Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pristontale 2


Twinblade

Öne çıkan mesajlar

Online rpg oyunlarına hastalık derecesine bağımlıysanız ve benim gibi kendinizi bir online rpg oyununu en azından denemek zorunda hissediyorsanız Pristontale adında bir oyunu tanıma şansınız var.
Pristontale benzerleri arasında zamanın gerisinde kalmış grafikleri ve kötü oyun yapısıyla pek görünür olmasada memleketi Korede sadık oyuncuları sayesinde epey popüler bir oyun. yapımcı firma hem bu ilgiyi kaybetmemek hemde dünyaya açılmak için aynı konuyu ele alıp 2. oyunu çıkarmışlar.
Oyun önceden Türkiyeden erişime açık değildi ama mayıs ayı itibariyle açıldı.
Genel bakış:
Oyunun en büyük artılarından biri Unreal motorunu kullanması. Sadece bu bilgiyle bile oyunun gözalıcı grafiklere sahip olduğunu söyleyebilmek mümkün.grafikler epey gelişmiş. Karakter ve mekan çizimleri göze oldukça hoş görünüyor. Oyunda benzer uzakdoğu yapımı rpg oyunlarından alışılmış şekilde çok abartılı çizimler kullanılmamış. Kullandığınız itemleri üzerinizde görebiliyorsunuz.
Grafikleri övdüm ama bu kusursuz demek değil. Örneğin başlık taktığınızda göremiyorsunuz. Savaşlardaki beyaz saldırı efekti de hiç hoşuma gitmedi. Sesler için çok sözüm yok. Oyunda hoş müzikler var ve efektler kulağı rahatsız etmiyor.

Karakterler:
Oyunda 2 ırk bulunuyor. Bunları ve hepsinin ana karakterlerini tanıtalım.
Öncelikle belirteyim. 2 ırk olmasına rağmen ırklar düşman değildir. Benzer oyunlardaki gibi bir orc bir human tarafından kayıtsız şartsız düşman kabul edilmesi durumu sözkonusu değil. Birbirinizin bölgesine girip çıkabiliyorsunuz.
Morion:
3 farklı karakteri var.
knıght:
Yakın dövüş uzmanı class. 2 uzmanlık yapabilir
Valiant:
Valiant çift kılıç yada iki el ağır kılıçta uzmandır. Saldırı kuvveti ağırlıklıdır. Critical oranının kuvveti sayesinde çok yüksek hasarlar verebilir. Uzman olmasada kalkan kullanabilir. Ağır zırh giyer

Paladin: Morion ırkının 2. savaşcı uzmanlığı savunmada uzmandır. 2 el kılıç yada kılıç+kalkan kullanır. Tank olarak geliştirilmesi öngörülür. Ağır zırh giyer

Disciple: (Büyücü karakterler hakkında çok bilgim yok ama kulaktan dolma yazayım)
Büyücü karakterdir. Staff yada wand+ bead (Küreler. mage sınıfının kalkanı oluyor.) 2 uzmanlıgı vardır. Düşük defanslı robe set giyer

Priestess: Bildiğimiz priest. Buff verir, heal yapar. Ayrıca rezz skiliyle ölenleri daha az exp kaybıyla diriltebilir.
Herzaman olduğu gibi partilerde en sevilen karakterdir ama solo pek tavsiye etmem.


Conjurer:
Mage sinif erkek morion karakteri yada kadin karakteri bu uzmanligi alabilir. Büyüleri güclüdür. Koruyucu partner summon edebilir. Uzaktan etkilidir. Yakin dövüşte zayıftır.

Tempskron ırkı

Bu ırk saf savaşçı ırktır. Büyücü karakterleri yoktur.

Fighter:
En güçlü savaşçılardır. Her tür yakın dövüş silahını kullanabilirler. 2 uzmanlığı vardır

Combatant: Oyundaki en yüksek hasarı veren karakterdir. Oyundaki en yüksek hasar gücüne sahip blunt (2 el balta, çekiç) silahların uzmanlığını geliştirebilir twk sınıftır. Balta dışında tüm yakın dövüş silahlarında uzmanlaştırılabilir. gelişimleri saldırı gücü ağırlıklıdır. Oyunda en çok tercih edilen savaşçı sınıfıdır diyebilirim. Buna rağmen combatant'ın attack rate gücü düşüktür. Balta kullanırsa çok güçlü vurabilir ancak saldırının başarısız olması (miss vermesi) çokça rastlanılır. Normal saldırının yavaş olmasıda çokça mana kullanılması demektir. Bütçeyi zorlar bir sınıf.

