Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Windowed mode (L2.ini) file for C1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
süperzoom ve mob lvl gosterme hedesiylede uğraşıyorum, şimdilik superzoom u yaptım diğerinle uğraşıyorum onuda yapıp sorunsuz compile edince buraya koyucam.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Mesaj tarihi:
hmm bunda compile ve decompile etmek için tek exe kullanılıyor hoşmuş..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Mesaj tarihi:
ben agro mobu super zoomu yaptım da.
d onları bir yerlere upload edecek adam lazım .
göndereryim sana Guru koy bir taraflara ceksin millet.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=1443

aha surdaki gibi görünüyor resimler bolumune koydum affedin artık .
level ler agro mod ları yaratıgın ustunde yeni yaratıkların bazıları var bazıları yok .bir cok siteyi aramama rağmen herhangi bir bilgi bulamadım .buldukca guncellerim artık
[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 04 Temmuz 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Lineage II/System klasörünün içine koyacaksın.

PS: eskilerini yedeklemeyi unutma bir aksilik çıkarsa geri yüklersin.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Mesaj tarihi:
1-ilk olarak Lineage II/System klasörünün içindeki l2.ini dosyasnı yedekle
2- l2.ini dosyasını klasorden sil
3- indirdigin *.ini dosyasının ismini l2.ini olarak degistir
4- sonrada bu dosyayı Lineage II/System klasörünün içine kopyala
5- oyunu açtıktan sonra grafik modunu 800*600 getir.
Hepsi bu kadar hayırlı olsun.
Mesaj tarihi:
bu arada bu .ini filelar gmler tarafından kontrol edilip clienta mudahele edebiliyolarmıs
bir suru kisi kainde banlenmis mobları oldurdugune kac xp vercegi falan yazan baska bi .ini dosyasından[signature][hline]icq:140353
  • Yeni Oluştur...