Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yarına bi site tarasımı yapmam lazım da table istiyor.yaptım table'i güzelce açıyorum siteyi sadece table'da yazılanlar tek satır halinde çıkıyor. diğer yazdıklarım falan gitmiş. body'nin arasına yapılmıyo mu?
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Sevgili Killer, Her topiği garbage'a açmıyoruz. Çünkü gördüğün gibi 1 saattir cevap alamamışsın, şimdi bak ben bunu internet bölümüne atıcam, hemen cevaplayacaklar. Bak gör.
di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Yok mu muneccimi olan biri ? Yardim ediversin arkadasa. Ben yapamiyorum ne yazdigini goremedigimden.
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 tablea width falan ekledin mi? yada widthi yanlış mı yazdın? yada tr td lerde yanlış şeyler yaptın. bide itina ile keliemeler yazdım ama, kodunu koysana arkadaşım, yani şaka mısın sdf
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 width'e 95% vermişsin, görüyorum. onu 100% yap asdf sevgili xae, bunun yeri donanım&yazılım olsa daha iyi olurdu =)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bence akil okumaya girdigi icin bilim&teknik de cok uygun =)
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Killer said: yarına bi site tarasımı yapmam lazım da table istiyor.yaptım table'i güzelce açıyorum siteyi sadece table'da yazılanlar tek satır halinde çıkıyor. diğer yazdıklarım falan gitmiş. body'nin arasına yapılmıyo mu? tr td td tr işte nesi çalışmıyor
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 1. satır 1.sutun 1. satır 2. sutun 2. satır 1.sutun 2. satır 2. sutun
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yazdıgın kodun tamamını suraya kopyala soyleyelim neyi yanlıs yaptıgını. bişey anlaşılmıyo anlattığından.
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 cevap alaamaynca ümidi kestiydim hallettm ama allahtann ty.
parvus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 biz de böyle abes bir soru görünce senden umudu kestik tamamen.
Öne çıkan mesajlar