di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Lan! Hafta sonu eve gelen misafir su anda domuz gribinden dolayi evinde bitap sekilde yatiyomus. Oyle uydurma da degil, doktor onayli. Esim aradi soyledi simdi. Tribe soktular beni de. Basim falan agrimaya basladi boyle. Degilsem bile suphesinin olusturdugu etkiden kisa vadede gidiciyim ben canlarim. Beni unutmayin, hep hatirlayin. Olenle olunmuyor diyeni taa ruhlar aleminden severim ayrica simdiden soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Birşey olmaz :p Ateşine dikkat et, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Abi kendine iyi bak bişi olmaz. Domuz gibi adamsın sana bişi olmaz. maşşşşşşallha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Lan bi de hatun dedi ben hasta evinden geliyorum, opmeyeyim hic diye. Benim akilli esim atladi "nolcek yaa" diyerek optu yaladi hatunu bi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Neyse ölenle ölünmüyor... Helalolsun.. İyi biliyoruz seni. Şimdilik bu kadar ateşin çıkınca bi daha görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 allah rahmet eylesi iyi adamdi "di". torpagi bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 iyidir gecir kurtul hemen :) biz ev arkadasimla gecen hafta gecirdik gbi gorunuyo kronik hastaligin varsa doktora git ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Salla, az önce elime 10 tane yüz maskesi verip kovdular beni hastaneden. Git eve dinlen. Hepsi bu. Hoş bende sadece "kuvvetli domuz gribi şüphesi" varmış. %100 değil. Ama doktorlar da pek ciddiye almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 domuz gribi çok korkunç bişey değil, ben de geçirdim amerikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bişicik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 o degil de ben de yakinda okusre oksure cigeri masaya cikarticam.. gittim doktora senin cigerde de bogazda da bise yok dedi okusuruk surubu verip yolladi sdf =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Alerjin falan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 hahah, hic bisey olmaz dinan a katiliyorum, masallah domuz gibi adamsin timucin abi. bol bol duş alacak, bol bol eller yikanacak bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Abi hic olmadi bayramda Mersin tarafina gidebilirsem bol acili bi adana, bi acili salgam suyu yeter bana. Iyilesirim hemen. Bu durumda sadece bayrama kadar dayanmam gerek =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 öff bende olsam da 1 hafta filan rapor alıp yatsam evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sevgili ''di'' eğer domuz gribiyseniz eşinin veya senin tükürük örneklerini istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mersinde adana ve şalgam yersen yararı olmaz tabii. Yerinde yemekdikten sonra... PS: Bende şüphelendim, geçen haftadan(perşembe -cuma) bi öçksürük bi öksürük... Az önce gittim, faranjit dedi yolladı dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Su cumlenden Mersin tarafina cooook uzak biri oldugunu cikariyorum ve sirf bu yuzden affediyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 1 saat var yahu arada. O kadar farketmez adananın tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 mersinli arkadaşlarım var yalnız, her türlü et yemeğini öve öve bitiremiyorlar orda.. ayrıca istanbul'da da mersinli lokantalarda yediklerim hep iyi olmuştur. bence di haklı. di, ölme lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 lan hiç okumadan şalgam/tantuni/bol acı kombosu önermeye gelip konuyu trolleyecektim.. KONU SAHİBİ YAPMIŞ OLM BU GEYİĞİ! en azından benzerini yapmış işte.. AYIP AMA ARKADAŞLAR! olmaz böle şey! yoksa rüya mı tam mutlu oldum derken yıktın bütün dünyamı http://www.youtube.com/watch?v=9-NT_Mjlz0s geçmşi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Cilgin, bence de ben olmeyeyim. Daha gobegi eritip hafif beyazlasmis saclarimla hatunlar kaldiricam, hanima yakalanicam falan. Ayrica dasaaa'cim, fena patladin. Bi daha akillanirsin, topik kiminmis diye bakarsin girisimlerinden once =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 naapalım artık... ölmezsen ben de evlenirsem gelecekte hatun kaldırmaya dağa (dağ evine) çıkarız artık.. beraber yakalanarız hanımlara falan. sonra hanımlarla beraber tantuni, acılı şalgam kombosu çeker bu kötü günleri geride bırakırız... sonra da eski çizgi film sonundaki kahramanlar gibi toplu halde havaya bakarak kahkahalar atarız işte.. yaşasın huzur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Çok ayıp... Adanalıyım ben... Nereye uzağım Mersine? Otobandan 1 saat 15 dakka Otogar yolundan 45 dakka git gel 2 şer şeritli yol. Çok ayıp şu yaptıın çok :D Adanda yiceksin adanayıda şalgamıda... Tantuniniz var... Ona sözüm yok benim. Oda kral, oda güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar