D ram dediğimiz şey sadece anakartta olmuo heheeh :D Neyse dediği gibi oto reset'i bi kaldır bakalım windows'a mı atacak yoksa kitlencekmi.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oto reset zaten mavi ekran gördüğünde atıyor.. windows'a atmaz mavi ekranda kalır, önemli olan hatayı görmek.. nette araştırıp problem bulunabilir..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 aynı sorun bendede var oyun oynamadıgım zamanda olyor bende. hatta bazen windows acılmadan oncede olabiliyor[signature][hline]
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Zamanında bende de oluyordu şimdi hiç olmuyor.Özel bir yöntem buldum ama size uymaz herhalde.[signature][hline]
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Power supply ne marka? 10$ satılan PSUların üstündeki değerler kolpa oluyo. 300 se ancak 200W veriyo onlar mesela.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bios ayalarını normala döndür. çünkü bios ayarlarında sistemdeki hdd veya başka birşey bir sıcaklıgın üzerine çıktıgı zaman resetleniyordu. eski bilgisayarımda böyle oluyordu..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ
Öne çıkan mesajlar