sufle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 taksim civarında ya da avrupa yakasında o tarafa yakın,ucuz pansiyon ya da otel var mı? cidden çok acil.biliyorsanız bir yardım edin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Taksim'de dolu var tabii, ama yatak altında travesti spawnı var çoğunda, o yüzden dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ara sokakların hepsinde var yani neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bence böyle bir soruyu İstanbullu olmayanlara sormalısın. Ben bilmiyorum mesela pansiyon hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yeşilköy de yeşilköy pansiyon var 2kişi 80lira kahvaltı dahil. Temiz bi yer. Cihangir de houseapart var 80euro o da bi alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Evet doğru, yani sağda solda görmüşümdür ben de ama fiyatlarını bilmem. Hiç bir istanbullu da bilmez herhalde. Tam kermitlik konu, o deli biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bilmiyosanız bilmiyorum yazmayın şurda acil bi durum var. xaenin örnek verebilceğin bildiğin biyer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 marmara var taksimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Şu anda aklıma yer olarak gelmiyor ama mesela emek sinemasının sokağında(Küçük beyoğlunun sokağında) ve onun paralellerinde olması lazım bir kaç tane, ama hiç tekin yerler değildir onu belirteyim. Tam altları kerhane çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 marmara çook pahalı.. ya bulursun illa ki hem pazarlıkta yaparsın taksimde cok rahat bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 http://www.icemtour.com/turkeyhotels/gezi_hotel_istanbul_turkey.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 taksim civarında adamakıllı dedigin türde bi yer bulman zor.cogu fuhus yuvası.tarlabasında bulabilirsin ama orada da böbregini kaptırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Taksim talimhanede onlarca otel var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 fuhuş yuvasında kalsa nolcak madem bu kadar acil naparlar la izmirliyim bilmiyorum sdfg zorla fuhuş mu yaptırcaklar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 zorla fuhuş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sevişeceksin arkadaşım. yalaşacaksın lilili. yapacaksın bunu. yoksa git sokakta yat nedir yani. istanbullulara yapılmasın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 lilili yapmak nedir ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Lililili yeni seksleme efekti bu vakitten gayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 lilili istedi canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 chill out var hostel. gecelik 50 falandır şu an. kahvaltı dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar