Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 farkettimki son bikaç aydır hem güzel hemde çok çok oyun çıkıyor. Henüz oynama fırsatı elde edememiş olmama rağmen yorumlardan okuduğum kadarıyla hepsi oynamaya değer. Star Wars: Force Unleashed, Borderlands, Dragon Age, CoD:MF 2 geliyor, L4D 2 geliyor. Nedir bu yoğunluk yahu? kıtlıktan çıkmış gibi derler ya, onun gibisi fazla kaldı busefer, hakikaten kıtlık vardı ve bi anda yağmur gibi yağıyorlar şu anda. neler oluyor yarabbim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 genelde yılın son çeyreği hep bu ayarda geçiyor.Çoğunlukla gavurların Cristmas muhabbeti bence.Ama belli bir satış stratejisi vardır herhalde çünkü her sene bu zamanlar yığılıyor oyunlar çorak geçen yaz aylarından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 güzel bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 para verip alirsaniz daha da cogalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yılın son çeyreğinin ve ilk çeyreğinin böyle geçmesi normal, bu sene iddaalı yapımlar denk geldi. şubatta da avp gelicek kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ya nasil kufur ediyorum tam aion cikti yeni mmo buldum gokten yagmur gibi oyun inmeye basladi biraktim single oyniyorum daha ps3de yeni cikan oynamadigim yiginla oyun var offff ve devamida geliyor yani bitmedi, hepte uzun soluklu oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bu konuda topic açmayı düşünüyodum ben de lafım size oyun şirketleri YAHU SINAVLARIM VAR SINAV MEZUN OLAMİCAM ÇIKARMAYIN DAHA FAZLA OYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 daha da yığınla güzel oyun geliyo,assassin creed 2 , splinter cell conviction , james cameron's avatar,bayonetta,darksiders vs vs... peh en mantıklısı sınav döneminde konsolları pcleri söküp tanıdık birilerine saklatmak bence :p bunlara iradesi karşı çıkabilecek insanoğlu henüz doğmadı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Burda yazılanlar güzel oyunlar mı şimdi? Aylardır oyun oynamadım gibi bir şey. Araştırayım bakayım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dragon Age playtime ve tatmin olarak 5 oyun gibi birşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar