Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklar serbest bırakılacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sir said:

güler zerenin sonu kuddusi okkır'a benzemediği için sevindim. ve kuddusi okkır'ın sonu güler zere'ninki gibi olmadığı için üzüldüm. imkansız mı bu?

Kuddusi okkır suçunu öğrenemeden öldü üzülünür tabi, diğerinin 34 yıl hapsi var. Ona üzüldünmü diye sormamıştım zaten, cezası belli olan diğer adi suçlular için söylemiştim.
Bi terörist için bu kadar üzülmek ilginç geliyor.

http://www.ibneyiz.biz/pkk/2009/guler-zerenin-oldurdukleri-insan-degil-miydi/
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:

cocuklari islah etme fikrinin ebeveynleri ya da cocuklari cezalandirmak icin degil, cocuklarin iyiligi icin, daha iyi bireyler olabilmeleri icin varoldugunu da goz onunde bulundurmak lazim

Islah evleri gerçek anlamda suçlu(hırsızlıki cinayet, vs..) olanları bile ıslah edemediğini düşünürsek taşatan çocukların durumunu daha da kötüye götürmekten başka bir işe yarayacağını sanmıyorum. Yanlış anlaşılmasın, ceza almasınlar demiyorum. Sonuçta insanlara yada mala zarar vermek yanlış birşeydir. Ama sadece bunun için de TMK'dan yargılanmaları ve buna göre ceza almaları saçma oluyor.
Mesaj tarihi:
idam mahkumu da olsa, kanserli bir hastayı cezaevinde çürümeye terkedemezsin buzx. o zaman devletin teröristten bi farkı kalmaz çünkü.
Mesaj tarihi:
Antimodes52 said:

Bunun gerçekten taş atmakla orantılı bir ceza olduğunu mu düşünüyorsun? Anneden babadan koparmak bir çocuğu o kadar basit mi? Hem her suç işleyen çocuğu çocuk esirgeme kurumuna mı koyuyorlar? Suç işleyen bir insanı rehabilite etmek, ailesinden koparmak ne zamandan beri oluyor?
Ayrıca sunduğunuz öneri belli bir etnik grubun mensuplarına ilişkin bir şey. Ya öyle, ya da ciddi ciddi serserilik yapıp cam kıran her çocuğu çocuk esirgeme kurumuna göndererek bütün Türkiye'de suç işlemiş, hata yapmış her çocuğu yetim bırakmak niyetindesiniz?

kürtsen zaten otomatikmen suclusun. hala ögrenemediniz sunu var ya ben ona yanarim.
Mesaj tarihi:
"Nationale Volksarmee" said:

Antimodes52 said:

Bunun gerçekten taş atmakla orantılı bir ceza olduğunu mu düşünüyorsun? Anneden babadan koparmak bir çocuğu o kadar basit mi? Hem her suç işleyen çocuğu çocuk esirgeme kurumuna mı koyuyorlar? Suç işleyen bir insanı rehabilite etmek, ailesinden koparmak ne zamandan beri oluyor?
Ayrıca sunduğunuz öneri belli bir etnik grubun mensuplarına ilişkin bir şey. Ya öyle, ya da ciddi ciddi serserilik yapıp cam kıran her çocuğu çocuk esirgeme kurumuna göndererek bütün Türkiye'de suç işlemiş, hata yapmış her çocuğu yetim bırakmak niyetindesiniz?

kürtsen zaten otomatikmen suclusun. hala ögrenemediniz sunu var ya ben ona yanarim.

@Nationale Volksarmee

O nedemek ya kürtsen otomatik suçlusun sen nesin ozaman şu ırkçı merakın nedir? Zaten sen ve senin gibi boş insanlar boş düşüncelerden dolayı basit basit açılımları kürt türk problemini tartışıp yaşıyoruz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...