Warrior: Favori karakterim. Çift kılıç yada kılıç+ kalkan uzmanlığı vardır. Her tür yakın dövüş silahını kullansada uzmanlığı bunlaradır. Çift el kılıç kullandığında başarısız saldırısı minimuma iner. Çok hızlı normal saldırısı vardır ve mana kullanmadan bile çok hızlı can alır.
Defans ağırlıklıdır.

Huntress:

Menzili saldırı savaşçısı. Uzaktan silah fırlatarak savaşır. Hafif zırh giyer.

Archer:
Çok uzaktan ve yüksek hasarlı saldırılar yapar. Düşmanın yanına yaklaşmasını önleyen büyüleri vardır. Uzmanlığı yay üzerinedir. Mızrak, fırlatılan mızrak kullanılabilir.

Atalanta:
Dişi savaşçı sınıf. Uzmalık silahı fırlatılan mızrak yada uzun mızraktır. Fırlatılan mızrak yanında kalkan takar. Defansı ve saldırıdan kaçonma gücü okçuya göre yüksektir. çift kılıç, kılıç+kalkan, 2 el kılıç ta kullanabilir. Yakın dövüşte silah değiştirip yakınlık dezavantajını kapatabilir.

Karakter gelişimi:

10 levele kadar oyunu öğreniyorsunuz. 10 levelde uzmanlığınızı seçip oyuna adımınızı atıyorsunuz.
başlangıçta görevler öncelikli oluyor. Yükseldikçe görevler 2. plana geriliyor.

Skiller
Kullanacağımız skilleri skill masterlardan parayla öğreniyoruz. Her sınıfın kendine özgü skilleri var.

Attack skilleri bildiğiniz dövüş skilleri ve buff skilleridir.

Pasif skiller etkinleştirilmeden sürekli olarak fazladan özellik katarlar.

c.eso skilleri biraz açıklamak gerekiyor. 2 yönlü bir skill sistemidir ve dikkatli verilmelidir. Örneğin bir uçta 1 hand silahlarda %10 attack , diğer uçta 2 hand silahlarda %1o attack görüyorsunuz. Eğer 1 hand silaha verirseniz ibre döner. Artık elinize tek el silah aldığınızda fazladan %10 atak, 2 el kılıç aldığınızda %10 saldırınız düşer. Yani bir taraftan alırken diğer tarafa verir. Neyde uzmanlaşacağınızı kararlaştırıp ona göre hareket etmelisiniz.

Mortal skiller: Bu world of warcrafttaki rage sistemiyle işleyen bir skill. Hp barın solunda yukarı doğru başka bir bar olacak. Yaratık öldürdükçe bu çoğalır ve tamamlanınca üstte bir kutucuk (mortal token) dolar. Bunun sayesinde 1 tane mortal skill kullanılabilir.

Mortal skillerde 2 çeşit mevcuttur ve sınıfa göre değişir. Örneğin Combatant Mortal buff kullandığında vuruşu %2 artar. Bunun haricinde birde tek vuruşluk skill mevcuttur.

Mortal skiller ayrıca combo seçeneği sunar. Mortal skili kullanınca ekranda soldan sağa kayan bir bar belirir. Doğru zamanda yakalayıp bar tam ortadaki kırmızı noktaya gelince 2. skile basmalısınız. Böylece buff skill kullandıysanız gelen bonus katlanır, tek vuruşluk kullandıysanız 2 kez saldırabilirsiniz. Leveliniz arttıkça 2.3.4. versiyonları gelecektir.



Görevler Level başına 5-6 görev oluyor. başlangıçta bu daha fazla. Genelde filancayla konuş, filanca mobdan şu kadar öldür , şu kadar item topla, Filanca bossu öldür, filanca bölgeye git gel gibi görevler geliyor. Küçük haritada görev npcleri görünür. Görev verecek olanlar sari, görevi teslim alacaklar kırmızı görünür.


İtemler:
Karakterinizde helm, armor, pantolon, eldiven ve bot olarak 5 zırh.
yüzükler ve kolye olarak 3 aksesuar.
Ayrıca 2 silah slotu olmak üzere 10 item kullanabilirsiniz.

İtem sistemi alışılandan biraz farklı. levelinize göre 1x,2x,3x silahları kullanıyorsunuz. Bunlar levelinizi yansıtıyor. 10-19 level arası oyuncu 1x silahları, 20-29 level arası 2x silahları kullanıyor. Ayrıca bunların kendi arasında çeşitleri var. 2xa, 2xb, 2xc diye her levelde kullanabileceğiniz farklı güçte itemler var.
Şöyle açmak mümkün. 20-29 level arasındaysanız a,b,c sınıfı itemlerin hepsini kullanabiliyorsunuz. Tabii kuvvet bakımından en güçlüsü 2xc olduğundan en iyisi 20 level olduğunuz an 2xc sınıfı seti düzmek. İtemleri sınıflandırırsak. 2x bir kılıç:
2xa=27 ap
2xb=33ap
2xc=39 ap
Bir oyuncunun kullanacağı en iyi item leveline denk gelen c sınıfı itemdir ama bunlar diğerlerine nazaran çok çok pahalıdır. Hatta 2xc item 3xa iteminden pahalıdır. 3xa item daha güçlüdür ama 2xc item daha pahalıdır Çünkü ona ulaşmak isteyen daha çok insan var.
örneğin 2xa armor:25k, 2xb: 60k, 2xc:150 k civarında.
Tüm itemleri sınıflandırırsak
0x a, b, c
1x a, b, (bu levelde c setler yoktur.)
2x a, b, c
3x a, b, c
4x a, b, c
5x a, b, c
6x a, b, c

Bunlara türleri de ayıracak olursak:
3 farklı zırh cinsi
Heavy armor
Lıght armor
Robe armor

Yüzükler, kolyeler, silahlar ve başlık, eldiven, göğüs zırhı, pantolon, bot olmak üzere 5 farklı zırh seçeneği mevcuttur. Hepsinin de 0 dan 60 levele kadar üçer farlı versiyonu bulunuyor. Artı yüzük ve kolyelerin 4x, 5x, 6x levellerde unique, elite türleri var.
Epey geniş bir ekipman seçeneği var.

Silah seçimi:
Silahları sinifa ayırabiliriz.

blunt weapon: Combatantların uzmanlığı olan yegane silahıdır. En yüksek hasarı verirken attack rate düşüktür ayrıca yavaştır.

2h kılıç: Blunt silahların hasarı biraz düşük attack ratesi biraz yüksek olanıdır. Valiant sınıfı kullanır ama çok tercih edilmez.

Kılıç + kalkan: Defansif modda kullanılır. Saldırı yavaş ve rate düşüktür. Kalkanın block özelligi sayesinde tank savaşçılar için vazgeçilmezdir. Tank moda geçmiş güçlü bir warrior yada paladin'in elinde c sinifi kalkan varsa ve arkasında priest bekliyorsa onu öldürmektense yaşlanıp ölmesini beklemek daha çabuk gerçekleşecektir :)

Çift kılıç: Favori silahım çok hızlı saldırı yapar. 2 silahtada hız spesyalitesi varsa manasız çok rahat kasabilirsiniz. Çok az seken saldırılar yapar. Buna rağmen hasar düşüktür.

Mızrak: Hızlı sayılabilecek bir silahtır. Hasarı düşük ratesi daha yüksektir.

Staff: Mage sınıflarin atak gücü ağırlıklı silahıdır. hasarı yüksek hızı düşüktür.

Wand + bead: Tek el mage silahıdır. yanında bead kullanarak defansı manayı ve mana yenileme hızının arttırılmasına olanak verir. Atağı daha düşük hızı daha yüksektir.

Bow: Hasarı ve menzili yüksektir. Yakından dezavantajlıdır.

Javelin: Fırlatma mızrağının hasarı düşüktür ama tek el olduğu için kalkanla kullanılınca savunmayı arttırmaya izin verir.

İtem elementi sınıfı:
Bu özellik craftta ve upgrade işlemlerinde karşınıza gelecek. Şöyle ki her sınıfın yapısına göre farklı element leveline ayrılıyor.
Şöyle ki:
0x, 1x= Level yok
2x, 3x= Feoh level
4x,5x = Gyfu level
6x= Nied level

İtem upgrade:

2x ve üstü ekpmanlar 3 değişik şekilde upgrade edilebilir.


Aging
Silahınızı yada zırhınızı basabiliyorsunuz. Buna aging deniyor. basılan item +1, +2 olarak sıralanıyor. Maksimum +12 diye biliyorum. Aging master item kullanarak bunları basar.
+3 kadar %100
+4 %75
+5 %65 şans ile yapabilirsiniz.

Başarısız age işlemiyle item yokolabilir. Sonrasında size runestoneleri iade eder.
İtemin yokolmaması için 4x ve üstü itemlerde awell scroll ve aging scroll kullanılmalıdır. Awell scroll 1,4kk satılır. Aging scroll ise gerçek parayla satın alınıyor ancak oyun içi ticareti mümkün.

Age işlemi için 2 tane (silahlarda 3) item leveline enchant cell (droplardan gelir) birkaç gem (general npcde satılır, droplardanda gelir) birkaç runestone (craftlardan yada başarısız age işleminden gelir.



Aging işleminde itemler fazladan bonus kazanır. Bunlar

Armor, pantolon: % defans, +3 ten sonra hp
Eldiven: Attack rate
Helm: Critical rate
Boot: hareket hızı
Silah: hasar puanı, +3 ten sonra skill hasarı, critical, +6 dan sonra attack rate

Ayrıca silahlaraging sayesinde parlar.
+1/+3= Parlama yok
+4=Hafif sarı parlama
+5=Yoğun sarı parlama
+6=Yoğun sarı artı hafif yeşil parlama
+7=Yoğun yeşil parlama
+8=İtemin spec elementi rengini alır
Bu levelden sonra itemlerin parlaması değişik şekiller alır ve her levelde değişir.

İtemlerin age leveline göre getirileri artar. Başta +1 levelde 3 artı hasar veren silah +10 levelde 80 artı hasar verir. Girilen riskin daha büyük olması nedeniyle bu çok iyi düşünülmüş.

Specializing İtem:
Buda sınıfınıza özel ek bonuslu itemler demek. Bu tip yaratıklardan düştüğü gibi Specializing İtem master da yapılabiliyor. Bu işlemde fail yok ama verdiği bonuslar farklı. Dandik özellikler çıkabilir. Öyle olursa sıfırlayıp tekrar basılır.

İtemlere görespec özellikleri:
Helm: Critical: 16, 24, 32 / element defence
Armor, pantolon: Hp yada hp recovery/ element defence, Orb power
Eldiven: attack rate 16,24,32/element defence
Boot: Evasion yada hareket hızı 16,24,32/ element defence

Yakın dövüş silahları: Attack speed 16,24,32, Attack rate 16,24,32, Element damage, orb power

Menzili silahlar: Attack rate, Range, orb power, element damage

Mage silahlari: Magiz attack rate, orb power, element damage, casting

Spec. bastiğinizda o itemi kullanabilen bir karakter sınıfı için rastgele özellikler sunar. 1 el kılıcı paladin,valiant, combatant yada warrior kullanabilir. Spec işlemiyle bunlardan birine özel artı bonus verir.

Specializing için 3 tane spec. cell, ve birkaç tane (iteme göre değişir) artistone gerekir ve specializing masterda yaptırılır.
Eğer istediğiniz özellike gelmezse 1 adet norm cell ve aynı sayıda artistone ile silip tekrar yaptırmenız gerek. Bu itemler her şehirde supplier npcsinde satiliyor.

Diming:
Bir diğer item upgrade cinsi diming dir. Seal circle masterda yapılır. Bu işlem her levelde riklidir. İtem yokolabilir. Bu işlemde silaha slot açılır ve aynı npcde yaptırılan bir küre sayesinde 1 saatliğine bonus kazandırılabilir.


Bunlar haricinde silahımıza bonus kazandıran temel geçici kullanımlık orblar mevcut. Bunlar force orb diye geçiyor. her onluk levelde yenisi kullanılabilir. Silahınızın yada zırhınızın üzeinde ''orb power'' ifadesi göreceksiniz. Bu itemi kullandığınızda 15 dakikalığını orada yazan saldırı yada defans puanını aktif eder.

Orbları Alchemist crafterlar yada Force orb master yapabilir. İtemleri general goods npcsinde satılır.

Craft sistemi:
Oyunda craft sistemide mevcut. Bunun için 10 levelde bir craft guildine üye oluyorsunuz( oyuncu clanı değil. Bir formalite)

Bunlar:
Weapon guild: Tüm silahlar
Armor guild: Tüm göğüs zırhları ve pantolonlar
Shield guild: Eldiven, bot, Helm, kalkan ve bead
Accesory guild: Yüzük ve kolyeler
Alchemist guild: Orblar ve runestoneler
Guildi seçtikten sonra görev alarak cont. point kazanmanız lazım. Görevde yaratık kesip item düşürmeniz isteniyor. Her görevde 7 cont. point geliyor ve bu puanlar craftta gerekiyor. Level arttıkça görevin verdiği puanda artar.


Craft kasmıyorsunuz. yani craft olayı çok kolay ama craft materyalini bulmak zor. Gereken İtemleri bulursanız anında craftlamaya başlayabilirsiniz.

12 level ve 80 guild puanı yaparsanız 2x, 22 level ve 120 puan yaparsanız 3x, 32 level ve 400 puan yaparsanız 3x itemlerin tamamını craftlayabilirsiniz.

Ekonomi:
En büyük gelir droplardan gelen zırh silah ve aksesuarlar. 1x seviyesinde bu itemleri merchanta satmanızda fayda var. Pazarda pek alıcısı yok. Çünkü çokça düşüyor. Pazarda merchantın alım fiyatının 16 k olduğu kalkanı 13k fiyata bulmuştum. Onu bile çekmemişler.
Herzaman c sınıfı itemler çok pahalidır ve çok alıcısı vardır. Bu itemlerde x7,x8,x9 level yaratıklardan düşer.
Bunun haricinde çıkan craft materialleri de satabilir yada biriktirip kendiniz item yapabilirsiniz.

Oyuncuların çoğu ticaretten anlamıyor. Npc'in 30k aldığı itemi 20k tezgaha koyan çok. örneğin 3xc armor setin her parçası 500k civarı olmasına rağmen eldiven 300k civarı. Materyali olsun droplar olsun standart. Bunun nedeni oyuncuların piyasayı takip etmeden pazarda gördükleri fiyatları temel almaları.

Ayrıca oyunda buying merchant özelliği de mevcut. Herhangi bir itemden elinizde 1 tane varsa pazara koyup istediğiniz kadarına talip olabiliyorsunuz. İteme sahip olan bunu sizin tezgahınıza sürükleyip satıyor. İtem size cebinizdeki para ona gidiyor.


Pvp
Pek pvp yapmadım ama gördüğüm yeni bir özelliği anlatayım. Warfare area adında haritalar var. Burada pk moduna geçip diğer oyunculara saldırabiliyorsunuz. Onlar da size saldırabiliyor. Bu dezavantaja rağmen orada kasmak çok avantajlı. Warfare areada fazladan %30 exp geliyor.

Domuza binmek
Domuz gribinden korkmuyorsanız oyunda domuza binip rodeo yapmanız mümkün. 10,30,50 levellerde farklı binekler kullanabiliyorsunuz. binekle savaşamıyorsunuz. Yüzdesel oranda yürüme hızını arttırıyor. En düşük mount 3k fiyattan satılıyor ve 15 gün sınırsız binebiliyorsunuz. Domuzdan başka unicorn (tek boynuzlu at) panter, tavşan vb cinsleri de var.

Dungeon sistemi
20-25 Goblin ValleyDungeon
25-29 Circus Valley Dungeon
30-35 yine Goblin Valley Dungeon
35-39 Yine Circus Valley Dungeon
Bu levellerde dungeonlara girebilirsiniz. Bu nedir diyenler için açıklayayım. İçeride çok güçlü yaratıklar vardır. Görev mantığıyla ilerleyip finaline kadar tamamlarsınız. Çok zordur ama getirisi güzeldir.
Birde bu dungeonlar için görevler mevcut. Görevin en güzel yanı 5 saatliğine %30 exp potion vermesi.

Sadede gelelim.
oyunun detaylarına değinecek olursam kasmak kolay değil. Öyle k.o. daki gibi 2 saatte 30 level olamıyorsunuz. Para çok kısıtlı. Droplar çok düşük. 24 levelde günde 4-5 saat takılsam ancak 2-3 item düşürebiliyorum. Gerisi 100-400 paraya satılan craft materyali.
Ölünce %10 exp gidiyor ki adamı hasta eder bir özellik. Bu oran level yükseldikçe azalıyor ama toplam rakam çok çok fazla Ölmekte çok kolay. Serii pot basamıyorsunuz. Potu basınca birkaç saniye beklemeniz gerekiyor. Artı mana potları satılmıyor. Sadece yaratık droplarında var. Bu nedenle ya pazardan büyük paralara çekmek yada otura otura can, mana yükseltmek zorundasınız.

Oyunun clienti 1.9 gb civarı. Dahası 1 gb denginde update yapması gerekiyor. Bende 14 saat falan sürdü. Üstelik ilkinde hata verdi. İşin kötüsü hata verip kapanırsa kaldığı yerden devam etmiyor. Baştan başlıyor.Ayrıca oyunda Türk az. Geneli brezilyalı yada frasız oyuncular.
Araştırmadım ama oyunun botu da mevcut.

[bSopphetio[/b]
Vaatlere göre oyuna kasım ayı içinde çok büyük bir güncelleme yapılacak. Sopphetio eklentisiyle oyuna 3. demon görünümlü ırk eklenecek. Assasin, debuffer mage gibi özellikleri olacak bu ırk kara büyüler, tuzaklar gibi yan savaş tekniklerine sahip olacak. Ayrıca totemler, Pençeler (claw) ve hançerler gibi yeni itemler eklenecek.

Varolan oyun içinde de değişiklikler bekleniyor.


Son olarak: Oyunda Turkiye adında türk clanımız var. Şu an 3 kişiyiz. Oynamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliriz.

Oyun içinde Twinblade, Agronaut, Extacy, yada GARGOLY'E pm atarsanız yardımcı oluruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı türlerde birçok MMORPG oyunları 10 seneden fazla bir süredir oynayan birisi olarak PristonTale2 FREE MMORPG kategorisinde tatmin edici. LineAge2 oynamış olanlarınız oyunun genelinde çok yabancılık çekmeyecek. Grinding ağırlıklı bir LvL sistemi mevcut. Grafikleri LineAge2, Age of Conan, Warhammer Online veya Aeon kadar iyi olmasa da bence kesinlikle Knight Online ile karşılaştırılamaz! Screenshot'lar sizi yanıltmasın, muhtemel Twinblade arkadaşımız grafik ayarları en düşük seviyede almış görüntüleri (:P).

Şahsen ben FULL LOOT PVP tercih eden birisi olarak oyundaki PVP sistemini beğenmedim. Warfare Zone adı verilen bölgeler dışında PVP yok. Başka bir oyuncu tarafından öldürüldüğünüz takdirde zaman dışında birşey kaybetmiyorsunuz, öldüren de birşey kazanmıyor. Ne yazık ki yeni nesil oyunlarda artık böyle. Oysa EVE Online'daki veya herkesin bildiği dinazor Ultima Online'da da olduğu gibi oyuncu tarafından öldürüldüğünüzde birşey kaybetseniz ve öldüren de birşey kazansa KARMA'nın ön plana çıktığı kaliteli bir PK sistemi oluşurdu. Belki birçoğunuzun işine gelmezdi bu sistem çünkü bu takdirde PK olmadan ve birine dalmadan önce daha dikkatli olmanız gerekiyor, yani yusufyusuf faktörü devreye giriyor. Böylece PK olanlar da kendine güvenen ve öldüğünde birşeyler kaybedeceğinin bilincinde olan adamlardan oluşurdu.

Neyse, konumuz PristonTale2 ve fazla uzatmamakta fayda var. FREE MMORPG oyun arayanlara PristonTale2 tavsiye ediyorum. Oyun yeni sayılır ve daha birçok yenilik eklenecek. Bir oyuna yeni çıktığı dönemlerde başlamış olmanın avantajlarından faydalanmak isterseniz http://www.pristontale2.com/ adresinden kayıt yaptırın ve download edin, ücretsiz! Pişman olmayacaksınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet agro. Pvp sistemi kötüden öte hiç yok bile denebilir. Warfare arealar savaşılabilecek tek bölge ama oradaki insanlar savaş için oraya gitmiyorlar. Biri pk moda geçtiği anda 20 kişi tepesine biner. Çünkü pvp karşılaşmalarında kaybedilen olmasa bile son vuruşu yaratık yapsa bile exp kaybedilecektir. Kşimse bunu göze alamaz.

Sanıyorum yeni eklentilerle Cabaldaki gibi bir nation sistemi ve savaş haritaları eklenecek. Başka türlü olmaz. Periyodik aralıklarla savaşların olması ve sürekli karşılaşılabilecek pvp haritaları alışılmış olandır ve şarttır.

Not: Grafik kalite screensotlara bakarak anlaşılamaz.
Hoş ben oyuncuyum. Oyunu yaratan kimse değilim. Dolayisiyle eleştirilerle ilgilenmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bone armor: 500-550

Heavy defense core:22
artistone:22
feoh rune:22
dwarwen metal:80
Elven element:60

Bone leggins 480-530

Heavy defense core:20
artistone:20
feoh rune:20
dwarwen metal:65
Elven element:55

bone boots 450-500

Heavy defense core:8
artistone:8
feoh rune:8
Veludo : 8
Elven element: 20

Spirit gloves 250-300 (pek kar vermez.)

Heavy defense core: 10
artistone:10
feoh rune:10
Veludo: 15
Elven element: 30


Bone helm: 450-500k

Heavy defense core:15
artistone:15
feoh rune:20
dwarwen metal:50
Elven element:40



3xc weapon

great axe 900-1kk

Blunt core: 20
Artistone 35
Feoh rune:35
Elven element:100
İron rope 15


Knight sword:

Sword core: 20
Artistone:30
Feoh rune 25
Elven lement: 100
İron rope: 13



4xc armor: synthetic armor:

chain armor (4xb): 1 (1kk)

gyfu heavy defence core: 10 (50-100k)

bronze: 45 (15k)

innoce element: 17 (40k)

gyfu rune: 22 (500)


synthetic leggins 4xc legs:

chain leggins (4xb): 1 (1kk)

gyfu heavy defence core: 9 (50-100k)

bronze: 38 (15k)

innoce element: 14 (40k)

gyfu rune: 22 (500)



craftlanacak materyaller:



bronze:

steel: 2

astral dust: 500 (general goods)





innoce element:

ancient element: 2 (1-2k)

fat: 5

astral dust 5



steel:

iron ore: 6

fat: 1

stone dust: 7




fat:

fur: 6

bone: 6





4xc armor ve leggins icin gereken tüm materyaller (craftlanan materyaller dahil)

armor:

chain armor:1 (1kk)

gygu heavy defense core: 10 (50-100k)

gyfu rune: 22

fur: 1050 (800-1k)

bone: 1050 (100-150)

stone dust: 630 (100-150)

iron ore: 540 (100-150)

ancient element: 34 (1k)

astral dust: 175 (500)


leggins

chain leggins : 1 (1kk)

gygu heavy defense core: 9 (50-100k)

gyfu rune: 20

fur: 876 (800-1k)

bone: 876 (100-150)

stone dust: 532 (100-150)

iron ore: 456 (100-150)

ancient element: 28 (1k)

astral dust: 146 (500)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...