wakeful Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Dolmabahçe'den Anıtkabir'e başlığını gördüm.Bende Atamız'a dair birşeyler paylaşmak istedim. http://www.medyaline.com/galeri.asp?galeriID=15&sayfa=1
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Fakat İsmet İnönü? http://www.medyaline.com/haberresim/12032_4691_27102009_5.jpg
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Şu fotoğrafta Atatürk'ün suratına bakarken gerildim yalnız. :)
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Fotoğrafların yarısında korkunç çıkmış zaten, bazıları da hakikaten gülümsetiyor.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yalnız atam bayağı kısa bir adammış.
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 O konuyu açma, daha önce kan çıkmıştı forumda...
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 son konan resmi bence de en güzel fotoğraflarından biri. o neşe gözlerinden okunabiliyor. :)
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 urmesque said: en çok şu fotoğrafı severim. bacaklarindan veledin biri girmis yeni farkettim :d hos fotoymus
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Efrasiyab said: bu güzelmiş.. gemisini ilk aldıgı gün çekilmiş o fotograf malesef gemisiyle çok vakit geçiremedi ama hayatta en çok istedigi şeylerden biridir bu olay :D
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Efrasiyab said: bu güzelmiş.. Lol Beyaz çorap :D
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yanılmıyorsam o çacuk Ülkü Adatepe.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ah be atam bi 10 sene daha yasasaymısın keske
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Çorap değil o. Takip edebildiğim kadarıyla bu fotoğraflar cumhurbaşkanlığı arşivi tarafından kamu oyuyla paylaşıldı. Atatürkün gülerken çekilmiş fotoğraflarının bu hükumet döneminde paylaşılıyor olması bana biraz manidar geldi.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Yani amaç, "bakın o da gülüyor. O kadar da karizmatik değilmiş değil mi?" mesajını vermekmiş gibi geldi bana.
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Manidar olmasına manidar ama ne anlamda düşündüğüne bağlı o da çok şeye bağlayabilirsin şu dönemde. Ben çok derine inmiyorum sadece gülmeyi unuttuk hatırlayalım istedim.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 niye ki. biz hep ciddi fotoğraflarını gördüğümüz için tuhaf geliyor gülümseyen fotoları.ben sevindim mesela bu fotoları görünce, hayatı mücadele içinde geçen birisi, nadiren de olsa gülümseten anıları olmuş demekki.sevinmemiz lazım aslında
wakeful Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bir insanın gülmesi ne zamndan beri karizmayı çizmek oldu o da ilginç zaten de neyse farklı bi çıkarım tabi.
TylerDurden Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Şimdi dersiniz Dünyanın en iyi giyinen adamı Dünyanın en yakışıklı adamı Dünyanın en iyi gülen adamı Dünyanın en iyi adamı Hatta Tanrı :) qweahaha çok komik la
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 wakeful said: Bir insanın gülmesi ne zamndan beri karizmayı çizmek oldu o da ilginç zaten de neyse farklı bi çıkarım tabi. Ben bunun bilinçaltına gönderilen bir mesaj olabileceği izlenimine kapıldım. Saçmalıyor olabilirm, öyle hissettim. Ha benim bilinçaltıma veya üstüme gönderilecek hiçbir mesaj Atatürk 'ün gönlümdeki yerini değiştiremez o ayrı.
canola Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 gülmesin bence eline kızılcık sopası verelim. bi de bıyık bıraksın altlardan hafif sarkan. bizi bi sıradan geçirsin. anca öyle mutlu oluyosunuz çünkü
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 canola said: gülmesin bence eline kızılcık sopası verelim. bi de bıyık bıraksın altlardan hafif sarkan. bizi bi sıradan geçirsin. anca öyle mutlu oluyosunuz çünkü Okuduğumuzu anlayalım ondan sonra yorum yapalım.
Öne çıkan mesajlar