roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 selam. e5 üzerinden bağdat caddesine toplu taşıma araçlarıyla nasıl gidilir? tek vesait olması tercihimdir. ayrıca gece kaça kadar var. not: maltepeden katılıyorum yarışmaya. (hatta bilen varsa carrefour maltepe park yakınları) edit: tek vesait olması önemli.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 öyle birşey çok zor ama bildiğim kadarıyla 17S var. bostancı-uğur mumcu arası. maltepe carrefour'un önünden geçip minibüs yoluna, sonra da bağdat caddesi'ne iniyor. edit: aslında bağdat caddesi'ne inmiyor da sahile iniyor. bağdat caddesi'nden nereden geçiyor tam hatırlamıyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 aha evet aradığım hat bu sanırım. teşekkür ederim. 25 dakika sürüyor demiş iett sitesinde de. fakat şöyle bir sorun var son sefer 21:40'ta kalkıyor dönüş için. o bayaa kötüymüş. 21.40 tan sonraya kalırsam herhalde önce kadıköy sonra e5 dolmuş yapmam gerekecek. başka fikri olan var mı?
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sen tek vesait istiyorsun diye öyle dedim. çift vesait olacaksa in minibüs caddesi'ne oradan 16 veya 222'ye binersin direkt bağdat caddesi'ni tarıyor. dediğin gibi e-5'ten bağdat çok zor onu söyleyeyim. hatta dediğimden başka bir hat olmayabilir. edit: 222 direkt sahilden gidiyor sanırım. bir de tam olarak nereye gitmek istediğini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz sanırım.
wiski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 minibüs yoluna yürü abi akşam gelirken bin kadıköy pendige. in tugay yolunda. yürü yukarı carfurun oraya çıkarsın direk
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tugay yoluna inecek oradan 24 saat çalışan kadıköy-pendiklere bineceksin olcak bitcek
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ya istanbulda özellikle anadolu yakasında bütün trafik avrupa-anadolu yönünde akıyo :/ kuzey-güney arası ulaşım iğrenç bi halde. metro yapılınca bu ihtiyaç bi de kendini iyice gösterecek. o zaman da ara sokaklar tıkanır kesin. adam gibi çözüm üretmeleri zor. neyse konu saptı sdf.
Öne çıkan mesajlar