Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Lianath (fesli warlock)tan tebrikler! Ismini benimkinden (Firtina) ilhamlanarak vermissiniz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Aman allahım ne kadar şirin öyle=) Allah analı babalı büyütsün valla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Çok tebrikler sağlıklı sıhhatlı olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 fotoları buraya da yapıştırın. biz de görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Sağlıklı, analı babalı büyüyen bir bebek olur inşallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bende topik accaktimda can kendi acmak ister dedim walla gratz zamaninda kizdik zurnaciya gitti diye selinede napalim kismet eauhae allah anali babali buyutsun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 baba burdanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 baba wendigo cok tebrikler, hayirli olsun, anali babali, saglikli mutlu basarili buyusun. http://img1.loadtr.com/b-399090-nazar_boncu%C4%9Fu.jpg boncuk cCc gibi lan, iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 BabacumMostors said: tam doğsun bu nasıl bir dilektir öyle ya tersini düşündüm bir an boş bulunup içim ürperdi. aman töbe yarabbi. helm korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 anam! :D Allah anali babali buyutsun.. :) cok sevindim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Tebrikler ucunuze de :) Bol enerjili, kisa ama verimli uykulu gunler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tebrikler!! ayrıca foto isteriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tebrikler! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tebrikler! Allah analı babalı büyütsün, mürvetini görmeyi nasip etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Penthesilea said: tebrikler! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 BonePART said: bende topik accaktimda can kendi acmak ister dedim walla gratz zamaninda kizdik zurnaciya gitti diye selinede napalim kismet eauhae allah anali babali buyutsun felan Ben de nerede can in topik diye arastiriyordum zamanim cok yoktu bulamayinca dedim en iyisi az bekleyim kendi acsin konusunu cakariz mesaji. Facebook da gordum resimleri pek bi seker. Tekrar burdan tebrik ediyorum Can & Celine. Hmm Can & Celine & Ruzgar Ee Ruzgar'a kardes ne zaman geliyor ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tebrikler ^_^ foto isterük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tebrik ederim.. ilk resim benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 pek yakisikliymis damat, gozunuz aydin anali babali, mutlu, coskulu, saglikli bir hayat diliyoruz ucumuz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bebek doğdu mu? İnşallah hep beraber çok mutlu olursunuz, sağlıklı huzurlu bir hayatı birlikte paylaşırsınız. Çok tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Rüzgar 10 Subat sabahi saat 10 gibi kollarimdaydi. Halen celine de ben de soktayiz. inanilmaz tatli bir oglumuz var(masallah diyin). kedi gibi miyav liyor simdilik. neredeyse hic aglamiyor ama birkac gun sonra basimiza ne gelir bilinmez ;)= Celine cok iyi. yarin ikisi de eve gelecekler. simdilik ilk birkac fotografini paylasayim sizinle, daha sonra celine zaten bol bol ekler duramaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çok şekermiş. analı babalı büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ohoy maaşallah tü tü. analı babalı inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 maşallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar