Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bunun yanında piresi varsa zaten sen onu istediğin kadar kutudan dışarı çıkarma fark etmez eve gelir zaten.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 yalnız o kedi şirin değil yani yavru böle masum masum bakan bi kedi sandım ama normal sokak kedisi değil mi o büyük bişey?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hayvanların asalakları insanlara bulaşmıyor.. kaç yıldır köpeğim var, her türlü asalak bulaştı, ama etkilenmedik :) rahatça takıl... insanlara uygun şampuan kullanabilişrsin, özel şampuan olmasın (yok kepek etkili falan, onlar insan gözüne bile kaçmamalı) onun dışında fazla gözüne kaçırmadan istediğin gibi eğlenebilirsin banyoda :) üstüne ıslanacak biişiler giy, sonradan pişman olma :lol:[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 birde ensesinden tutmayı unutma kediler enselerinden tutulduklarında çok büyük bir tepki göstermediğiniz yada sizden çok korkmadıgı sürece uzun süre hareketsiz kalırlar.. gerçi yıkarken bu durum pek uzun durmuyo ama :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bizim kedi kucukken kendini temizlemezdi muslukta kıçını yıkardık :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 benimkininde bi ara burnu akardı iki saat onu silerdik sildikten sonra bi 15 dakka kafayı toplayamaz durgunlaşırdı.. burunları hassas heralde :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 resimde büyük gözüküyor,ama dediğin kadar küçükse(anneye ihtiyacı olan yavruysa)bi masa lambası al 15 cmden koliye doğrult sıcak kalsın,yıka ama sonra kurulaman lazım,kum yoksa bi leğen bul içine toprak at,hemen!çk yedirip içirme simdilik,bi gece yarım su bardağı süt-et verme şimdilik-ekem ıslat sütle ufala ver,pirei yıkamak götürmeyebilir teker teker ayıklaman zor amaf gerekli... yarın ilk iş veteriner,muayne aşı,eee,para lazım ama böle bu işler[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 mumi naaptın ya hehe[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kedi piresi insana bulasmaz, eve dagilir ve olur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 üff ya aynı gün iki tane kedi topiii ben dayanamıcam ya çok şirinler :D bende isteriiiiiiiiiiim :D aslında bi ara vardı bi kedim ama annem yok oraya buraya işer tüy döker piresi vardır falan diye evde beslememe izin vermemişti bahçede besledik uzun süre... sora bi gün geldim eve... "anne altın nerede?", "habire eve falan girio çok terbiyesiz bi kediydi gittik bıraktık bi tavuk çiftliğinin yanına... orada yaşar mutlu mutlu!" o günden sora bi daa kedim olmadı... şimdi görünce o kdr topic valla imrendim :) ama önce birinin beni bilgilendirmesini istiyorum :) çünkü bu sefer kedim olursa evde beslemek istiyorum, istiyorum daaa annemin o 3 bahanesini halletmek lazım 1 pire 2 tüy 3 TUVALET!! pire kolay tozdu şuydu buydu hallolur tüy döker bizde temizleriz ne ki tüy yani... ama tuvalet zor iş :D yavruyken oraya buraya işer dimi bu hayvanlar? bi de kedi kumuna kolay kolay alışırlarmı ? alıştıktan sora yine de arada sırada işerler mi oraya burayA?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Virus, 08 Temmuz 2004 00:05 tarihinde demiş ki: veterinere götürdüm bir cubuk 2 pamuk bir banta adam 50 milyon istedi oyle angutlar, ... evlatlari oluyor evet. ambe hizmeti olabilecek ufacik sey icin para isteyenler.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kedi besleyeceksen yaptırmak zorundasın özellikle bi kaç gün sonra makatından kafalarını çıkarmış kurtlar görmek istemiyorsan..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ehe abi YIKAMA İŞLEMİ VE KURUTMA İŞLEMİ TAMAMLANDI! AŞIRI MİYAVLADI... 10 dakika sonrada GERİ BIRAKMAK ZORUNDAYIM DIŞARIYA MALESEF Kİ! evet... EN AZ 20 tane pire dökültü küvete... Evdekiler görmeden bırakmam gerek,pire fobisinden değil! NASIL BESLEYECEĞİMİ BİLE BİLMİYORUM! süt verdim birazcık...Birazda peynir... lol evde Kekten ve Sütten başka yiyecek bir şey yok ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 tuvalet en ufak sorun. bi kutuya kum koy dogmadan ogrenmis gibi hemen hallederler islerini.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 evet.. Evde ne kum var,ne başka bir şey... hayvan miyavlayıp duruyordu(ama şimdi kesti),tam üst katta komşuların yatak odası... Tuvaleti içinde,tuvalet kağıtlarını minik minik kestim koydum... Şimdi 10 defa tekrar düşündüm,EV imkaansız bu kedi için... uyum paketi sıfır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 keki ıslat ver ufaşa,sokağa atcaksan daha yemek verme,gitmez sonra.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ha,veteriner olayları içinde,kum içinde dahi param yok.Sadece 5 milyon liram var :((( malum hava henüz aydınlanmadan bırakmam en akıllısı olacak :((( hayvan doğal ortamında,yada dışarıda çok daha özgür olacak.İşkence çektiriyorum resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 için nası rahat edecekse,ama illa bakmak istiyorum dersen senin için bağış kampanyas açalım :))[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 evdekiler bişey demedikten sonra besle derim bu geceyi atlattınmı zaten bişey olmaz onun için çok daha iyi olacak zaten doğal ortam dediğin çöplerde gezmek ve açlıktan başka bişey diil zaten..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ne yapabilirim ki :( Temizledim şöyle böyle.. fakat hayvan resmen işkence içinde kalacak ki ben kendimi besliyemiyorum..Anca makine başında takılarak karın doyur.Hayvan böyle değil ama,oyun ister,gezmek-tozmak ister. Sırf onun için antibakteriyel bir sabun bile açmıştım :[ 2. düşünce,en güzel yolu gitmesi... Şimdi üzerimi giyiniyorum ve dışarı Bırakıyorum malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Evet onuda düşündüm :( ama benim bakma imkaanım bile olmayacak.kalkar kalkmaz,evden çık,gece 1 de eve gel... Kedi o kadar vakit ne yapacak evde.. Birde 2 Aşı var,Yıkama var özen var ilgi var.. Yıkarken dikkat ettim,miyavlamasına bile dayanamıyorum canı yanıyor diye... Saç kurutma makinesinede hasta oldu,o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hüzünlü anlar yaşanıyor... ühü :([signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 nasıl yani kedi maması alacak kadar da paran yokmu? o kadar bisiklet kask mask alırken iyi kedi beslerken param yok olmaz öle :-p[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 e tabi gününün büyük bölümü ev dışında geçiyosa ona bişey diyemem..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Son resim,ardından dışarıya gidiyorum üzerimi giyinip bırakmak için :(((((( Benim yanımda esaret hayatı yaşayacağı yere,dışarıda kral gibi hayat yaşar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar