Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dovme

Olivies

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaptirmayi dusunuyordum ne zamandir. Artik karari verdim model bakmaya basladim, yalniz bir gerilim yapti bende.

Sonucta oyle veya boyle bir omur tasiyacaksin bunu, is ciddiye binince kasti yani.

İlerde is hayati var o var bu var. Yalniz su dakika jiletle yapabilirim kendime o derece istegimde var.

/offtopic :<
Mesaj tarihi:
iş hayatı dediğin nasıl bir iş hayatı olduğuna bağlı. kendi işini kurarsan, babamın eski patronlarından birisi at kuyruğu-küpe-kolda boydan boya dövme şeklindeymiş mesela. kimsede birşey demiyormuş tabi eleman olmak biraz daha zor olabilir.
Mesaj tarihi:
benim ölen kedimin silüetini yaptırıcaktım ben. kendisi hep sağ kolumda uyurdu da. hani içini falan doldurtmicam böle renksiz olacak (karakediydi kendisi). yaptırıcam birgün bekliyorum çok kafam güzel olsun falan
Mesaj tarihi:
Kafa güzelken dövme yaptırmak çok sakıncalı abi. Benim bir arkadaşım sarhoşken gerdanına birşeyler yazdırmış mesela. Dövmeci de arkadaşıymış onun da kafa güzel. Hem gerdanda dövme hem de yamuk.(td)
Mesaj tarihi:
sesu said:

Kafa güzelken dövme yaptırmak çok sakıncalı abi. Benim bir arkadaşım sarhoşken gerdanına birşeyler yazdırmış mesela. Dövmeci de arkadaşıymış onun da kafa güzel. Hem gerdanda dövme hem de yamuk.(td)

sesu ağda mı :d
  • Yeni Oluştur...