deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Reflect Spell varken death grip atıldığında DK sizin yanınıza geliyor, her warriorun başına gelmiştir kesinlikle. Ayrıca orada yazdığı gibi işlemiyor reflect tam olarak, mesela adam frost bolt + ice lance atınca 2sini de reflectliyor, ya da arcane blast + barrage vs. Ama en keyiflisi WSG'de 5 kişi kovalarken random açmak, reflectlenen death coiller, banko yanınıza gelen bir dk, paladin stun'ı 2-3 spell falan asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 onun sebebı, buff warrior'ın üstünden büyü düştüğünde siliniyor, ama büyünün reflect olup olmayacağı atıldığı an hesaplanıyor. dolayısıyla frostboltu attı, daha carpmadan bi sürü büyü attılar, hepsini reflectlersiniz. coil en guzeli tabi, heal falan oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Gökçen gerekli fotoları koysana ben ofisteyim şindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Spidee said: Twin Val'kyr mi? Ne Cleaveleniyor ki Twin Val'kyr'de? Twinlerin kendisi cleaveleniyo tek camp yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 %50 az dmg yemesine rağmen 2 targeta 13k dps iyiymiş. Peak mi o fight sonu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Fight sonu dmg done a bakılırsa ki uzun sürmüş fight belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baronthetable Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 2 ay önce denediğim kadarıyla spell reflect death grip'le çalışıyor.Mesela diyelim imp. hamstring tuttu,warrior defensive stance geçip reflect açıyor ve uzaklaşıyor chains of ice için,death grip,ve reflect oluyor,dk warrior'un yanına gidiyor üzerinde imp hamstring bile olsa.İşini bilen dk'lar bunu kendi avantajına kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Worgen warrior için catacylsm i bekliyordum ama bir yandanda sabırsızlanıyorum warrior için.. Pvp için açsam mı bi tane acaba !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Aç kas sonra race change atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullseye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 TBC de beraber oynadıgım, warr hit kasıyormu_? ne kadr kasıyor_? tanklarken hit lazım mı_? melee avoidance ne_? gibi sorular soran warriorlar bugun 10-12k dps yapıyor üzücü tabi. warrior hayranı bir insanım umarım şu fr halinden kurtarır blizz warriorları. actım bende birtane bakalım kısmetse rerole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bullseye said: TBC de beraber oynadıgım, warr hit kasıyormu_? ne kadr kasıyor_? tanklarken hit lazım mı_? melee avoidance ne_? gibi sorular soran warriorlar bugun 10-12k dps yapıyor üzücü tabi. warrior hayranı bir insanım umarım şu fr halinden kurtarır blizz warriorları. actım bende birtane bakalım kısmetse rerole.. tbcden beri oynayipda yapamasa daha üzücü olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Fin said: khala said: warrior kötü diyen arkadaşlara selam olsun slm whelpcleave bye yav arkadaş ben anlamıyorum ya bizim guildin dplerinde sorun var yada sizin gearlar çok imba yav twin dahil 10k veya üstü dps yapan hiç bi class yok bizde şöyle normal bi fighta ortalama gearlı dpsleriniz aşşağı yukarı ne kadar dps yapıyor acaba bilgi verebilir misiniz bana?ortalama gear dedim de 1-2 tane armory link verirseiniz sizin ortalama ölçeğinizi görmem adına iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 S-H said: Fin said: khala said: warrior kötü diyen arkadaşlara selam olsun slm whelpcleave bye yav arkadaş ben anlamıyorum ya bizim guildin dplerinde sorun var yada sizin gearlar çok imba yav twin dahil 10k veya üstü dps yapan hiç bi class yok bizde şöyle normal bi fighta ortalama gearlı dpsleriniz aşşağı yukarı ne kadar dps yapıyor acaba bilgi verebilir misiniz bana?ortalama gear dedim de 1-2 tane armory link verirseiniz sizin ortalama ölçeğinizi görmem adına iyi olur armory veremem ama ustumdeki gearin en dusugu lvl 226 belt, gerisi 245 258 single target specli rogue'um (assassination) daggerlarin ikisi de lvl 258 vs vs gecen oylesine 25m twins yaptik 11.6k dps yaptim, hic bir sekilde aoe yapmayarak combat rogue 14klara cikti 10k kiciboklu ret pala yapti, warriorlar da hic fena diildi yani demek istedigim gitcen patchwork'de test etceksin dpsni yada aoesiz single target bosslarda anub fightta addlari cleave/whirlwindleyim sonra da OLOL FFS 13K DPS diyene bakmiycaksin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 khala said: Fin said: khala said: warrior kötü diyen arkadaşlara selam olsun slm whelpcleave bye slm whelpcleave değil twin hard cleave bye tomkat said: armory veremem ama ustumdeki gearin en dusugu lvl 226 belt, gerisi 245 258 single target specli rogue'um (assassination) daggerlarin ikisi de lvl 258 vs vs gecen oylesine 25m twins yaptik 11.6k dps yaptim, hic bir sekilde aoe yapmayarak combat rogue 14klara cikti 10k kiciboklu ret pala yapti, warriorlar da hic fena diildi yani demek istedigim gitcen patchwork'de test etceksin dpsni yada aoesiz single target bosslarda anub fightta addlari cleave/whirlwindleyim sonra da OLOL FFS 13K DPS diyene bakmiycaksin yani *COUGH* http://www.wowhead.com/?spell=67178 http://www.wowhead.com/?spell=67214 üstüne yanyana duran iki tane npc *COUGH* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Önemli olan 14k dps yapmak değil abicim önemli olan istikrar gidip bir bossta 6k dps yaparken diğer bossta 3k yapıyorsan lamersindir örnek ben asdjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Lind3r0th said: Önemli olan 14k dps yapmak değil abicim önemli olan istikrar gidip bir bossta 6k dps yaparken diğer bossta 3k yapıyorsan lamersindir örnek ben asdjhasd melee friendly boss var ranged friendly boss var ona gore degisir asdasddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bossu kesiyorsanız dpsin önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ya bende geçen heveslendim warriorla biraz dps felan gideyim dedim ama nedense 3k yı felan göremedim.Bende mi sıkıntı var anlamadım.Tamam gear da iyi değil ama nerde sıkıntı yaşıyorum acaba? armory bu.Acaba arms mı gitsem? yada değişik bi rotasyon mu takip etsem? Ben genelde bloodthirst heroic strike whirl spamlıyorum.Ayrıca gelirse instant spam vuruyorum. Beni bu konuda biraz aydınlatırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madnex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bende adam gibi bir class ile oynıyamıyorum ya, boşu boşuna her ay para ödüyormuşum gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Zevk alıyosan boşver loser takıl bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://neighbr.net/images/halt_hammerzeit.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Aassdafsdf koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Pvp için arms tan baska yol yok dimi,lvl 50+ civari için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Prot olursun warbringerla seni kimse tutamaz. Shield slam, conc shot ve 60'ta açılan shockwave de epic dmg veriyor. Ayrı çılgınlar gibi survival var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar