Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
strangegoodby said:

yeni messengerin kullanım saçmaığını göz önüne alıp bide bunu zorunlu olarak update ettirmelerinin üstüne,eskisine benzeyen,kolay kullanımlı basit arayüzlü baska ne çeşit messengerlar var?

idol kitapları duruyo test çöz dfgdf
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

strangegoodby said:

yeni messengerin kullanım saçmaığını göz önüne alıp bide bunu zorunlu olarak update ettirmelerinin üstüne,eskisine benzeyen,kolay kullanımlı basit arayüzlü baska ne çeşit messengerlar var?

idol kitapları duruyo test çöz dfgdf

sana f girsin o zaman
Mesaj tarihi:
tinkibinki said:

hala msn kullanıyor millet, eşşek gibi yüklü program. google talk falan kullanın kardeşim ya da icq ya dönelim.

5 pencere açık şu anda , 27 mb kullanıyor gözüküyor.

emesene sadece ana penceresi varken 58 mb civarı kullanıyordu.

yükten kastımız ne oluyor benim bilmediğim bişeyse bunu dışında bilemem , ama şu andaki live messenger GAYET rahat kullanması ve bir yükü olduğunu sanmıyorum 27 mb ile :)
Mesaj tarihi:
tunch said:

tinkibinki said:

hala msn kullanıyor millet, eşşek gibi yüklü program. google talk falan kullanın kardeşim ya da icq ya dönelim.

5 pencere açık şu anda , 27 mb kullanıyor gözüküyor.

emesene sadece ana penceresi varken 58 mb civarı kullanıyordu.

yükten kastımız ne oluyor benim bilmediğim bişeyse bunu dışında bilemem , ama şu andaki live messenger GAYET rahat kullanması ve bir yükü olduğunu sanmıyorum 27 mb ile :)

benim için ne kadar kullandıgı önemli değildi.sade ve kullanım dostu olması lazımdı.
Mesaj tarihi:
list contacts'ta emaili kaldırmışlar beni bitirdiler mail attım geri getirmezseniz bırakıorum dedim bakalım ne olcak:)

o diil de digsby mi pidgin mi? pidgin var şirkette çok standart basit duruo ısınamadım
  • Yeni Oluştur...