strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yeni messengerin kullanım saçmaığını göz önüne alıp bide bunu zorunlu olarak update ettirmelerinin üstüne,eskisine benzeyen,kolay kullanımlı basit arayüzlü baska ne çeşit messengerlar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 eskisi. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 strangegoodby said: yeni messengerin kullanım saçmaığını göz önüne alıp bide bunu zorunlu olarak update ettirmelerinin üstüne,eskisine benzeyen,kolay kullanımlı basit arayüzlü baska ne çeşit messengerlar var? idol kitapları duruyo test çöz dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 mulgear6 said: strangegoodby said: yeni messengerin kullanım saçmaığını göz önüne alıp bide bunu zorunlu olarak update ettirmelerinin üstüne,eskisine benzeyen,kolay kullanımlı basit arayüzlü baska ne çeşit messengerlar var? idol kitapları duruyo test çöz dfgdf sana f girsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 trillian var kullanımı msnden biraz daha zor ama alışınca daha rahet geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 e buddy web messenger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 no messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 emesene aMSN pidgin (cesitli accountlari tek program uzerinden yonetebiliyorsun. es zamanli degil diye biliyorum - sade ama kullanislidir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 emesene sade ve şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 customize la uğraşmayı seviyorsan miranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 pidgin iyimiş saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 emesene güzelmiş , hata netbooka da bunu yüklerim aldığımda saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 msnci gençlik olmayalım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Trillian (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 hala msn kullanıyor millet, eşşek gibi yüklü program. google talk falan kullanın kardeşim ya da icq ya dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Digsby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 DareJedi said: Trillian (tu) Güzel programmışda kategorilendirme yapamadım ya. GTalk, MSN, ICQ ayrımı falan yapamıyorum nerden yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tinkibinki said: hala msn kullanıyor millet, eşşek gibi yüklü program. google talk falan kullanın kardeşim ya da icq ya dönelim. 5 pencere açık şu anda , 27 mb kullanıyor gözüküyor. emesene sadece ana penceresi varken 58 mb civarı kullanıyordu. yükten kastımız ne oluyor benim bilmediğim bişeyse bunu dışında bilemem , ama şu andaki live messenger GAYET rahat kullanması ve bir yükü olduğunu sanmıyorum 27 mb ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 herkes icq ya dönse keşke negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 tunch said: tinkibinki said: hala msn kullanıyor millet, eşşek gibi yüklü program. google talk falan kullanın kardeşim ya da icq ya dönelim. 5 pencere açık şu anda , 27 mb kullanıyor gözüküyor. emesene sadece ana penceresi varken 58 mb civarı kullanıyordu. yükten kastımız ne oluyor benim bilmediğim bişeyse bunu dışında bilemem , ama şu andaki live messenger GAYET rahat kullanması ve bir yükü olduğunu sanmıyorum 27 mb ile :) benim için ne kadar kullandıgı önemli değildi.sade ve kullanım dostu olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 di said: Digsby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 fenris said: customize la uğraşmayı seviyorsan miranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 list contacts'ta emaili kaldırmışlar beni bitirdiler mail attım geri getirmezseniz bırakıorum dedim bakalım ne olcak:) o diil de digsby mi pidgin mi? pidgin var şirkette çok standart basit duruo ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 digsby tabiki. pidgin kadar gerzek IM pek az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 di kınıyorum seni pidgin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar