Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AŞIRI ACİL YARDIM! Kedi buldum!

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Bunun yanında piresi varsa zaten sen onu istediğin kadar kutudan dışarı çıkarma fark etmez eve gelir zaten.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

hayvanların asalakları insanlara bulaşmıyor.. kaç yıldır köpeğim var, her türlü asalak bulaştı, ama etkilenmedik :) rahatça takıl... insanlara uygun şampuan kullanabilişrsin, özel şampuan olmasın (yok kepek etkili falan, onlar insan gözüne bile kaçmamalı) onun dışında fazla gözüne kaçırmadan istediğin gibi eğlenebilirsin banyoda :) üstüne ıslanacak biişiler giy, sonradan pişman olma :lol:[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [Resimler] Rate My Puppy
Sosyal ağlarda paylaş

birde ensesinden tutmayı unutma kediler enselerinden tutulduklarında çok büyük bir tepki göstermediğiniz yada sizden çok korkmadıgı sürece uzun süre hareketsiz kalırlar..

gerçi yıkarken bu durum pek uzun durmuyo ama :)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti
toka vermedin mi kıza
Sosyal ağlarda paylaş

resimde büyük gözüküyor,ama dediğin kadar küçükse(anneye ihtiyacı olan yavruysa)bi masa lambası al 15 cmden koliye doğrult sıcak kalsın,yıka ama sonra kurulaman lazım,kum yoksa bi leğen bul içine toprak at,hemen!çk yedirip içirme simdilik,bi gece yarım su bardağı süt-et verme şimdilik-ekem ıslat sütle ufala ver,pirei yıkamak götürmeyebilir teker teker ayıklaman zor amaf gerekli...

yarın ilk iş veteriner,muayne
aşı,eee,para lazım ama böle bu işler[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

üff ya aynı gün iki tane kedi topiii ben dayanamıcam ya çok şirinler :D bende isteriiiiiiiiiiim :D

aslında bi ara vardı bi kedim ama annem yok oraya buraya işer tüy döker piresi vardır falan diye evde beslememe izin vermemişti bahçede besledik uzun süre... sora bi gün geldim eve... "anne altın nerede?", "habire eve falan girio çok terbiyesiz bi kediydi gittik bıraktık bi tavuk çiftliğinin yanına... orada yaşar mutlu mutlu!"
o günden sora bi daa kedim olmadı... şimdi görünce o kdr topic valla imrendim :)

ama önce birinin beni bilgilendirmesini istiyorum :) çünkü bu sefer kedim olursa evde beslemek istiyorum, istiyorum daaa annemin o 3 bahanesini halletmek lazım
1 pire
2 tüy
3 TUVALET!!

pire kolay tozdu şuydu buydu hallolur
tüy döker bizde temizleriz ne ki tüy yani...
ama tuvalet zor iş :D yavruyken oraya buraya işer dimi bu hayvanlar? bi de kedi kumuna kolay kolay alışırlarmı ? alıştıktan sora yine de arada sırada işerler mi oraya burayA?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sosyal ağlarda paylaş

ehe abi
YIKAMA İŞLEMİ VE KURUTMA İŞLEMİ TAMAMLANDI!

AŞIRI MİYAVLADI...

10 dakika sonrada GERİ BIRAKMAK ZORUNDAYIM DIŞARIYA MALESEF Kİ!

evet...

EN AZ 20 tane pire dökültü küvete...

Evdekiler görmeden bırakmam gerek,pire fobisinden değil!

NASIL BESLEYECEĞİMİ BİLE BİLMİYORUM!

süt verdim birazcık...Birazda peynir...

lol evde Kekten ve Sütten başka yiyecek bir şey yok ki..
Sosyal ağlarda paylaş

evet..

Evde ne kum var,ne başka bir şey...

hayvan miyavlayıp duruyordu(ama şimdi kesti),tam üst katta komşuların yatak odası...

Tuvaleti içinde,tuvalet kağıtlarını minik minik kestim koydum...

Şimdi 10 defa tekrar düşündüm,EV imkaansız bu kedi için...

uyum paketi sıfır...
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapabilirim ki :(
Temizledim şöyle böyle..
fakat hayvan resmen işkence içinde kalacak ki ben kendimi besliyemiyorum..Anca makine başında takılarak karın doyur.Hayvan böyle değil ama,oyun ister,gezmek-tozmak ister.
Sırf onun için antibakteriyel bir sabun bile açmıştım :[
2. düşünce,en güzel yolu gitmesi...
Şimdi üzerimi giyiniyorum ve dışarı Bırakıyorum malesef...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet onuda düşündüm :(
ama benim bakma imkaanım bile olmayacak.kalkar kalkmaz,evden çık,gece 1 de eve gel...
Kedi o kadar vakit ne yapacak evde..
Birde 2 Aşı var,Yıkama var özen var ilgi var..
Yıkarken dikkat ettim,miyavlamasına bile dayanamıyorum canı yanıyor diye...
Saç kurutma makinesinede hasta oldu,o ayrı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...