Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atamızın gülümseyen fotoğrafları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çorap değil o.

Takip edebildiğim kadarıyla bu fotoğraflar cumhurbaşkanlığı arşivi tarafından kamu oyuyla paylaşıldı.

Atatürkün gülerken çekilmiş fotoğraflarının bu hükumet döneminde paylaşılıyor olması bana biraz manidar geldi.
Mesaj tarihi:
Manidar olmasına manidar ama ne anlamda düşündüğüne bağlı o da çok şeye bağlayabilirsin şu dönemde. Ben çok derine inmiyorum sadece gülmeyi unuttuk hatırlayalım istedim.
Mesaj tarihi:
niye ki. biz hep ciddi fotoğraflarını gördüğümüz için tuhaf geliyor gülümseyen fotoları.ben sevindim mesela bu fotoları görünce, hayatı mücadele içinde geçen birisi, nadiren de olsa gülümseten anıları olmuş demekki.sevinmemiz lazım aslında
Mesaj tarihi:
wakeful said:

Bir insanın gülmesi ne zamndan beri karizmayı çizmek oldu o da ilginç zaten de neyse farklı bi çıkarım tabi.

Ben bunun bilinçaltına gönderilen bir mesaj olabileceği izlenimine kapıldım. Saçmalıyor olabilirm, öyle hissettim.

Ha benim bilinçaltıma veya üstüme gönderilecek hiçbir mesaj Atatürk 'ün gönlümdeki yerini değiştiremez o ayrı.
Mesaj tarihi:
gülmesin bence
eline kızılcık sopası verelim. bi de bıyık bıraksın altlardan hafif sarkan. bizi bi sıradan geçirsin. anca öyle mutlu oluyosunuz çünkü
Mesaj tarihi:
canola said:

gülmesin bence
eline kızılcık sopası verelim. bi de bıyık bıraksın altlardan hafif sarkan. bizi bi sıradan geçirsin. anca öyle mutlu oluyosunuz çünkü

Okuduğumuzu anlayalım ondan sonra yorum yapalım.
  • Yeni Oluştur...