Guru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Click here![signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 süperzoom ve mob lvl gosterme hedesiylede uğraşıyorum, şimdilik superzoom u yaptım diğerinle uğraşıyorum onuda yapıp sorunsuz compile edince buraya koyucam.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 dur sana bir site vereyin çok işine yarar bu konuda. http://web2.249088.vserver.de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 hmm bunda compile ve decompile etmek için tek exe kullanılıyor hoşmuş..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ben agro mobu super zoomu yaptım da. d onları bir yerlere upload edecek adam lazım . göndereryim sana Guru koy bir taraflara ceksin millet.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=1443 aha surdaki gibi görünüyor resimler bolumune koydum affedin artık . level ler agro mod ları yaratıgın ustunde yeni yaratıkların bazıları var bazıları yok .bir cok siteyi aramama rağmen herhangi bir bilgi bulamadım .buldukca guncellerim artık [signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 04 Temmuz 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Piisdaman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 nasıl yüklenecek..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Lineage II/System klasörünün içine koyacaksın. PS: eskilerini yedeklemeyi unutma bir aksilik çıkarsa geri yüklersin.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 window modu kullanacaktim ama beceremedim,system klasorune attim,sona nolcak, oyuna girdim fakat hic bi degisiklik olmadi nasil aktif hale getirecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 1-ilk olarak Lineage II/System klasörünün içindeki l2.ini dosyasnı yedekle 2- l2.ini dosyasını klasorden sil 3- indirdigin *.ini dosyasının ismini l2.ini olarak degistir 4- sonrada bu dosyayı Lineage II/System klasörünün içine kopyala 5- oyunu açtıktan sonra grafik modunu 800*600 getir. Hepsi bu kadar hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bu arada bu .ini filelar gmler tarafından kontrol edilip clienta mudahele edebiliyolarmıs bir suru kisi kainde banlenmis mobları oldurdugune kac xp vercegi falan yazan baska bi .ini dosyasından[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar