Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul anadolu noob.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam. e5 üzerinden bağdat caddesine toplu taşıma araçlarıyla nasıl gidilir? tek vesait olması tercihimdir. ayrıca gece kaça kadar var.

not: maltepeden katılıyorum yarışmaya. (hatta bilen varsa carrefour maltepe park yakınları)

edit: tek vesait olması önemli.
Mesaj tarihi:
öyle birşey çok zor ama bildiğim kadarıyla 17S var. bostancı-uğur mumcu arası. maltepe carrefour'un önünden geçip minibüs yoluna, sonra da bağdat caddesi'ne iniyor.

edit: aslında bağdat caddesi'ne inmiyor da sahile iniyor. bağdat caddesi'nden nereden geçiyor tam hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
aha evet aradığım hat bu sanırım. teşekkür ederim. 25 dakika sürüyor demiş iett sitesinde de. fakat şöyle bir sorun var son sefer 21:40'ta kalkıyor dönüş için. o bayaa kötüymüş. 21.40 tan sonraya kalırsam herhalde önce kadıköy sonra e5 dolmuş yapmam gerekecek.

başka fikri olan var mı?
Mesaj tarihi:
sen tek vesait istiyorsun diye öyle dedim. çift vesait olacaksa in minibüs caddesi'ne oradan 16 veya 222'ye binersin direkt bağdat caddesi'ni tarıyor.

dediğin gibi e-5'ten bağdat çok zor onu söyleyeyim. hatta dediğimden başka bir hat olmayabilir.

edit: 222 direkt sahilden gidiyor sanırım.

bir de tam olarak nereye gitmek istediğini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz sanırım.
Mesaj tarihi:
ya istanbulda özellikle anadolu yakasında bütün trafik avrupa-anadolu yönünde akıyo :/ kuzey-güney arası ulaşım iğrenç bi halde. metro yapılınca bu ihtiyaç bi de kendini iyice gösterecek. o zaman da ara sokaklar tıkanır kesin. adam gibi çözüm üretmeleri zor.

neyse konu saptı sdf.
  • Yeni Oluştur...