Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yaptirmayi dusunuyordum ne zamandir. Artik karari verdim model bakmaya basladim, yalniz bir gerilim yapti bende. Sonucta oyle veya boyle bir omur tasiyacaksin bunu, is ciddiye binince kasti yani. İlerde is hayati var o var bu var. Yalniz su dakika jiletle yapabilirim kendime o derece istegimde var. /offtopic :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 iş hayatı için boyun yada ön kola yaptırmadıgın sürece sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bir de çok sık görmediğin bi yerine yaptır derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 iş hayatı dediğin nasıl bir iş hayatı olduğuna bağlı. kendi işini kurarsan, babamın eski patronlarından birisi at kuyruğu-küpe-kolda boydan boya dövme şeklindeymiş mesela. kimsede birşey demiyormuş tabi eleman olmak biraz daha zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Aslinda is hayatinda da sorun olmaz. Sadece belli bir zaman sonra sikilma oluyor mu onu kestiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Sürekli gözünün önünde olmayan bir yere yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Diyenin bileğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Evet de minicik bileğimdeki. Bir de adımın baş harfleri yani, sıkılmam imkansız gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bi de kolunda kanatli kiz olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Olivies said: Yalniz su dakika jiletle yapabilirim kendime o derece istegimde var. http://i34.tinypic.com/wsa5x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Abi kaaninki bildigin tablo yani. Arka kol omuz arasi bi yer dusundum. Gorunmesin olayina gerek yok bacagimin arkasina falan mi yaptirayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Teşekkür ederim canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 abdestin tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ben sağ kanata yaptırcaktım. o kadar laf ettiler ki abi geberirsin bak kanadından kan alırlar bak olm yaptırma ölürsün acıdan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Evet ben de yaptıracaktım bayılırsın dedi adam. Ağlamazsın yani bayılırsın dedi. Bacağıma çaktım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 eniştemin kolunda et beni var. tam o et benini deniz kızının göğüs ucuna denk gelecek sekilde dövme yaptırmış :)çok güzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 öle bi korktum ki dövmeli görünce ağzına vuruyorum ben artık. travmatik oldum. çocukken topum dövmeciye kaçmış gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Ben de çıkacaktım kanada zaman yetmedi iyi ki yetmemiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bayilsan daha iyi iste, hissetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 benim ölen kedimin silüetini yaptırıcaktım ben. kendisi hep sağ kolumda uyurdu da. hani içini falan doldurtmicam böle renksiz olacak (karakediydi kendisi). yaptırıcam birgün bekliyorum çok kafam güzel olsun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kafa güzelken dövme yaptırmak çok sakıncalı abi. Benim bir arkadaşım sarhoşken gerdanına birşeyler yazdırmış mesela. Dövmeci de arkadaşıymış onun da kafa güzel. Hem gerdanda dövme hem de yamuk.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Alkollüyken çok kanar bir de, yapmazlar adam gibi dövmeciler alkollü adama dövme zaten. Bin türlü iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Tricepste aciyormus baya, sorun degil acimasi. Yaptircam kararim kesin niheoye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 yaptiricak seyi bulmak onemli. benim de hep aklimin ucunda ama oyle yaptiricak biseye denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beypazarý Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 sesu said: Kafa güzelken dövme yaptırmak çok sakıncalı abi. Benim bir arkadaşım sarhoşken gerdanına birşeyler yazdırmış mesela. Dövmeci de arkadaşıymış onun da kafa güzel. Hem gerdanda dövme hem de yamuk.(td) sesu ağda mı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar