Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AŞIRI ACİL YARDIM! Kedi buldum!

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

ehe tüyleri kabarmış kedinin :) Böyle dion da bir kedinin en rahat etceği yer tek başına keyif çatıp karnını doyurabileceği bir yerdir...arada bi de çiftleşşin oohh hayatta başka bişi istemez...ama bakamıcaksan sal ya da yakın bi kedi ortamına koy soona da ara ara kontrol eder yemek verirsin...
Sosyal ağlarda paylaş

abi öldürürsün sen o hayvanı ya sal ormana doğal hayatını yaşasın engin kırlarda koşsun yüksek yüksek tepelere çıksın hatta ona kız vermesinler ama dişiymiş galiba herneyse sal sen onu bence[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

evet..
rezil bir duygu...

kutuya koyup,evin 10 metre ilerisinde bıraktım..Yere koyar koymaz kutudan fırladı : dedim beni takip edemez...
1 Adım atmadan peşimden gelmeye başladı.Ardından yine yakalayıp 20 metre uzağına götürdüm,kutuyu koyar koymaz yine fırladı dışarı...Çömeldim yanına,gelip sürtünmeye başladı "beni bırakma" diyerek :(((
25 Metre yaptım,bu sefer kutunun ağzını dikkatlice kapattım,apartmanın kapısına girerken beni gördü kutuyu devirip,kapağı açıp..
Kapıyı kapatır kapatmaz gelip kapının önünde miyavlayarak dolanmaya başladı :((
Sonrada korktu,minik bahcedeki ağaca çıktı..
....

Gerisini bilmiyorum,bilmek istemiyorum... :(
Sosyal ağlarda paylaş

bak onu hiç düşünmemiştim abimin ev arkadaşının kedisi ev ilk katta oldugu icin camdan çıkar istediği zaman gelirdi..
aman yaw dert ettiğiniz şeye bakın tamam kediyi alıp aylarca eve alıştırıp sonra bıraksan neysede alt tarafı yıkadın dışarı bıraktın..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 08 Temmuz 2004 01:14 tarihinde demiş ki:
ya tamam hayvanı yaşattık da ,adı ne olacak,ee bak sana yardım ettik,bu kadar fikir verdik,adını koymak da bizim hakkımız??oneriler millet?

pepelek ? :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne lan benden mi kopya cekiyorsun it Halfmumi.. :)

Canin cekti di miiiiii..

Abi benimkinin uzerinde 50-60 pire vardi, oturdum 20-25 tanesini katlettim.. Diger 10 tanesini de muhtelif yontemlerle uzaklastirdim.

Sabah oldu, gittim pire tozu ile balkonda baya bir cebellestim kedi ile 45-60 dakka. Mis gibi simdi.. Sirfinti yatak aralarinda geziyor :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

olm sana kim dedi KEDIYI YIKA DIYE !

kedi yilda 1 2 kez yikanir.

onun tukurugunun antiseptigi senin dolabindaki antibiyotikler kadar caiz.

al hayvani hayatta en nefret ettigi seyi yap sonra uyum sifir de.

mumi bu karadenizlilik konyanin havasindan mi yoksa extrem spor olayindan mi ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 08 Temmuz 2004 02:44 tarihinde demiş ki:
tanışıyormuyuz kiddo?Ha eğer ki tanışmıyorsak bu sözüde bana söylemediğini varsayıyorum.
işkence çektirmeyi sevmem ben :P

Özür Dilerim yaf. Kırılacağını düşünmem lazımdı. Böle bi gün geçirdikten sonra hele. Pardon. Konuşmayacam uzun bi süre. :([signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...