canola Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 erkekle takılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kız arkadaşım tonla var. 3 tane dağ evim,2 tane göl evim,1 tane yazlığım var. kankam yok :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 senden kaynaklanıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kızlar gırla ama biri gidiyo biri geliyo. kanka boş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 fazla varsa bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 şaka ya arkadaşlar rulez. kızlar saks erkekler de saks. iyi geceler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kullanmadağınız kız arkadaşlarını atmayın. geri dönüşüm kutusuna ( bana ) atınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bence bana bir daga evi alalim ben hatulari oraya gotureyim :) yalniz yazarken nasil geyik donecek dedim :) dusundugumden daha bir asmis bir true blood bolumune 4 sayfa olmus len :) garbagelayin gitsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hiç bişeyim yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 böyle şeylerle gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aquila said: kendi aranizda gruplar yapin arkadaslar, dag evi olup kankasi olmayanlar birlessin, kiz arkadasi olup kankasi olmayanlar da onlara katilsin, 3 lu kumeler olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kankaları ayı dağ evini in kızlarıda et olarak düşündüm ilk mesajın yazılış biçiminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Kanka yok Kız arkadaş yok Dağ yok Dağ evi yok Bende yokum bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Abi 5 sayfadan sonra ciddi mi mesaj atma görevi bana kaldı sanırsam safgfd Şimdi dayı, kız arkadaşım var, kankalar var, dağ evi yok bende. Kankalar da kız kaldıran tipler değil zaten, lancelion gibi adam benim kankam, işimiz gücümüz playstationda pes atmak, işimiz gücümüz nargile bizim. De, senin durumunda; aldatmak konusunda hassas değilim dersen, ufak yalanlarla halledebilirsin olayı. Yani ne bileyim, arkadaşın annesi hastalanmış yanına gideyim geyiğine kadar sarabilirsin, yalan kısmında yaratıcı değilim ben eheheh Senin yaratıcılığına kalmış yani olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ben hasta dedeme gidiyorum genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 PhysX said: abvblizzard said: aquila said: kizarkadasimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 pogodi said: Mortis said: dağ evi ve kanka yok bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kız arkadaşını da çağır, olmaz mı? ortam dediğin nedir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aquila said: kizarkadasimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Sacros said: kız arkadaşını da çağır, olmaz mı? ortam dediğin nedir ki. ohooo sen anafikirden kopmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 said: kankaları ayı, dağ evini in, kızları da et olarak düşündüm ilk mesajın yazılış biçiminden. +1 kız arkadaşım dediğin de, konu mankeni gibi bir şey olmalı senin için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aquila said: kizarkadasimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 fistanın anketinde 5 kişi kızarkadaşıma harcarım parayı dememişmiydi hepiniz basmışınız "kız arkadaşım yok" yazılarını nerede o 5 aslan parçası çıksın tavsiye versin. adam aldatmak istiyor kızlar sıraya girmiş beni dağa kaldır diye arkadaş kaldıramıyor mağdur duruma düşüyor, paticik dayanışması görmek isterdim yazık!1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aquila said: kizarkadasimiz yok. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 tsk'yla bi iletişime geçsek, patide 5 ay takılan askerlik yapmış kadar oluyordur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar