Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Galatasaray'da kart cezalıları Mustafa Sarp ile Keita'nın yanı sıra sakatlığı süren Baros da bu karşılaşmada forma giyemeyecek. MUHTEMEL 11'LER... DİYARBAKIRSPOR Espinoza Tolga Bassem Abbas Diallo Abdullah Çetin Adnan Şener Erdinç Erdal Güneş Mendoza Tazemeta GALATASARAY Leo Franco Servet Gökhan Zan Hakan Balta Sabri Mehmet Topal Barış Elano Kewell Arda Nonda STAT: Diyarbakır Atatürk SAAT: 20:00 HAKEM: Tolga Özkalfa YAYIN: Lig TV said: 21. RANDEVU... Galatasaray ile Diyarbakırspor takımları bugün yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 21. kez karşı karşıya gelecek. Diyarbakırspor ile şimdiye kadar 20 kez karşılaşan Galatasaray, bu maçlarda 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. Galatasaray'ın lig maçlarındaki toplam 34 golüne, Diyarbakırspor 11 golle yanıt verdi. DİYARBAKIR'DAKİ MAÇLAR... Galatasaray, Diyarbakırspor ile deplasmanda yaptığı 10 maçta 4 galibiyet alırken, ev sahibi ekip 2 kez kazandı, 4 maç da beraberlikle sonuçlandı. Diyarbakır'da Galatasaray'ın 11 golüne, ev sahibi ekip 8 golle yanıt verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 said: Galatasaray'ın 11 golüne, ev sahibi ekip 8 golle yanıt verdi. Hastasıyım şu tabirin de, sanki münazara yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 elano artik tavrini koysun lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Tazemeta. Bu adamın ismi zenci ismine benziyor, kesin yazar bu maçta lol Kewell'ın kondisyonu tüm maça yeterse o etkili olur, yoksa tribünlerle beraber kasar bu maç Gs'yi, Keita da yok çünkü. Ortada Ayhan oynasa daha dirençli olur takım, Elano bildiğin geziyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 0-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 nonda 2 tane çakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 d.bakir cikiyomu maca.son durum nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 diyarbakır, galatasaraydan 9 tane yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 rijkaard'ın elano'yu amc + trequartista formülünde oynatırsa mükemmel verim alacağını düşünüyorum. şahsen ben aldım. sklşdaksdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 elano gene gezinirse bu kadrodan çok ümitli değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bence bu sefer arda gezinmicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bizimkiler yine poşet çay gibi oynarlar. 2 tane kontra atak ile gol atarlar 5 dakkada 85 dakka kan kustururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 4-1 veya 5-0 falan bıter nonda 2 tane atar kewell 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 unK said: rijkaard'ın elano'yu amc + trequartista formülünde oynatırsa mükemmel verim alacağını düşünüyorum. şahsen ben aldım. sklşdaksdj trequartista bu ne demek abi? FM'de çözemedim ben onun ne demek olduğunu :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 pff 1-0 mendoza 11' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 şu küçük takımların 1-0 üstüne yatma taktiği beni delirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 maç sonunda da üstte kalmak için yapıyolar işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bi açtım maçı izlerim diye baktım 1-0 gerideyiz öf izlemicem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 gördük aynısını kasımpaşa maçında da. bu arada fena pres yapmıyo diyerbakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 diyarbakırada yenilmiyek hacı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 diyarbakır hep böylemi oynuyor? yoksa ben başka macmı izliyorum 2. yarı çözeri bunlar boşa kosuyor diyarbakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 diyarbakır oynuyo çatır çatır bizim daha adam gibi şut yok. HADI LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar