Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiciyim sanki.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan!

Hafta sonu eve gelen misafir su anda domuz gribinden dolayi evinde bitap sekilde yatiyomus. Oyle uydurma da degil, doktor onayli.

Esim aradi soyledi simdi. Tribe soktular beni de. Basim falan agrimaya basladi boyle.

Degilsem bile suphesinin olusturdugu etkiden kisa vadede gidiciyim ben canlarim.

Beni unutmayin, hep hatirlayin. Olenle olunmuyor diyeni taa ruhlar aleminden severim ayrica simdiden soyleyeyim.
Mesaj tarihi:
Lan bi de hatun dedi ben hasta evinden geliyorum, opmeyeyim hic diye. Benim akilli esim atladi "nolcek yaa" diyerek optu yaladi hatunu bi guzel.
Mesaj tarihi:
Salla, az önce elime 10 tane yüz maskesi verip kovdular beni hastaneden.

Git eve dinlen.

Hepsi bu.

Hoş bende sadece "kuvvetli domuz gribi şüphesi" varmış. %100 değil. Ama doktorlar da pek ciddiye almıyor.
Mesaj tarihi:
Abi hic olmadi bayramda Mersin tarafina gidebilirsem bol acili bi adana, bi acili salgam suyu yeter bana. Iyilesirim hemen. Bu durumda sadece bayrama kadar dayanmam gerek =P
Mesaj tarihi:
Mersinde adana ve şalgam yersen yararı olmaz tabii.
Yerinde yemekdikten sonra...

PS: Bende şüphelendim, geçen haftadan(perşembe -cuma) bi öçksürük bi öksürük... Az önce gittim, faranjit dedi yolladı dsfg
Mesaj tarihi:
mersinli arkadaşlarım var yalnız, her türlü et yemeğini öve öve bitiremiyorlar orda.. ayrıca istanbul'da da mersinli lokantalarda yediklerim hep iyi olmuştur. bence di haklı.

di, ölme lan =(
Mesaj tarihi:
lan hiç okumadan şalgam/tantuni/bol acı kombosu önermeye gelip konuyu trolleyecektim..

KONU SAHİBİ YAPMIŞ OLM BU GEYİĞİ! en azından benzerini yapmış işte..

AYIP AMA ARKADAŞLAR!

olmaz böle şey!

yoksa rüya mı
tam mutlu oldum derken
yıktın bütün dünyamı

http://www.youtube.com/watch?v=9-NT_Mjlz0s

geçmşi olsun
Mesaj tarihi:
Cilgin, bence de ben olmeyeyim. Daha gobegi eritip hafif beyazlasmis saclarimla hatunlar kaldiricam, hanima yakalanicam falan.

Ayrica dasaaa'cim, fena patladin. Bi daha akillanirsin, topik kiminmis diye bakarsin girisimlerinden once =P
Mesaj tarihi:
naapalım artık... ölmezsen ben de evlenirsem gelecekte hatun kaldırmaya dağa (dağ evine) çıkarız artık.. beraber yakalanarız hanımlara falan.

sonra hanımlarla beraber tantuni, acılı şalgam kombosu çeker bu kötü günleri geride bırakırız...

sonra da eski çizgi film sonundaki kahramanlar gibi toplu halde havaya bakarak kahkahalar atarız işte..

yaşasın huzur!
Mesaj tarihi:
Çok ayıp...

Adanalıyım ben... Nereye uzağım Mersine? Otobandan 1 saat 15 dakka Otogar yolundan 45 dakka git gel 2 şer şeritli yol. Çok ayıp şu yaptıın çok :D

Adanda yiceksin adanayıda şalgamıda...
Tantuniniz var... Ona sözüm yok benim. Oda kral, oda güzel...
  • Yeni Oluştur...