sufle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 taksim civarında ya da avrupa yakasında o tarafa yakın,ucuz pansiyon ya da otel var mı? cidden çok acil.biliyorsanız bir yardım edin lütfen.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Taksim'de dolu var tabii, ama yatak altında travesti spawnı var çoğunda, o yüzden dikkatli olmak lazım.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ara sokakların hepsinde var yani neredeyse.
sesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bence böyle bir soruyu İstanbullu olmayanlara sormalısın. Ben bilmiyorum mesela pansiyon hiç.
sinad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yeşilköy de yeşilköy pansiyon var 2kişi 80lira kahvaltı dahil. Temiz bi yer. Cihangir de houseapart var 80euro o da bi alternatif.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Evet doğru, yani sağda solda görmüşümdür ben de ama fiyatlarını bilmem. Hiç bir istanbullu da bilmez herhalde. Tam kermitlik konu, o deli biliyor.
sufle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bilmiyosanız bilmiyorum yazmayın şurda acil bi durum var. xaenin örnek verebilceğin bildiğin biyer var mı?
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Şu anda aklıma yer olarak gelmiyor ama mesela emek sinemasının sokağında(Küçük beyoğlunun sokağında) ve onun paralellerinde olması lazım bir kaç tane, ama hiç tekin yerler değildir onu belirteyim. Tam altları kerhane çünkü.
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 marmara çook pahalı.. ya bulursun illa ki hem pazarlıkta yaparsın taksimde cok rahat bulursun
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 http://www.icemtour.com/turkeyhotels/gezi_hotel_istanbul_turkey.html
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 taksim civarında adamakıllı dedigin türde bi yer bulman zor.cogu fuhus yuvası.tarlabasında bulabilirsin ama orada da böbregini kaptırabilirsin.
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 fuhuş yuvasında kalsa nolcak madem bu kadar acil naparlar la izmirliyim bilmiyorum sdfg zorla fuhuş mu yaptırcaklar sdf
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sevişeceksin arkadaşım. yalaşacaksın lilili. yapacaksın bunu. yoksa git sokakta yat nedir yani. istanbullulara yapılmasın arkadaşım
Phae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Lililili yeni seksleme efekti bu vakitten gayrı.
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 chill out var hostel. gecelik 50 falandır şu an. kahvaltı dahil.
Öne çıkan mesajlar