Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin'in 60.yıl kutlamaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu tür bayramlar geri kalmış toplumların işi diyen pıtırcıkların postunu aradım bulamadım.

Biri dürtsün onları msnde biraz konuşsunlar ikişer üçer dakikalık aralarla post atsınlar böyle kuru kuru çin topiği olmuyor.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

çin ayrı bi dünya..

millet asker sayısı diyor da.. boş verin onu siz. adamlar fabrikalarında tank, uçak basmaya başlasa günde kaç basarlar bi onu düşününün..

o_O!

3.sü çıkarsa dünya savaşının serisinin adamlardan üretimin kralını görürüz.

-ILERI, TEPELERIN ARDINA PANZER BIRLIGI!!
-GOMTANIM PALET CIKTI YERINDEN GIDEMIYORUZZ!!!!
-LANET OLASI CIN MALLARI!!!!

savas ciksa seri uretime bile gecseler kagit gibi yaparlar tanklarida cin arabalari gibi ehueheeuehu
silah yapsalar ates ederken elinde dagilir filan

enteresan bir ulke cin

cartman kesin kabus goruyordur bunlari izledikten sonra, china trouble 2 bekliyoruz SP yapimcilarindan :p
Mesaj tarihi:
Cassiline said:

Bele bele;

http://www.annieabbondante.com/distraction/images/square-watermelon.jpg

Japanese production bunlar, Çin daha normal karpuzu yetiştiremiyor kendi insanlarına bırak fantezi olsun diye kare karpuz üretmeyi:D:D:

Hakikatten ama, Füze atıyorsun, füze olduğu yerde patlıyor, tank desen 10. km'de palet atıyor, silah tutukluk yapıyor filan.
Herhalde savaş çıksa Çinlilerin kayıplarının %50si dandik üretimden olur herhalde, ama 100 milyon askeri sürdükleri zaman, zaten önemi de kalmaz. Tüm dünya çin geni taşımaya başlar 50 yıl içinde:D
Mesaj tarihi:
adamlar kendileri modern bullpup saldırı tüfeği yaptı qbz-95, askerleri beğenmedi diye şimdi eski kalaşnikof çakması serinin klonlarına geri dönüyorlar. :)
Mesaj tarihi:
bende işte cumhuriyetin günün böyle kutlanmasını diğer ülkelerin türkiye böyle kutladı denilmesini istiyorum..

yıllardır etten kule yapmaktan öteye geçemedik ona yanarım
Mesaj tarihi:
Japonya da zamaninin Cini urunlerinin dandikligi konusunda. Gelisim oyle saglanir ama, havadan gelmez o kadar know how. Ulkenin onu kazanmasi icin yillar var, ve bu surecte her sey super olmaz. Internet o kadar acik bir platform, evinden bile bu Dunya'ya katilabilirsin, birak Cin'i, Avrupa'nin bile bir agirligi yok, halen %90 Amerika global projelerde. Cunku teknoloji orasi. Sen Turkiye'de bilgisayari kitaptan ogrenen birinden ders alirken universite'de, orada internetin altyapisini kuranlardan aliyorsun. Bunun gibi yuzlerce faktor var tabii.

Cin'in son 10 yildaki gelisimini gorup hayran kalmamak elde degil. Super guc olur mu bilmiyorum. Jeopolitik konumundan dolayi olamaz diyenler falan var. O kadar teknik ayrintisini bilmiyorum bu isin, ama ekonomik olarak cok guclu olacagi cok acik, yani eskiden diyordum bu ise bi set ceker Bati, ama gorunus vahim onlar acisindan. Zaten krizle birlikte onlarda artik durumun farkina vardi bunu sindirmeye calisiyorlar, tek merkezli Dunya yok onlar icin. Isin aci kismi Bati'nin ustunlugu nereden baksan 200 yillik bir tarihi var, cok kisa bir sure. Dogu'nun ustunlugunun neredeyse bin yil surdugunu dusunurseniz biraz erken bitiyor. Cunku bu isler sirayla, bi ara Asya olur, bir ara musluman toplum, orta dogu, bir ara Bati. Orta dogu daha yeni bitti bi 400-500 yil daha sira gelmez musluman topluma kendilerini degistirmedigi surece. Hindistan yalan zaten adamlar halen kole. Asya daydi sira artik, Cinde bu sirayi aliyor gibi.
Mesaj tarihi:
Süper güç felan olur diyorsunuz da çinli politikacılarda hayvani bir corruption ve rüşvet yeme isteği var. Zaten o yüzden çinliler çok ucuza çalışıyor adamların devlet politikası bu, bence çinde epey kanlı bir devrim gerçekleşmediği sürece süper güç olamazlar. Sonuçta dedikleri gibi kitle varsa imha silahı da var artık.
Mesaj tarihi:
Asker sayısı yada silahların elde dağılması çokta birşey ifade etmez.

Adamlarda var mı nükleer kıtalararası roketler?
Var.

Gerisi teferruat bence.
  • Yeni Oluştur...