yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bileklerimde oluşan bir rahatsızlıktan dolayı masamdaki ergonomiyi artırmaya yönelik bir takım reformlarda bulunmaya karar verdim :D google'da falan bu izah etmeye çalıştığım edevatı nasıl aratcağımı çözemedim direkt paticik'e danışayım dedim. umarım derdimi anlatabilmişimdir. bu parçaları internetten sipariş edebilceğim bir site veya direkt gidip alabileceğim bir marketler zinciri varsa bildiğiniz çok sevinirim teşekkürler örnek: http://www.platoon.com.tr/content_files/prd_images/MOUSEPAD%20PL920%20BYK.jpg http://www.albplus.com.tr/images_product/10013_DB6C3668F3EE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Ya bende bilek ve parmaklar için iyi olan klavyenin şekli ne olmalıdır çok merak ediyorum. Wow oynarken parmaklarım çok ağrıyodu mesela, arkadaş klavyedendir demişti bişeylerde açıklamıştı. Benim klavye de elimi koyduğum yer çok yüksek kalıyo sanırım, o yüzden acayip bi şekilde yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 voleybolcuların falan taktığı bilekliklerden tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Tchibo'da şöyle bişey varmış DH'de buldum :D http://www.tchibo.com.tr/web/t/mg/prd/01/240152.jpg hem fazla usb girişine de ihtiyacım vardı çok güzel olur bunu alabilirsem. sitelerinde şu an gözükmüyor ancak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ehueh, D&R'da vardı bunlardan vaktinde alacaktım ama bi türlü nasip olmadıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yav said: Bu mouse pad'in benzerinden eskişehir bimeks'te gördüm, 1 tl mi ne yazıyodu üstünde de. Merak ettim, poşetini açtım. Resmen iğrenç deri - plastik kokusu sardı koca mağazayı. O yumuşak kısım da patlaktı içine göçüyo falan. Ne akla hizmet koymuşlar hala anlam veremem. Hatırladıkça miğdem bulanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yav said: ehueh, D&R'da vardı bunlardan vaktinde alacaktım ama bi türlü nasip olmadıydı tbox'ta olması lazım memeli mouse padlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ben ebay'den kiz arkadasim icin almistim, takim olarak 9 pound gibi birseydi. dun tesadufen konusu acildi, 1 senedir hic sorunsuz kullaniyormus. simdi tavsiye edeyim diye bakindim da bulamadim. ama bakinman gereken anahtar kelimeler wrist pad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Başlığı görür görmez dedim biri kesin hatunlu pad resmi koymuştur diye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar